Bildirim
Turkcell Platinum Kullananlar Kulübü (132. sayfa)
Giorgina Ferri Likralı 6'lı Kutu Premium Günlük Kullanıma Uygun Yazılı Kadın Tanga Külot Gloria : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CVQPYDW3?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Mega 21 işini görürse geçilir. Bu tarife Forumda çok popüler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Megaya geçersem İnternet hızım yavaşlar mı? Platinium tarife de sanki hız daha sağlıklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok etkilemez. Tabii Platinum özelliklerine alıştı isen mega sana Gelmez..
Merhaba, bloom and fresh sitesi kodu için yardımcı olabilecek birisi var mı acaba
-
-
Tekrar bi görüşün hocam sorun olmuş olabilir sistemde.
-
TV + promosyon kodu olan varsa özelden atma şansı var mı kullanmadığınız kod varsa rica etsem alabilir miyim.
-
Haftanın ödülü pazartesi saat kaçta yükleniyor tam olarak ?
Birde ben platinuma geçtim 1 ay kadar oluyor ama ne gibi ayrıcalığı var kulüp dışın anlayamadım. Net hızı vs. aynı yine faturasızda idim daha önceden.
quote:
Orijinalden alıntı: tezekos
Haftanın ödülü pazartesi saat kaçta yükleniyor tam olarak ?
Birde ben platinuma geçtim 1 ay kadar oluyor ama ne gibi ayrıcalığı var kulüp dışın anlayamadım. Net hızı vs. aynı yine faturasızda idim daha önceden.Ayrıcalıklar eskidendi ya şimdi 1-2 kahve dışında ismi kaldı sadece
-
Arkadaşlar bu haftanın sürprizi uygulamadan pazartesi günü diyor ama pazartesi günüde menü gelmiyor. Sonrada kota doldu bitti diyor. Ne zaman başvuru oluyor. Bilen var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haftanın sürprizini nisandan sonra uzatmadılar sanırım, menüde yok?
-
temmuz 2023 gözüküyor bende ama saati var sanırım kaç gibi
Arkadaslar merhaba yolcu360 icin turkcell platinium kodu ariyorum. Kullanmayacak bir arkadas bana yardimci olabilir mi?
-
Turkcell’den Telekom’a geçen var mı, memnun musunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gurup çok sessiz Whatsapp gurubu mu kurdunuz
Kuruldu ise bilmem ama ben Vodafon kullanıyorum.
2.Hat Turkcell de sadece.
Ben bulunduğum bölge yüzünden operatör değiştiremiyorum hocam ne Vodafone nede tt çekmiyor
Anlıyorum. Benim Burda da çok iyi değil aslında ama İdare ediyoruz işte. Platinum Tarifeler çok arttı ve eskisi gibi değil artık.
Evet çok fazla arttı ama kullanıyorum mecburen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X