Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.048
Cevap
797
Favori
1.457.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12991300130113021303
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 10 yillik turkcell abonesiyim belki aramizda daha uzun suredir abone olan vardir mutlaka ama ben hic bu kadar magdur hissetmedim kendimi. Araliktan beridir taahutsuz mega+ 21gb paketini kullaniyorum 530 tl ye 220 tl den 1 yilda bu kadar artis nedir Allah icin bu nasil vicdansizliktir ? Bide ustune mevcut paketlere zam yapmislar. Hicmi bunlar sikayetleri dikkate almiyor umursamiyor ? Paketlerde de kullanima gore ayrimcilik var bari bunu kaldirinda insanlar istedigi pakete gecsin. Artik ne soyleyecegimi gercekten bulamiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • churchil C kullanıcısına yanıt

ama bunlar 3 katı zam yaparken enflasyon düşüyor, hatta yüzde 44 diye açıklanıyor... milleti soyup kafa bulmaya devam...

• Şurada bahsedilen şikayeti yazacaktım tam. Bu haksız kazanç değil mi? 12 ay taahhüt veriyorsunuz ama ayın 25'inde taahhüt sonlandırılıyor ve 11 ay işlemiş oluyor?

Örnek:
    www.sikayetvar.com
    Turkcell Taahhüt Süresi 1 Yıllık Deyip Neden 11 Ay? Haksız Kazanç!
    https://www.sikayetvar.com/turkcell/turkcell-taahhut-suresi-1-yillik-deyip-neden-11-ay-haksiz-kazanc

Başka bir vaka:
    www.sikayetvar.com
    Turkcell'den Erken Taahhüt Bitimi Mağduriyeti
    https://www.sikayetvar.com/turkcell/turkcellden-erken-taahhut-bitimi-magduriyeti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Ocak 2025; 14:56:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

"TVF" desem yeterli olur sanırım bu vurguna.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK buyrun verdikleri cevaba bakin cildirmamak elde degil 🤦‍♂️🤦‍♂️

• Adam akilli tarife yok tt ye geciyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknologi -- 26 Ocak 2025; 17:33:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

bu iş artık bıktırdı. Millete zulmediyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12991300130113021303
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.