Bildirim
Turkcell Platinum Kullananlar Kulübü (134. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Numaranız değişiyor hocam :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar kolay gelsin.
Kodu kullanmayan varsa özelden atabilirse sevinirim.
www.turkcell.com.trTV+’da Premium Üyelik Hediyesihttps://www.turkcell.com.tr/platinum/ayricaliklar/tv-da-3-ay-premium-uyelik-hediye -
Bu kodlar ne zaman tanımlanıyor? Ne zaman almaya çalışsam limit doldu uyarısı veriyor.
-
Malesef her defasında katılıyorum ve çıkmıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, Turkcell platinum Havaş Kod lazım, elinde olan varsa iletişime geçebilirse sevinirim. Teşekkür ederim.
Merhabalar,
Bir arkadaş Bloom and Fresh kodu paylaşabilirse çok sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Platinum paketin diğer paketlere göre aramalarda öncelik, geniş bant aralığı, internet hızı gibi farklılıkları var mı arkadaşlar?
-
yok sanırım 1 Mbit hız alıyordum 4.5g ile platinun 85 gb kullanırken
Var, önceliği daha yüksek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman diğer paket kullananların vay haline Google görsellere giremiyordum müthiş çekim kalitesi(!) ile ben.
-
ben :)
-
Havaş kod lazım 2 adet varsa alabilirim
İletişime geçebilirsiniz benimle 👋🏻
Platinum veya Platinum Black te aramalara veya internette geniş bant önceliği olduğunu düşünmüyorum. Bir hattım platinum 100 paketi, diğer hattım ön ödemeli düşük bir paket. ikisinin de internet hızları aynı
-
-
Gain şifresi verebilecek olan var mı?
-
Özelden yazın 👋🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X