Turkcell paketsiz internet kullanımı nasıl kapatılır? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell paketsiz internet kullanımı kapatma
-
-
öyle bir ayar yok
faturalıysan akıllı fatura servisi satın alıyorsun paket bitince kullanımını durduruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Annemin turkcell faturasız hattı öyle sadece paketi varsa kullanıyor paketi yoksa interneti gitmiyor.Benim faturasız turkcell hattımda paketim olmadığı zaman interneti açtığım an 2 3₺’yı hemen anında kesiyor.
rahat hat olmasın annenin kullandığı?
Hayır faturasız turkcell hattı benimki de turkcell faturasız ikimizinki de 10 yıldan eski ama annem eskiden internet kullanmadığı için yanlışlıkla parası gitmesin diye hattını internete kapattırmıştı diye hatırlıyorum benim ki açıktı. Şu an paketsiz internet kullanımını kapatmanın bir yolu yok mudur acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 2 Mayıs 2021; 16:45:3 >
hiç duymadım. komple interneti açma kapatma vardır ama paket yoksa TLden düşmesini engelleyecek bir sistem duymadım.
Yani olsa harika olur gerçekten. İyi bir fikir bence turkcelle bi mail atın
Eskiden vardı IPTAL INTERNET yazıp 2200’a gönderdiğinde kapanıyordu.Şimdi hata veriyor.
Eğer 3 5 kuruş daha kazanmak için sonradan bunu kaldırdılarsa BTK’ya şikayet edelim.
sadece hat deviri yapılıp yeniden açınca oluyor başka yol bilen varsa canlandırsın
Ben daha önce bir kez web sitesindeki online işlemler'de Ayarlarım > İnternet Ayarlarım > İnternet Bağlantım ayarını kapatıp açarak paketsiz internet kullanımını iptal etmiştim diye hatırlıyorum. Hala oluyor mudur bilmiyorum.
-
o islemi yaptiginizda tamamen baglantiniz gidiyor ama mobil interneti acinca 4g simgesi cikiyor fakat internete girmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bu mesajın gelmesi paketsiz internet kullanımı onayınızın olmadığı anlamına geliyor. Paketsiz internet onayı vermiş durumdayken online işlemler'den hattı internete tamamen kapatıp sonra açmakla paketsiz internet onayını iptal etmiştim daha önce. Evet, bu işlemden sonra data bağlantısını açtığınızda bu SMS gelirse paketsiz internet onayı yok demektir. Bu SMS'i online işlemler'den internet bağlantısını kapatıp açtıktan sonra mı aldınız?
-
Hayır hocam. Numaram Turkcell'e taşındı, ardından paketsiz bir şekilde mobil veriyi açtım bu mesaj geldi.
Eğer mesajımı okuduysanız hattın internetini kapalı bırakmaktan bahsetmedim. Önce hattı internete kapatmaktan sonra da açmaktan bahsettim. Bunu bir kez yapmıştım ve o zaman paketsiz kullanım tercihim sıfırlanmıştı.
-
bende onu diyorum
web sitesi
hesabim
hat ayarlarim
internet ayarlarim
ordan da kapatiyorsunuz
Hocam çözüm bulabildiniz mi.
bunun şuan çözümü yok. ben mail atmıştım. sadece tamamen internete kapadabilirsin diye mail gelmişti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- turkcell ek internet paketi
- hattım başka telefonda çalışıyor kendi telefonumda çalışmıyor
- turkcell kullanıcı tanımlama
- turkcell numara seçme
- +35 hangi ülke
- e sim nedir
- turkcell abone sayısı
- türk telekom internet çekmiyor
- ağda kayıtlı değil samsung
- gizli numaradan arama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X