sözleşmelerin edevlette görünüyor olması lazım... Edit: kimlik ön ve arka fotosunu da yüklemiş olmanız lazım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 19 Aralık 2024; 11:53:21 > |
TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1295. sayfa)
-
-
benimde az kaldı bildiğin tekel hareketleri bunlar. Benim tarifime 2 katı fiyat biçtiler üstüne 2 gb düşürdüler. Bu fırsatçılık. Şikayet edeceksin aslında ama kimi kime şikayet ediyorsun.
-
Turkcell reziiliğini yazayım vodafonendan geçiş için başvuru yaptım,fiziksel sim için.dijital kurye mesajı 2029 yılı 7.ay arıyorum tukseli yok efendim en son kaç tl yüklemişim yok hesabımda kaç tl kalmış ya dedim sen 2 gün önce ne yediğini hatırlıyormusun bana robot robot cevaplar veriyor soruyu bir sefer sorarmış başka birşey söyleyemezmiş dedim ne saçma sisteminiz var,sizi şikayet edicem halkla ilişkilere bağlayın yada isim verin öyle bir yer yokmuş çat kapadım 3 sefer aramada sıkıntı yaşadım en sonunda anlayışlı biri çıktıda online işlemciye bağlayıp işi düzeltti. bunları şikayet edecek yer yok mu? 23 aralık gün verdiler sim teslimi için herhalde şu anki kampanyadan yararlanırım değil mi?
-
Arkadaşlar babamın hat geçişi için cumartesi başvurduk adrese sim teslim ve e devlet onayı seçeneği ile sim kart hala gelmedi birde başvururken migros 350 TL çek vardı şuan gözükmüyor ama biz başvururken vardı alırız diye düşünüyorum sim kartı dijital kurye getirmiyor sanırım normal kargo ile mi geliyor evde olunmasa da evden biri alabiliyor sanırım çünkü kartı aldıktan sonra kendimiz turkcell sitesinde aktif edip e devlet onayı yapacağız zaten bir de bu kadar geçmi geliyor ankara gibi yerde ilçedeyiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 19 Aralık 2024; 14:59:48 > -
Kimlik ön ve arkasını nereye yüklüyoruz hocam?
-
quote:
Orijinalden alıntı: sileTurkcell reziiliğini yazayım vodafonendan geçiş için başvuru yaptım,fiziksel sim için.dijital kurye mesajı 2029 yılı 7.ay arıyorum tukseli yok efendim en son kaç tl yüklemişim yok hesabımda kaç tl kalmış ya dedim sen 2 gün önce ne yediğini hatırlıyormusun bana robot robot cevaplar veriyor soruyu bir sefer sorarmış başka birşey söyleyemezmiş dedim ne saçma sisteminiz var,sizi şikayet edicem halkla ilişkilere bağlayın yada isim verin öyle bir yer yokmuş çat kapadım 3 sefer aramada sıkıntı yaşadım en sonunda anlayışlı biri çıktıda online işlemciye bağlayıp işi düzeltti. bunları şikayet edecek yer yok mu? 23 aralık gün verdiler sim teslimi için herhalde şu anki kampanyadan yararlanırım değil mi?
Numara taşımayı iptal edicem nasıl yaparım acaba?
-
Kurye ve Kargo ile gönderdikleri sim kart 128 Kb mı, 64Kb mı? -
Turkcell hala 64 kb sim mi veriyor? -
gelen sim 64 kb mı 128 kb mı? -
64-128 arasında ne fark var? -
Kapasitesi 2 kat fazla daha iyi -
Kampanya devam ediyor sanırım. Sitesinde gözüküyor tarifeler -
-
Evet maalesef özel istekle alabildim 128 k sim kartı. Ayrıca Türk Telekom’dan geçiş yapmıştım. İnanın çok pişmanım yaşadığım yerde eskiden tcell çok iyi çekerdi internet hızı çok iyiydi şu an ttkom onu solllamış durumda. Kırsal ve tr nin diğer yerlerinde test edince nihani kararı vermiş olacağım. Bundan sonra tcell de git gel yapıp ttkoma geçiş yapacağım.
-
Arkadaşlar babamın hat için online adrese sim kart teslimi ile işlemleri yaptık siteden hat aktivasyonu kısmından hat numarasını ve puk kodunu vs girdik e devletten de bilgi teknolojileri kurumundan e kayit sözleşme başvuru formu ve sözleşme onayını yaptık baska yapacağımız bir şey yok sanırım 1 kaç güne geçiş olur herhalde anladığım bir kısım varmı? -
Bu akşam ya da yarın sabah talebinizin gerçekleştiğine dair mesaj gelecek, mesaj içeriğinde de muhtemelen bir gun sonrasına verilen bir tarih ve saatte geçiş işleminin olacağı söylenecek. O saatten 10 dakika önce mevcuttaki hattınız oyomatik kesilecek, yeni simkartı takacaksınız, yaklaşık 10 dakika içinde aktive olacak. Sıkıntı olursa telefonu uçak Modunu açın kapayın.
-
Hocam e devlet onayı yaparken başvuru formu ve sözleşme 2 tane belge onayı geldi doğrudur demi -
size direk 128 kb mı geldi talebi nereden olusturdunuz 128 kb sim için? Turkcell millet anlamasın diye sim kart ambalajınada, kartın üzerine de yazmıyor 64 kb oldugunu, Halbuki bimcell bile direk 128 kb veriyoe ve uzerinde yaziyor 128 Kb diye -
Ayrıca yeni farkettiğim bi aldatmaca var Turkcell'de Operatör değişikliğiyle Turkcell'e gelince 1.5 sene önce Telsiz Kullanım Vergisine Ek Olarak Sanki yeni hat almışım gibi Yeni Tesis Ücreti ve Telsiz Ruhsat Ücreti Almışlar, Aynı şeyi hâlâ yapıyorlar TTKomdan Turkcelle Geciyorum 400 TL Yeni Tesis Ücreti 180 TL de Telsiz Ruhsat Ücreti, 180 TL Telsiz Kullanım Ücretinden Ayrı Olarak Aylık Yansıtacaklar Hat Gelince Bu Sefer itiraz edeceğim bakalım, Bu bi nevi dolandırıcılık değil mi tek banada yapilmamis sikayetvarda bu yonde sikayetler mevcut -
Arkadaşlar 5 gündür kuryenet sim kartımı getirmiyor. Takip de edemiyorum nasıl yapacağız var mıdır bir yöntemi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X