Şimdi Ara

Turkcell Platinum Kullananlar Kulübü (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.698
Cevap
39
Favori
134.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ahaha :) Turkcell bir ilke daha imza attı. Kampanya şartları birdenbire değişmiş. Ay sonu hediyelerinden tüm aboneliğiniz boyunca yalnızca tek defa faydalanabiliyorsunuz.

Geçen ay İzmir'de yaşayan bana Zorlu lütfeden platinum, bu ay maalesef şeklinde cevap veriyor. Yorumlarınız neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkDmrc

Ahaha :) Turkcell bir ilke daha imza attı. Kampanya şartları birdenbire değişmiş. Ay sonu hediyelerinden tüm aboneliğiniz boyunca yalnızca tek defa faydalanabiliyorsunuz.

Geçen ay İzmir'de yaşayan bana Zorlu lütfeden platinum, bu ay maalesef şeklinde cevap veriyor. Yorumlarınız neler?
    Oysa ki almamıştım. Şimdi arayıp kalayı basıyorum.

Turkcell Platinum Kullananlar Kulübü

• Aradım bastım fırçayı ve hata ile ilgili mail göndermemi istedi.

Her ayın sonu verilen bu tarz hediyeleri alabilme hakkımız var bunu teyit ettirdim. Kampanyada herhangi bir değişiklik olmadı dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Aradım bastım fırçayı ve hata ile ilgili mail göndermemi istedi.

Her ayın sonu verilen bu tarz hediyeleri alabilme hakkımız var bunu teyit ettirdim. Kampanyada herhangi bir değişiklik olmadı dediler.
    Ben de görüştüm müşteri hizmetleri ile, tek defalık kullanım hakkından söz ettiler.

• quote:

Ben de görüştüm müşteri hizmetleri ile, tek defalık kullanım hakkından söz ettiler.

Alıntıları Göster
    Tekrar arayıp özellikle bunu soracağım, ama öncesinde size "Taahhütünüz boyunca her ayın son günü verilen hediyeden 1 kez faydalabilirsiniz" Yani yılda 1 kez mi dediler?

• Şimdi tekrardan aradım epey uzun görüştük.

Bu ayın son günü verilen hediye kotalarla sınırlıymış, bunu zaten biliyorduk. Ama özellikle şunu sordum "Bu kampanyadan black kullandığım sürece tek 1 kez mi faydalanabilirim, yoksa her ay alabilme hakkım var mı?" verdiği cevapta, bu olay kotayla sınırlı olduğu için kaba bir tabirle "yetişen alır" durumu söz konusu olduğu için her ay alabilme hakkınız da var. Ama erken davranılması gerek, çünki kota var dedi.

Diğer faydalarda hiçbir değişiklik yok, yine aynı şekilde haklarımız devam ediyor. Özellikle sinemayı sordum, ayda 12 kez faydalanabilirsiniz dedi ki, benim kullandığım 2 faydadan biri budur.

Bunun haricinde Turkcell'e birçok kez "30 liralık paket kullanan adam da salla kazanda haftalık 1 kez sallama hakkına sahip biz de. Sürpriz noktadan TL yüklemeyen adam da 10 kez alabiliyor biz de.." ilettim dedim.. Bu konuyla ilgili sorduğum soruya da cevap; Salla kazan, sürpriz nokta gibi kampanyalar için ilgili birime birçok talep ilettik ve önümüzde ki ay (şubat) itibariyle bu kampanyalar büyük ihtimal güncellenecek. Yani internet sıkıntısı olana dakika değil, internet verilmesi için şans olsalığı artacak dedi. Keza yine bizim için da ek haklar gelebilirmiş.

Bakalım önümüzde ki ay neler olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 31 Ocak 2019; 15:53:22 >

• 10₺'lik kahve verecekler altı üstü, yetişen alır nedir ki? Son bir ayda kullandığım tek faydası Havaş. Bir de kahve kullanıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkDmrc -- 31 Ocak 2019; 16:33:26 >
  • quote:

10₺'lik kahve verecekler altı üstü, yetişen alır nedir ki? Son bir ayda kullandığım tek faydası Havaş. Bir de kahve kullanıyordum.
    Şimdi tekrar aradım, ayın son günü hediyesinden yılda 1 kez faydalanabilirsiniz dediler.

Hepsi birbirinden farklı konuşuyor.

Belki ilerde çıkabilecek potansiyel iyi bir hediye için tek hakkımı asla gidemeyeceğim ZORLU bilmem neyinde heba ettim.

Allah'ın belası Turkcell.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 31 Ocak 2019; 16:35:15 >
  • Şaka gibi operatör.
    Arkadaşım 170 lira ödüyor her ay .
    Ay sonu bekle deyip 1 kahvenin de stoğu bitti demek komik mi komik.
    50 liralık Vodafone red tarifesiyle big chefften sıcak soğuk her gün kahve icilebildi uzun süre ki ara sıra da yapıyorlar bu kampanyayı.
    Ne var o zaman bu tarifeyi ve operatörü kullanacak anlayamıyorum

• Müşteri hizmetleriyle göruştüm, bundan sonra Platinum Black kullanan kişiler salla kazandan garanti internet kazanacakmış. Yani internet mi dakika mı istiyorsun diye seçip ona göre birşey çıkacakmış.

Benim paket duz Platinum 35GB ve black olarak geçiyorum fakat Black 30, 40 ve 50 için geçerliymiş bu olay.

Dedim bende uygulamada Black olarak gözüküyorum benimde faydalanmam gerek. Black kullanan kişilerle aynı faydalara sahibim. (Ayda 12 kez sinema bileti, 12 kez havaş vs. alabiliyorum) Talep oluşturdu inşallah bana da olur.

Yoksa aynı paraya şuan 30GB var ve geçersem 5GB eksik alırım ama salla kazan hakkım olur. 40'a da yükseltebilirim, ama oda 229 TL ve arada 5GB ve salla kazandan garanti internet olayı var, napsam bilemedim.

Tabi salla kazandan garanti internet kapsamında ne kazanılacak o belirsiz. 1gb youtube'da olabilir haftalık 10gb'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 2 Şubat 2019; 9:35:53 >
  • Arkadaşlar herkese merhaba umarım buraya yazmam sorun olmaz. Yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim.

Bugün turkcelle geçtiğimin 3.günü. faturam aylık 111 lira. ilk kesim tarihi ayın 10unda olacakmış. toplamda 11 günlük kullanım ve faturam 47.30 lira olarak görünüyor bu 11 gün için. basit matematik hesabıyla 37-38 lira civarı olması lazım. bunu neden olduğunu müşteri temsilcisine sorduğumda bana papağan gibi şu cümleyi kuruyor kullandığınız kadarlık kısım buna tekabül ediyor.

şimdi benim iki sorum var: ilki bu durumun açıklaması ne ikinci sorum arkadaşlar daha ilk günden bu işlere başlayan turkcellden 3.günde ayrılsam (bu arada platinum 15 gb 1 yıllık taahhüt verdim) zararım ne olur bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: nogreyincolor

Arkadaşlar herkese merhaba umarım buraya yazmam sorun olmaz. Yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim.

Bugün turkcelle geçtiğimin 3.günü. faturam aylık 111 lira. ilk kesim tarihi ayın 10unda olacakmış. toplamda 11 günlük kullanım ve faturam 47.30 lira olarak görünüyor bu 11 gün için. basit matematik hesabıyla 37-38 lira civarı olması lazım. bunu neden olduğunu müşteri temsilcisine sorduğumda bana papağan gibi şu cümleyi kuruyor kullandığınız kadarlık kısım buna tekabül ediyor.

şimdi benim iki sorum var: ilki bu durumun açıklaması ne ikinci sorum arkadaşlar daha ilk günden bu işlere başlayan turkcellden 3.günde ayrılsam (bu arada platinum 15 gb 1 yıllık taahhüt verdim) zararım ne olur bilen var mı?
    Eğer yeni bir hat almadıysan bu ay ki faturan ve aldığın indirim faturana yansır. Buda olsun olsun 80 90 TL.

30 ocakta bende bi hattımı Turkcell'e geçirdim ve 1 şubatta açıldı, ayın 25 inde fatura kesim tarihiyken şuan güncel tutar 27 TL (Turbo 3gb)

Turkcell kullanırım 1 senedir, hiçbir zaman anlaştığım tarife + vergiler hariç ekstra bir tutar yansımadı, yansıtamazlarda.

• quote:

Eğer yeni bir hat almadıysan bu ay ki faturan ve aldığın indirim faturana yansır. Buda olsun olsun 80 90 TL.

30 ocakta bende bi hattımı Turkcell'e geçirdim ve 1 şubatta açıldı, ayın 25 inde fatura kesim tarihiyken şuan güncel tutar 27 TL (Turbo 3gb)

Turkcell kullanırım 1 senedir, hiçbir zaman anlaştığım tarife + vergiler hariç ekstra bir tutar yansımadı, yansıtamazlarda.

Alıntıları Göster
    Vodafone'dan geçiş yaptım. Yazdığınızı şöyle mi anlamalıyım: bu ay 47.30 kesilecek 11 gün için. Diğer ay tam 1 aylık tarife 111 değil aradaki fark kadar daha düşük olacak??

• quote:

Vodafone'dan geçiş yaptım. Yazdığınızı şöyle mi anlamalıyım: bu ay 47.30 kesilecek 11 gün için. Diğer ay tam 1 aylık tarife 111 değil aradaki fark kadar daha düşük olacak??

Alıntıları Göster
    Diğer ay (10undan itibaren) 111 TL + vergiler olur, tabi sen ek birşey almadığın sürece.

O ilk mesajımın ilk bölümü olurda Turkcell'den çıkmak istersin diyeydi.

Yani şimdi iptal etsen 47 + aldığın indirim (artık bu ne kadarsa 20 30 falandır)

Ekstradan Telsiz ücret 2.52x12 de eklenebilir, bunu tam bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 2 Şubat 2019; 12:30:33 >

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Dostum o zaten olması gereken. 111 lira 15gb platinum paket. Ben anlatamadım kendimi sanırım 11 günlük kullanım için neden 47.30 kesiliyor sorum bu. Yukarıda belirttiğim gibi 37-38 lira olması lazım. Benim gördüğüm güncel kullanım tutarı(47.30) üzerinden fatura kesiminde indirim filan mı olacak?

• quote:

Alıntıları Göster
    Ayın 10undan sonra iptal etsen bu ay aldığın indirim + önümüzde ki ay ki tarife ücretin ve aldığın indirimle beraber hepsi bir son fatura olarak yansır. Dediğim gibi telsiz ücreti de dahil olabilir 30 TL.

• quote:

Dostum o zaten olması gereken. 111 lira 15gb platinum paket. Ben anlatamadım kendimi sanırım 11 günlük kullanım için neden 47.30 kesiliyor sorum bu. Yukarıda belirttiğim gibi 37-38 lira olması lazım. Benim gördüğüm güncel kullanım tutarı(47.30) üzerinden fatura kesiminde indirim filan mı olacak?
    Hayır bu saatten sonra indirim falan olmaz o 47 için. Ayın 11 inde 47 tl faturan olacak. Neye göre hesap yapıldı bilmiyorum ama ilk ayın azizliği olsa gerek. Diyorum ya bana da 26 günlük kullanım için 34 lira olan tarife 27 lira gözüküyor.

Önümüzde ki ay hepsi oturur, ondan sonra karar verirsin.

+ şikayetini vs müşteri hizmetlerinden yapma. Turkcell.com.tr 'de şikayet kısmından yap daha bilgili bir birim olduğu için neye göre 47 aldıklarını açıklarlar.

• quote:

Hayır bu saatten sonra indirim falan olmaz o 47 için. Ayın 11 inde 47 tl faturan olacak. Neye göre hesap yapıldı bilmiyorum ama ilk ayın azizliği olsa gerek. Diyorum ya bana da 26 günlük kullanım için 34 lira olan tarife 27 lira gözüküyor.

Önümüzde ki ay hepsi oturur, ondan sonra karar verirsin.

+ şikayetini vs müşteri hizmetlerinden yapma. Turkcell.com.tr 'de şikayet kısmından yap daha bilgili bir birim olduğu için neye göre 47 aldıklarını açıklarlar.

Alıntıları Göster
    Tamam dostum teşekkür ederim. Turkcell com tr ye yazarım. Tatmin edici bir şey yazmazlarsa ayın 10undan önce çıkarım.

• quote:

Ayrıca fatura detaylarına bak bakalım net tarife ücreti olarak ne alıyorlar, eğer varsa kalan ücretler ney vs.

Aynı su 2 resim gibi.

• quote:

Ayrıca fatura detaylarına bak bakalım net tarife ücreti olarak ne alıyorlar, eğer varsa kalan ücretler ney vs.

Aynı su 2 resim gibi.

Alıntıları Göster
    İlk baktığım o oldu hocam zaten. Platinum 15 parantez içinde 10 günlük yazıyor

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.