Bildirim
Turkcell paketin yurt dışında geçerli (ACİL)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hangi paket aktif oldu hocam,Türkcell online işlem merkezinden tarife ve paketlerine bakar mısın orda gözüküyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuanda faturada gözükmüyor ek olarak paketlerdede gözükmüyor ama 39 TL karşılığında yurt dışı kullanımı açıldı mesajı aldım. (izmirdeyken yunanistandan mesajlarda geldi :D ) -
Türkcell müşteri hizmetleri ile iletişime geçiniz onlar en sağlıklı bilgiyi size verir ve yardımcı olurlar.quote:
Orijinalden alıntı: Grop4
Şuanda faturada gözükmüyor ek olarak paketlerdede gözükmüyor ama 39 TL karşılığında yurt dışı kullanımı açıldı mesajı aldım. (izmirdeyken yunanistandan mesajlarda geldi :D )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell paketin yurt dışında geçerli dediği şey Vodafonedaki gibi , yurt içi haklarını yurt dışında kullanmak için alınan pakettir kesin 😃 Vodafone da herşey dahil pasaport diye geçer Turkcell de adı nedir bilmiyorum.
Aha buldum 😃
www.turkcell.com.trTarifen Yurt Dışında Geçerlihttps://www.turkcell.com.tr/yurt-disi/yurt-disinda-kullanim/yurt-ici-tarifeniz-otomatik-olarak-yurt-disinda-da-gecerli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yedek sim kart nedir
- telefonuma sms gelmiyor
- aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor
- turkcell wifi ile arama çalışmıyor
- turkcell wifi arama
- türk telekom internet çekmiyor
- ağda kayıtlı değil ne demek
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- kapanan hat nasıl açılır
- gizli numaradan arama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X