Şimdi Ara

Turkcell paketin yurt dışında geçerli (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bugün yurtdışına çıkmadan turkcell paketin yurt dışında geçerli şeyi aktif oldu ve 39tl mesajı geldi. Ben bunu ödeyecekmiyim? Ayrıca 24:00 a kadar diyor ondan sonra hergün yenileniyormu otomatik? Nasıl iptal ederim lütfen yardım edin.

• Hangi paket aktif oldu hocam,Türkcell online işlem merkezinden tarife ve paketlerine bakar mısın orda gözüküyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanda faturada gözükmüyor ek olarak paketlerdede gözükmüyor ama 39 TL karşılığında yurt dışı kullanımı açıldı mesajı aldım. (izmirdeyken yunanistandan mesajlarda geldi :D )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grop4

Şuanda faturada gözükmüyor ek olarak paketlerdede gözükmüyor ama 39 TL karşılığında yurt dışı kullanımı açıldı mesajı aldım. (izmirdeyken yunanistandan mesajlarda geldi :D )
    Türkcell müşteri hizmetleri ile iletişime geçiniz onlar en sağlıklı bilgiyi size verir ve yardımcı olurlar.

• Turkcell paketin yurt dışında geçerli dediği şey Vodafonedaki gibi , yurt içi haklarını yurt dışında kullanmak için alınan pakettir kesin 😃 Vodafone da herşey dahil pasaport diye geçer Turkcell de adı nedir bilmiyorum.

Aha buldum 😃

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.