|
TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1298. sayfa)
-
-
Benimki hat taşıma, Turkcell SIM kartı telefona takıp aktif edeceğim sonra çıkarıp tekrar Vodafone u mu takmalıyım? E-Devlet onayı kaç gün? Yukarıda konuyu ilk soran arkadaş SIM kart teslim alındıktan sonra 20 gün demiş, öyle ile güzel. Benim tarifem ayın 15'de bitecek. Mesela 5 Ocak'a kadar beklesem olur mu? 2 günde hat taşıma sürüyor diye biliyorum.
-
09.02.2025 de suanki kullandigim mega+ 20gb( 20gb 1000dk 250sms) 280tl paketim bitiyor. buna benzer paket onerisi olan var mi? henuz erken mi yoksa gec mi kaldim
-
-
Bu ay hattımı taşıdım 192 TL fatura çıktı gelecek ay da 390 TL fatura çıkacak, bence siz kampanya dönemini kaçırmış olabilirsiniz...
-
en son ekran görüntüsündeki paket detaydan ekran görüntüsü atar mısınız ?
-
hattınızı ne zaman taşıdınız? 19 aralıktan önce mi sonra mı?
-
Kampanyanın son günü 19 aralıkta başvurduk 2 arkadaş -
yurtdısındayım ve hat turkcell hocam. geçiş şansım yok
-
sözleşmeleri inceledim taahütlü fiyat 390₺ , taahütsüz 609₺
-
taahhütlü fiyat 390 ise sorun yok o zaman.
-
BTK şikayeti yazdım. fatura geldiğinde THH de başvuracağım. Faturayı ödedim, önemli değil. Asıl sorun, bu ilkede faaliyet gösterip, bu ülkenin yasalarına uymamaları. Şikayet var da baktım, aynı konuda bir sürü şikayet var. Firma sırtını sağlam yere dayamış ki, kanunları umursamıyor.
-
Benimde aynı sorun var aralık ayında 3 fatura çıkardılar kayıt açtırdım 3 gündür sonuç yok şikayet vara yazdım ayriyeten birde btk yazacaktım zaten şikayet kaydınız var gibi bir uyarı verdi muhtemelen şikayet vara yazınca btk ya damı bildiriliyor anlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 24 Aralık 2024; 9:44:46 > -
bu firma çok pişkin. ben hem şikayetvarda hem BTK da yazdım. Umursamaz tavırlarla cevap veriyorlar. Cayma Hakkı diye bir yasa tanımıyorlar. Bir şey çıkacağını sanmıyorum ama THH de kayıt açtım. Diğer firmalar cayma hakkını uyguluyor, bu zati muhterem firma kanun tanımıyor. Üstüne fahiş ücret uyguluyor. Cayma bedeli alınsın ama makul bir ücret alınsın. 5 gün için 215 TL nedir, neye göre bu ücret. Sözleşmede minimum cayma bedeli 180 TL yazıyor. Bari minimum ücreti alın. ham kullanım ücretini aylık ücretten hesaplıyor hem cayma bedeli alıyor. Tüketiciyi kaz gibi yoluyor.
-
dijital kurye isimli firmadan daha önce sim kart teslim alan oldu mu? 2 haftadır bekliyorum, randevu tarihini belirliyorum ama belirlenen tarihte gelmiyorlar. türkcel müşteri hizmetlerini aradım bayiden teslim alsam olmaz mı dedim, yeniden başvuru gerekiyormuş, kampanyaların süresi sona erdiği için başvuru olmuyor zaten şu anda farklı kampayaya yeniden başvuru yapsam bile devam eden başvuru var deniyor.
Yalnız müşteri hizmetleri e-devletten onaylarsanız başka kurye ile gönderilme seçeneğinden de bahsetti ama e-devletten sim kart aktive etmeyi mi kasdetti anamadım.
-
12. Günde taahhütten caydım, bana da 199₺ yansıttılar. THH ye verdim iadesi için… -
12 günlük kullanım bedeli olmasın? -
herkes aynı dertten müzdarip. Turkcel dışında kuralsız firma yok,galiba. Bir şey çıkar mı bilmiyorum ama hakkımı arayacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X