|
TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1297. sayfa)
-
-
Bu büyük festival nereden bakabiliriz arkadaşlar -
Bitmiş sanırm büyük festival -
Ay bitmeden kampanya bitiren vizyonsuz firmalar. -
Firmalar kafalarına göre kampanya yapamıyor, rekabet kurumundan izin vs. alıyorlar. Arka planda çok fazla işleyen farklı mekanizmalar var. Mesela Turkcell in abone sayısı diğer operatörlerden fazla olduğu için, istese de telekom ve vodafonedan daha uygun fiyatlı kampanya yapamıyor. -
Turkcell faturasızda hattım. Uzun süredir sadece tkü borcunu ödüyorum hattın. Yurtdısında bazen acilen bankayı vs aramam gerekiyor. Bunun icin bana sadece arama paketi geçerli. En uygun sekilde sadece konusma olan ya da interneti cok az olan bir paket tavsiyesi var mıdır? Ya da bir yöntem. Teşekkürler
Ucuz olacaksa ve sadece internet ustunden taahhutle oluyorsa faturalı da olur. Tek amaç konusmak vowifi ile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fidalarin Murdoch -- 23 Aralık 2024; 2:11:25 > -
Bugün itibarıyla eşim için 8 gün benim için 7 gün geçti ancak sim kartlarımız teslim edilmedi. İnş kampanyaya katılımımız iptal olmaz. -
bayiye uğrama şansınız varsa bir sorun teslim alınabilir belki -
İlla turkcell mi olacak? -
-
arkadaşlar bilginiz varsa bir şey sormak istiyorum;
büyük festival kampanyasının son günü 19'unda başvurduğum kampanyaya ertesi günü sim kartı teslim aldım ancak
12 ay tam dönem kullanmak için fatura kesimi 25'inde kesmesin diye hala e-devletten aktive etmedim.
şimdi aktive etsem 2-3 gün geçiş süreci yaşanmadan hemen hat açılıyor mu, 25'inde hemen keser mi? yoksa 25'i bekleyip
ondan sonra mı aktive edeyim? teşekkürler.
-
Numara taşıma ise en az 2 gün sürüyor gene de yeni hat aldıysanız onaylamanızın üstünden 30 dk içinde açılıyor bende dün onayladım ayın 10’unda teslim almıştım hiç 25 inde fatura kesilir diye düşünmemiştim eğer öyleyse bende hata yapmış oldum fatura kesim tarihi geçişten 3 hafta sonrasına atılıyor diye biliyorum bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livazzxd -- 23 Aralık 2024; 14:27:25 > -
quote:
Orijinalden alıntı: livazzxd
Numara taşıma ise en az 2 gün sürüyor gene de yeni hat aldıysanız onaylamanızın üstünden 30 dk içinde açılıyor bende dün onayladım ayın 10’unda teslim almıştım hiç 25 inde fatura kesilir diye düşünmemiştim eğer öyleyse bende hata yapmış oldum fatura kesim tarihi geçişten 3 hafta sonrasına atılıyor diye biliyorum bu aradabizimkisi numara taşıma hocam. müşteri hizmetlerinin dediğine göre sistem her ayın 10, 20 ve 25'inde fatura kesimini rastgele otomatik yapıyormuş. ben 3 hafta durumunu bilmiyorum ancak eğer öyle bir şey varsa 3 hafta sonraya ilk faturayı atıyorsa bu da iyi müşteriler için, en azından 9 gün kayıp olur. ama ben riske etmeden garanti olsun tam 12 aya denk düşsün diye hat aktivasyonunu bu yüzden ayarlamak istedim.
-
Selamlar; Bende aynı sorunun cevabını arıyorum. Kampanya için başvuruyu 19'unda yaptım. SIM kart bugün teslim edildi. Mevcutta Vodafone üyesiyim ve paketimi birkaç gün daha kullanmak istiyorum. Turkcell SIM kartını aktive etmek için kaç günüm daha vardır acaba? SIM kart teslim edildikten sonra kaç gün içinde aktive etmeliyim ki hala kampanya geçerli olsun.
-
müşteri hizmetlerinin verdiği bilgiye göre sim kartın teslimi itibariyle 20 gün içinde e-devlet aktivasyonunuzu tamamlamanız gerekiyor dendi bana.
-
merhaba. Turkcel faturamı nereden temin edebilirim? MH defalarca yazdım, faturayı göndermediler. 5 günlük kullanım için 268 TL ücret yansıtmışlar. THH başvuracağım fakat faturayı temin edemiyorum. şuan hattımı başka GSM firmasına taşıdığım için uygulamada kullanamıyorum. X den MH ile mesajlaşıyorum, sürekli klişe cevaplar veriliyor. her seferinden tamam diyorlar ama fatura bir türlü gelmiyor.
-
Hocam bugün bayiye uğradım. Biz bir şey yapamayız dediler. Halen de getirmedi kuryenet.. -
acaba kuryeye mi müdahale edemeyiz yoksa buradan kart veremeyiz mi demek istediler
operatör hatırlayamıyorum ama bir kaç kişi demişti forumda alınabilir diye bilemedim -
Kurye ile işlem yaparak çok büyük hata yapmışsınız. Neden edevlet onayıyla ilerlemediniz ki anlamadım… -
Btk dan şikayet yazmayı deneyin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X