TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1300. sayfa)
-
-
Taahhüt yüzünden turkcell kampanyalarına yetişemedim. Şimdi uygun tarife yok sanırım TT sözleşmenin son ayına girdim.
-
6 aylık 60gb paket dışında uyguna birşey yok herhalde.
-
şubatta sözleşmem bitiyor 420 tl 60 gb kullanıyordum
bana önerilen şuanda en düşük paket 30gb 720 tl görünüyor
ne yapmam gerekli yardımcı olabilecek varmı
-
hocam benimde şubatta bitiyor, bekleyecez yapacak bir şey yok, taahhüt bitişi uygun paket vermiyorlar zaten, başka aksiyonlar almak lazım.
-
vodafone veya telekom git gel yapmak mantıklı gibi şuanda...daha uygun 400 tl civarında teklif gelmez
-
Arkadaşlar 20 gün sonra taahhüt bitiyor uçuk bir rakam istendi yenileme için. Vodaya geçeyim diyorum. Cayma bedeli falan ister mi turkcell 20 gün için? -
Aralık ayında türk telekomdan türkcell'e geçtim taahhüt 230₺ olarak. Aralık ayı içerisinde 15 gün kullandıktan sonra fatura kesildi ve tutar 211₺, anormalliğe bakar mısınız ? Paketi kullandığım kadarıyla faturalandırmışlar, böyle saçmalık olabilir mi ?
-
Uygulama içinden asistana cayma bedeli yaz. Robot cayma bedelini yazar.
-
Paketimin bitmesine 6 gun kalmis ve teklif olarak 20 gb - 1000 dk icin 530 fiyat veriyorlar. Guncel fiyatlari bilmiyorum ama bana cok fazla geldi. Ne yapmami onerirsiniz? -
15-20 gün önce git-gel yapsanız çok güzel kampanyalar vardı, 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ gibi, ödeyeceğiniz cayma cezası son ay çıkmıyor, yada cüzi çıkardı. şu an kampanya yok, faturasıza geçip 1 ay kullanıp sonra faturalıya geçmek olabilir. o şekilde en uygun BOL STAR 30 GB 450 TL zam gelmezse tabi.
-
faturalı taahütüm bitiyor. TT' a faturasız geçip 3 ay dolmadan tekrar geçiş yapabilir miyim ?
-
Arkadaslar önceden Turkcell faturalidan faturasiza gecip 1 ay bekleyip faturaliys geri dönüp avantajli bir paket alıyorduk hala var mi bu durum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 5 Ocak 2025; 14:21:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: yagmur67faturalı taahütüm bitiyor. TT' a faturasız geçip 3 ay dolmadan tekrar geçiş yapabilir miyim ?
TT gel tanışalım kampanyası varmış. 2 ay ücretsiz 10 ay 390 TL. ücretsiz 2 ay içinde kullanım içinde vazgeçilirse cayma bedeli çıkmadığını belirtti.
Defalarca sordum bu 2 ay içinde kullandığım hizmet için bedel çıkacak mı diye. 2 ay ücretsiz. kullanım ücreti ve cayma bedeli yok dedi.
Başvurdum. dijital kurye ile teslimat yapılacak.
-
Merak ediyorum -
390 liraya 15 gb satip ‘gel tanisalim’ adiyla tarife sunmak…
isin ucunda bir ali cengiz yoksa 2 ay ucretsiz kullanip fahis fiyatli bu tarifeye tanistigimiza memnun olmadim diyerek gule gule denmesi en mantikli secenek. -
15 GB 350
30 GB 450 lira çıktı hesaplardan birine.
1000 dakika. SMS yok.
-
Bir aydan önce teklif gelmiyor mu? İki bilemedin üçüncü gün teklif gelir diyordum!
-
Yok , 1 aydan sonra -
Ben bu gün turk telekoma geçtim. Yarın sim kartı gelecek büyük ihtimalle. 1 yıllık 2100 tl olan paketi alacağım. Turkcell de 6 aylığı 2000 tl. Valla iki katı parayı vermem.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X