Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Pozitif_mood Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.257
Cevap
806
Favori
1.485.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
218 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
53. Sırada  bugün en iyi #26
Sayfa: önceki 13091310131113121313
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar taahhütüm bitmiş 635 liraya kullandığım tarifeye şimdi 880 lira istiyor Turkcell, vodafone faturasıza mı git gel yapmak lazım, bir de geçiş tamamlanır tamamlanmaz dönersem sorun olur mu?

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esnaf kampanyası sitesinde hala gözüküyor. Süresi uzatıldı mı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tunlab T kullanıcısına yanıt

Gitgelde bekleme yok, ama bazı bayiler yeni geçişleri tekrar taşımayı onaylamıyor. Ama resmi olarak sorun yok, en kötü web üzerinden taşırsın.

• Arkadaşlar ESNAF AVANTAJ paketi hâlâ devam ediyormu ve ne zaman bitecek bilen var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .:EmR@H:. . kullanıcısına yanıt
    Başka bir operatöre geçtikten sonra 1 ay beklemenize gerek yok. Faturasız tarifeye geçin ve size yeniden Turkcell’e dönene kadar yetecek kadar paket yükleyin (2 gün ya da en geç 3 gün için) Diğer operatöre geçer geçmez yeniden Turkcell’e dönebilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kredi kartı ile faturasız paket yüklemesine haftalık 2 GB vermedi Türkcell bu sefer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7-15 yaş çocuğu olanlar için bayide gördüm TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 1 Mart 2025; 20:21:22 >
  • alper_love kullanıcısına yanıt
    Turkcelden vodafone a geçtim 12 yaşındaki kızım için 10 gb 140 tl

Acaba bu 48gb yazan doğrumu?yanlışlık yoksa süper ötesi fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 1 Mart 2025; 21:44:37 >
    Faturalımı,hangi paket?

• alper_love kullanıcısına yanıt

26.02.2025 tarihi itibariyle hat kullanıcı yaşı 7 ile 15 yaş(15 dahil) arasında olup, son 90 günde yeni tesis ya da port in yapmış bireysel faturalı ses hattı aboneleri demiş, PORT IN nedir acaba bilen var mı ?

• B.AYAR kullanıcısına yanıt
    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

• turktelekoma 1 ay dayanabildim,

turkcell e geri dönmek için başvuru yaptım. 20gb 390tl

• bugün şehrimdeki bir turkcell bayisi ile görüştüm. 9 martta taahhütüm bitiyor dedim. türk telekom faturasıza geçiş yapıp 3 gün sonra hat açılınca bize gelip turkcellde yeni müşteri tarifelerinden yararlanabilirsiniz dedi. cayma bedeli vs çıkmayacakmış. ben 3 ay beklemeden yeni müşteri olarak tanımlanamaz diye biliyordum. bayinin dediğinin doğruluğu nedir bilen var mı?

• Benjanklin B kullanıcısına yanıt

doğru ben defalarca bu şekilde geçiş sağladım

• yukselg Y kullanıcısına yanıt
    3-4 sene önce ben de öyle yapıyordum fakat sonradan numara taşıma kampanyalarından yararlanabilmek için en az 3 ay diğer operatörde kalınmalı falan diye bir şeyler duymuştum. demek ki doğru değilmiş. :) teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 13091310131113121313
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.