Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1301. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26.039
Cevap
795
Favori
1.455.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12981299130013011302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki üç bilemedin 5 güne teklif gelmezse TT buluşturan tarifesine geçeyim bari!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralık ayında geçtim ttkomdan tcelle. İnterneti çok hızlı tüketiyor, ttkom böyle değildi. Bir de görüşme yaparken beni arayanları ttkomdayken ekrana düşüyordu, tcellde ise bunun için extra ücret istiyor uygulamasında. Buna bir çözüm var mı? Umarım yıl sonunda ttkom güzel kampanya yapar da geri dönerim.

• liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    Sizi arayanlar ekrana düşüyordu ne demek hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt
    Benim iki gün kaldı kontratımın bitmesine. Teklifler şu şekilde geliyor acaba kontrat bittikten sonra mı uygun teklifler gelecek bana?

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodysolid

Benim iki gün kaldı kontratımın bitmesine. Teklifler şu şekilde geliyor acaba kontrat bittikten sonra mı uygun teklifler gelecek bana?

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

Faturasızdan faturalıya dedim ben. Faturasıza geçip öyle baktım ben tekliflere.

• yagmur67 kullanıcısına yanıt
    12 fatura dönemi boyunca faturalı tarifelerde kalacağına dair taahhüt verip, taahhüt süresi içerisinde hat iptali yapan, hattın iptal edilmesine sebebiyet veren, numarasını diğer operatörlere taşıyan, devreden, Şirketimizce sunulan faturasız tarifelere geçiş yapan ve Şirketimizce sunulmakta olan diğer faturalı ve faturasız işbirliği tarifelerine geçiş yapan müşterilerin son faturasına 12 dönemlik taahhüdü baz alınacak şekilde taahhüt kapsamında o güne kadar yararlanılan indirimler ile kalan ay ücretler toplamlarından müşteri lehine olan tutar yansıtılacaktır.
    12 dönemlik taahhüdü içerisinde yukarıda belirtilen nedenlerden ötürü taahhüdün bozulması durumunda 12 dönem içerisinde yararlanılan indirimler toplamı ile kalan ay ücretler toplamlarından müşteri lehine olan tutar cayma bedeli olarak yansıtılacaktır.

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

Telefon ile görüşme yaparken,o esnada beni arayanlar telefon ekranında görünüyordu. Görüşmem bitince , beni arayanları gördüğüm için geri arayabiliyordum. Arama bekletme ayarı açıktı yani.Ttkomun uygulamasından ayarlanıyordu,tcellde ise bunun için extra ücret talep ediliyor Alltaki ayarı açık yaparsam aylık 14 TL istiyor

Hayır yanlış anlatıyorsunuz. Arama bektleme ayarınız kapalıyken biri sizi aradığında ona direkt meşgul tonu çalar, o zaman size haber veriyor bu sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 7 Ocak 2025; 8:0:47 >

Resmini attığınız şey başka, talep ettiğiniz şey başka. Operatör ayarları ve telefon ayarlarını karıştırın, probleminizi arama motoruna yazın, çare bulacaksınız. Ücretsizdir.

Turkcellin interneti resmen içtiği doğrudur. Bende aynı fikirdeyim bimcelldeyim 2 aydır, turkcellden geçtim. Çok bereketli internet hakikaten.

bi kaç yıldır para alıyor

• Merhaba,

şu an kullandığım turkcell paketimin taahhüt süresinin dolmasına 17 gün kaldı. iş yerimde başka operatör çekmediğinden tekrar turkcelde kalmka zorundayım.

sorum şu ki; bildiğiniz gibi operatör geçişlerinde tarifler çok daha ucuz. bu tariflerden yaralanabilmek için, kısa süreliğine başka tarifeye geçip tekrar turkcell'e geçişi en ucuz olarak nasıl yapabilirim? bunun bir taktiği var mıdır yardımcı olabilisiniz?

• Yukarıda bahsettiğim sorunu yanlış anlattığımı düşünmüyorum. Ama sorunu şu şekilde çözdüm.Telefonun arama bekletme ayarları açık zaten. Açık olduğu halde yine arama yaparken gelen arama ekrana düşmüyordu karşı tarafa meşgul diyordu.Aynı telefondan kızımın da var ttkomlu onda sorun yok. Eşimde Samsung var tcell hatlı onun telefonunda da sorun yok arama bekletme aktif.Ama benim telefonda bir türlü olmuyordu. Biraz önce Upcall uygulamasını yükledim ve uygulamadan açtım arama bekletmeyi ve sorun çözüldü.

Bende telefondaki ayarlarda Arama Bekletme açık,UpCall üzerindeki ayara dokunmamıştım hiç. Bende ben meşgulken başka görüşme yaparken çağrı gelirse ekranda görünüyor. Sekreterdeki ayarlardan telesekreter mesajın açıkmı acaba,Upcall yüklemişken ona da bak. Turkcell`in en illet özelliiği arayan ulaşsmayınca ücretli tele sekreter mesajı bıraktırması. Upcall üzerinden iptal edilebiliyor.

• Dostlar turkcele git gel yaptım o ara 3-4 gün TT kullandım voltesi yani ses kalitesi muazzam geldi sebebi de şu ben hep Turkcell'de boğuk konuşuyormuşum. Turkcell'de volte açık ve full çektiği halde ses o kadar boğuk ki niye böyle oluyor sizce? Senelerdir böyle kullanıyormuşum farkında değilim.

• Turkcell kontratım dün gece bitti. Uçuk fiyatlar teklif ediyor sistem şu anda 1000 TL gibi . Telekom’a gittim ve faturasız hatta taşıma yaptım ve mesaj geldi. Hattınız en geç dört gün içinde açılacaktır diye mesaj geldi telekom’dan. Ben şimdilik Turkcell hattım takılı olarak kullanmaya devam ediyorum telefonu . Bu bana verilen sim kartı dört gün sonra mı takayim acaba? Ondan sonra tekrar Turkcell’e taşımak için başvuracağım . Bu işlemi nasıl yapacağımı merak ediyorum. Yani telekom sim kartı ne zaman takayim ve ne zaman Turkcell’e tekrar gideyim? Teşekkürler

• 285 liraydı tahahütlü 8 gün sonra bitecek. geçen gün 440 lira diyordu şimdi 500 lira diyor aynı tarifeye ki 10gb yani bu nedir 16gb idi şu anki. bimcell 270 liraydı 20gb yine bir kaç gün önce şimdi 310 olmuş ama yine daha iyi. daha uygun teklif vereceklerine daha da zamlıyorlar ne ki bu turkcell'in esprisi? ben yıllardır bimcell'deydim sırf her ay yükleme yapmayayım iki hat da faturalı olsun otomatik ödensin demiştim yani bir üstünlüğünü de görmedim konya'da. bimcell'e geçirsek sonra tekrar taşısak gene böyle 500 lira mı diyecek? 10gb'ye 500 lira ne ya saçmalık.

• Merhaba annem için paket bakıyorum TT taahhüt bitecek 300 TL diyor. Turkcellde daha uygun numara taşıyarak alabilir miyiz. İHtiyaçlarımız şu şekilde 500 dk en fazla 8 gb internet 100 sms civarı. Teşekkürler.

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Maalesef

• Merhabalar 3 ay önce iş yerimin çatısına ön ve arka olmak üzere 2 adet turkcell baz istasyonu kurdu aktif olduğunu nasıl anlayabilirim. İnternet çok kötü vodafone kullanan arkadaşlarımın hızları 150 üstü Hız alıyor ben wp üzerinden bir belge resim aldığımda 15 20 saniye indirmesini bekliyorum

Daha önce yıllarca vodafone kullandım çok memnunum fakat fiyatlardan dolayı turkcell büyük festival tarifesine geçiş sağladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAGRİ36 -- 14 Ocak 2025; 20:39:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Better Call Berger kullanıcısına yanıt

Soyguncu operatörler umarım hepsi batar. 60gb olana 490'a geçtim, 1 hafta sonra yılın son kampanyası diye 60gb'i 390'dan verdiler ve ne yaptıysam ona geçirmediler beni en son bağırarak kapattım telefonu.

Yani 1 yıl boyunca her ay 100 lira fazla ödeyeceğim ve tek nedeni devletin işi yapamaması çünkü 2 ay içinde aynı paketi önce 590, sonra 490 ve sonra 390'a verdiler. Şaka gibi...

• 
Sayfa: önceki 12981299130013011302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.