Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.005
Cevap
793
Favori
1.449.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
216 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12971298129913001301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

Uygulamaçya girerken şöyle bi hata alıyorum ne yapmalıyım?
  • Taahhüt yüzünden turkcell kampanyalarına yetişemedim. Şimdi uygun tarife yok sanırım TT sözleşmenin son ayına girdim.

• 6 aylık 60gb paket dışında uyguna birşey yok herhalde.

• şubatta sözleşmem bitiyor 420 tl 60 gb kullanıyordum

bana önerilen şuanda en düşük paket 30gb 720 tl görünüyor

ne yapmam gerekli yardımcı olabilecek varmı

• DarthWorm kullanıcısına yanıt

hocam benimde şubatta bitiyor, bekleyecez yapacak bir şey yok, taahhüt bitişi uygun paket vermiyorlar zaten, başka aksiyonlar almak lazım.

• SerkanGD kullanıcısına yanıt

vodafone veya telekom git gel yapmak mantıklı gibi şuanda...daha uygun 400 tl civarında teklif gelmez

• Arkadaşlar 20 gün sonra taahhüt bitiyor uçuk bir rakam istendi yenileme için. Vodaya geçeyim diyorum. Cayma bedeli falan ister mi turkcell 20 gün için?
  • Aralık ayında türk telekomdan türkcell'e geçtim taahhüt 230₺ olarak. Aralık ayı içerisinde 15 gün kullandıktan sonra fatura kesildi ve tutar 211₺, anormalliğe bakar mısınız ? Paketi kullandığım kadarıyla faturalandırmışlar, böyle saçmalık olabilir mi ?

• dec_chaos D kullanıcısına yanıt

Uygulama içinden asistana cayma bedeli yaz. Robot cayma bedelini yazar.

• Paketimin bitmesine 6 gun kalmis ve teklif olarak 20 gb - 1000 dk icin 530 fiyat veriyorlar. Guncel fiyatlari bilmiyorum ama bana cok fazla geldi. Ne yapmami onerirsiniz?
  • Basarrrr kullanıcısına yanıt

15-20 gün önce git-gel yapsanız çok güzel kampanyalar vardı, 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ gibi, ödeyeceğiniz cayma cezası son ay çıkmıyor, yada cüzi çıkardı. şu an kampanya yok, faturasıza geçip 1 ay kullanıp sonra faturalıya geçmek olabilir. o şekilde en uygun BOL STAR 30 GB 450 TL zam gelmezse tabi.

• faturalı taahütüm bitiyor. TT' a faturasız geçip 3 ay dolmadan tekrar geçiş yapabilir miyim ?

• Arkadaslar önceden Turkcell faturalidan faturasiza gecip 1 ay bekleyip faturaliys geri dönüp avantajli bir paket alıyorduk hala var mi bu durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 5 Ocak 2025; 14:21:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmur67

faturalı taahütüm bitiyor. TT' a faturasız geçip 3 ay dolmadan tekrar geçiş yapabilir miyim ?

TT gel tanışalım kampanyası varmış. 2 ay ücretsiz 10 ay 390 TL. ücretsiz 2 ay içinde kullanım içinde vazgeçilirse cayma bedeli çıkmadığını belirtti.

Defalarca sordum bu 2 ay içinde kullandığım hizmet için bedel çıkacak mı diye. 2 ay ücretsiz. kullanım ücreti ve cayma bedeli yok dedi.

Başvurdum. dijital kurye ile teslimat yapılacak.

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Merak ediyorum
  • yagmur67 kullanıcısına yanıt
    390 liraya 15 gb satip ‘gel tanisalim’ adiyla tarife sunmak…

isin ucunda bir ali cengiz yoksa 2 ay ucretsiz kullanip fahis fiyatli bu tarifeye tanistigimiza memnun olmadim diyerek gule gule denmesi en mantikli secenek.
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt

15 GB 350

30 GB 450 lira çıktı hesaplardan birine.

1000 dakika. SMS yok.

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

Bir aydan önce teklif gelmiyor mu? İki bilemedin üçüncü gün teklif gelir diyordum!

• dabaddah kullanıcısına yanıt
    Yok , 1 aydan sonra
  • Ben bu gün turk telekoma geçtim. Yarın sim kartı gelecek büyük ihtimalle. 1 yıllık 2100 tl olan paketi alacağım. Turkcell de 6 aylığı 2000 tl. Valla iki katı parayı vermem.

• 
Sayfa: önceki 12971298129913001301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.