Şimdi Ara

Turkcell Platinum Kullananlar Kulübü (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.696
Cevap
39
Favori
133.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Platinum Magirus minibüs verecek söylentisi var

• Platinum hediyeleri güncel ne mesela şu an merak ediyorum. Standart platinum paket üyesi için. İnternette bilgiler kabaca var ama aktif neler mevcut bilgi verebilecek biri var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar platinum uygulamasında pasaj 400 çek var. kullanmayacak olan paylaşabilir mi?

• circassianman kullanıcısına yanıt
    Platinum'un bir ayrıcalığı kalmadı benim için. Eskiden çok avantajlıydı. Paket baktığım zaman Platinum olmasına dikkat ederdim de şuan normal düz paketler daha avantajlı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Desident D kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de o mesajdan sonra Türk Telekoma geçtim. İyi ki de geçmişim diyorum. Eskisi gibi değil çoğu yerde daha hızlı bu. Prime avantajları da idare eder. Paket içeriğine göre Türkcellin yarısından da ucuz fiyatta. Daha istediğim bir şey yok. Kırsalda da eskisi gibi olmadığını gördüm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • circassianman kullanıcısına yanıt
    Avantaj konusunda haklısınız ancak hız konusunda size katılmıyorum. İstanbul gibi kalabalık bir şehirde elindeki frekanslar sayesinde Turkcell açık ara önde oluyor. İstanbul'un kalabalık bir çok caddesinde Türk Telekom kullanan arkadaşlarım reels gösterirken donma problemi yaşarken ben sorunsuz izliyordum. Vodafone'a hiç değinmiyorum bile. Şu an 60GB 390'a kullanıyorum Turkcell'de.

Bölge bölge hız durumu değişebilir tabi sıkışıklık şehir düzeni etken. Ama bundan 10 sene önceki uçurumu asla görmüyorum ben artık. Vodafone un kesinlikle çok kötü olmasında herkes hemfikir artık.

60 gb 390 olan hangi paket hocam? Ve ne zaman geçiş yaptınız?

• caryting C kullanıcısına yanıt
    Büyük festival 60GB

30. yıla özel yapılmıştı 3 ay önce. Şu an aynı paket 490 lira son günü bugün olması lazım

• caryting C kullanıcısına yanıt
    Yarın 60gb 390 tekrardan başlıyor. Geçecekseniz eğer kaçırmayın. Bende 600 cayma bedeli çıkıyor. Taşıyıp tekrar aynı paketi alacağım. Taahhütü uzatmış gibi olurum.

Ben zaten faturalıya geçtim ekim ayında çalışan yakını platinum 32gb paketini kullanıyorum 350 liraya 32 GB 2500 dakika her yöne tcelllerle sınırsız ama şuan sunduğu paketler kullandığım paketten çok daha avantajlı tabi ben git gel yapmamak için mevcutta kullandığım pakete geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caryting -- 2 Aralık 2024; 23:0:8 >
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.