Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.979
Cevap
792
Favori
1.444.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
216 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12941295129612971298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet 2 adet.

• 2 saat önce başvuru yaptım 390tl 60gb kampanyası için. Kampanya bitti sanırım siteden kaldırıldı kampanya sayfası. Başvuru maili geldi, mağazadan teslim seçtim ama şimdi tarife 690 gözüküyor. Ben kampanya bitmeden başvuru yaptım sorun olurmu? Yarın teslim almaya gidicem sim kartı 690dan faturalanmaz herhalde sonuçta başvuruyu yapmış oldum kampanya bitmeden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scuderia. -- 21 Aralık 2024; 1:49:7 >
  • nokia sx1 N kullanıcısına yanıt

Bayiye özellikle söyledim. O da elektronik imza diye verdi. Ttkom bundan daha iyi maalesef gerilim yaşamamak adına 1 yıl durum tkoma dönerim gibi

• Arkadaşlar internet paketi için 2. Bir hat aldım ve internet ivin o hattı kullanacağım. Bana faturalı sadece konuşma için 100 dk bile olur turkcell paketi lazım. Sitede bulduğum paketler inanılmaz saçma fiyatlar çıkarıyor. 100 150 TL'lik böyle paketler varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 21 Aralık 2024; 16:35:4 >
  • Turkcellde internet yavaşlığının sebebi o konumdaki yoğunluk sebepli. İstanbul'da 5. Levent denilen konutlarda akrabam oturuyor,ayda 1-2 kere oturmaya gittiğimizde Turkcell internetinin hızının site dışına göre yarı yarıyadan dsha çok oranda düştüğünü,videolarda beklettiğini görüyorum. Sabah 6-7 gibi ise aynı yerde Turkcell internet hızı akşama göre 2 kat hızlı. Bu fark yoğun kullanım etkisini gösteriyor.
  • Arkadaşlar Turkcell'e dün geçişim yapıldı, bugün iş yerimde denedim ama hat çekmiyor. Vodafone'un çektiği yerde Turkcell çekmiyor saçma bir şekilde. Başka operatöre geçiş yapabiliyor muyum hemen?

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt

İnternet mi kötü internetsiz operatör üzerinden sesli görüşme mi kötü?

Aile profilini standart profil yaptınız mı?

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Aile profili standart profil nasıl yapılıyor ben servislerde vardı iptal ettim standart profil olmuş mudur hocam?
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

Güvenli internet veya Aile ve Çocuk Profili iptali için: Guvenli Iptal yazıp 2500 'a gönderince de olması lazım.

Küçük harflerle yazılacaksa guvenli iptal şeklinde yazılırsa da olur.

Bütün operatörlerde bu mesaj geçerli. Devletin tüm GSM abonelerine bir uygulaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 21 Aralık 2024; 20:24:50 >

Hemen vodafone a taşıyın kampanya bitmeden

Direkt internet çekmiyor hocam, sesli görüşme yine idare eder seviyede ara ara parazitleniyor ama.

nperf.com da server Turk net seçip bir test yapın bakalım 40 ı geçiyor mu download.

• Arkadaşlar Turkcell kamu mega 12 tarifesi kullanıyordum 160 TL idi ücreti hat babamın üstüne idi 9 aralık da hattı kendi üstüme aldım fatura kesim tarihim 10 aralık idi hat devir ücretleri 800 TL dediler tamam dedim cayma bedeli de 160 TL dediler ona da tamam dedim aynı gün bimcell geçtim sonra geri Turkcell büyük festival 10 gb tarifesine döndüm 10 aralık tarihli kesilen faturam 516,80 TL son ödeme tarihi 23 aralık sonra 11 aralık da hattı taşıdığım için ve taksit yaptığı hat devir ücretleri için bir fatura daha çıkarmışlar 579,53 TL 9 Ocak ödeme tarihli ve ben numaramı tekrar Turkcell taşıyınca fatura kesim tarihini 20 aralık yapıp 14 aralık da geçiş olan hattım için 6 gün sonra 20 aralık da 480 TL bir fatura daha çıkarmışlar toplamda aynı ay içinde 3 fatura çıkarıp toplamda 1600 TL ye yakın bir fatura durumu var canlı destek den yazdım 11 aralık da kesilen faturada operatör değişikliğinden kaynaklı beklemede kalan faturanız son fatura kesilince iletişime geçin dediler 20 aralık tarihli fatura kesilince iletişime geçtim kayıt alındı sonuç bekliyorum 579,53 TL faturanın iptal olması lazım inşallah sorun yaşamadan hallederler başka nereden iletişim kurayım sizce şikayet vara yazmadım henüz kayıt sonucu bekliyorum canlı destek den kayıt oluşturdum inceleniyormuş hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 21 Aralık 2024; 23:31:34 >

• sanırım bitti kampanyalar, babamın geçişini yapacaktım kötü oldu :(

• Dev 80 ve mutlu mega 70 paketlerine olan tv plus temel paket hakkı, büyük festival tarifesinde yok mu? Tv plus girdiğimde abonelik satın alma ekranına atıyor normal tv kanallarında bile

• Azstek kullanıcısına yanıt
    Tv plus yok bu paketlerde.

26 yaş altı tandığınızın tc no ve doğum tarihini girerek GNÇ üyeliği yapıp GNÇ uygulamasında Yıldız topla yapıp toplanan yıldız ile hediye yani ücretsiz TV Plus Premium üyeliği yapabilirsiniz. Geçen aya kadar ayda 4 gün uygulamaya girip 4 yıldız alarak alınıyordu,bu ay 10 yıldız ile veriliyor TV Plus Premium.

Kolay bir işlem,günde 15 saniyeden fazla zaman almıyor. Uygulamayı aç,günün yıldızını tıkla biriksin. 30 günde en az 30 yıldız. Cuma günleri ya fazladan yıldız veriyor yada hediye GB veriyor.

Yıldızlarla Getir,HepsiBurada,Trendyol,Migros indirim kodları da alınabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 22 Aralık 2024; 11:12:57 >

TV plus grubumuza bekleriz

Ben 26 yaş üzeriyim gnc den çatlat yıldız toplama vs yapabiliyorum hattı üzerime yeni aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 22 Aralık 2024; 16:13:10 >
  • Arkadaşlar Superonline paketimde yenileme yapılırken tv+ aile paketi de eklendi o zaman istemiyorum dediğimde istemezseniz diğer paketler daha pahalıya gelir diye söyledi müşteri hizmetleri yetkilisi. Sizce hiç kullanmadığım bu aile paketini iptal ettirebilir miyim?
    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK
  • 
Sayfa: önceki 12941295129612971298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.