Şimdi Ara

Turkcell Platinum Kullananlar Kulübü (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.698
Cevap
39
Favori
134.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nogreyincolor

İlk baktığım o oldu hocam zaten. Platinum 15 parantez içinde 10 günlük yazıyor
    Turkcell Platinum Kullananlar Kulübü

Alıntıları Göster
    Turkcell sitesinden yazın detaylarıyla isteyin.

10 günlük kullanımda 47 TL yi gerekirse matematiksel olarak hesaplayıp gönderin.

Varsa bir fark ipe ipe faturadan düşmek zorundalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Turkcell sitesinden yazın detaylarıyla isteyin.

10 günlük kullanımda 47 TL yi gerekirse matematiksel olarak hesaplayıp gönderin.

Varsa bir fark ipe ipe faturadan düşmek zorundalar.

Alıntıları Göster
    Aynen dediğiniz gibi yazdım. 10 gün içinde dönülür gibi otomatik uyarı verdi. Çok teşekkür ederim ilginize. İyi hafta sonları.

• Havaş kampanyası devam etmekte mi? Son gün 31 ocak yazıyor ama?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zuckuss

Havaş kampanyası devam etmekte mi? Son gün 31 ocak yazıyor ama?
    Şifre veriyor, ama devam etmede problem var mı bilmiyorum. Açıkçası kahve, sinema ve havaş gerçekten işe yarayan güzel kampanyalar.
    Sinema askıya alınmış kampanya yenileniyor diyerekten. Sanırım birkaç hafta kalır bu şekilde.

• Turkcell Platinum Kullananlar Kulübü

* Turkcell Platinum Kullananlar Kulübü

*Bu sekmelerde ki Paketleri kullananlar yararlanabilecek.. Sadece.. "

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lene kullanıcısına yanıt

Platinium ekstra tarifesine geçtim beni de ekleyebilirsiniz

• Lene kullanıcısına yanıt
    Sonunda financell kredi çıkarttı ama hüsran

Turkcell Finansman A.S. (Financell) kredi basvuru talebiniz uzerine kullanabileceginiz kredi limitiniz 2390,0 TL dir. B002

Her ay Turkcell'de 3 tane normal, 1 tane data hattı olan birine neden bu kadar az kredi çıkar ki?

Eşimle babama cihaz alacaktım Turkcell'den ama iki cihaz 4000 civarı ettiği için yetmiyordu, vodafone'a gittim 6000 civarı krediniz var dedi mecbur 2 cihazıda ordan aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 4 Şubat 2019; 9:7:42 >
  • Lithium87 kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldiniz.. Ekliyorum...

Bu arada Yeni kullanıcıları Bekliyoruz..
    Özellikle" Platinum 40 ve Platinum 50 "çıkın ortaya artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Platinım 35 kullanıyorum, nisanda bittiğinde black 30’a geçmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bayugur kullanıcısına yanıt
    Hesabım yada fatura görselini PM atın. Ekleyim listeye..

• quote:

Sonunda financell kredi çıkarttı ama hüsran

Turkcell Finansman A.S. (Financell) kredi basvuru talebiniz uzerine kullanabileceginiz kredi limitiniz 2390,0 TL dir. B002

Her ay Turkcell'de 3 tane normal, 1 tane data hattı olan birine neden bu kadar az kredi çıkar ki?

Eşimle babama cihaz alacaktım Turkcell'den ama iki cihaz 4000 civarı ettiği için yetmiyordu, vodafone'a gittim 6000 civarı krediniz var dedi mecbur 2 cihazıda ordan aldım
    Ne süredir Turkcell kullanıyorsunuz?
    Turkcell mağazalarında, mağaza ekstra inisiyatif uygulayabiliyor diye biliyorum. Standart kullanıcılar için sanıyorum 1.000 TL, platinum kullanıcılar için 2.000 TL gibi bir miktar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkDmrc

Ne süredir Turkcell kullanıyorsunuz?
    Turkcell mağazalarında, mağaza ekstra inisiyatif uygulayabiliyor diye biliyorum. Standart kullanıcılar için sanıyorum 1.000 TL, platinum kullanıcılar için 2.000 TL gibi bir miktar.

Alıntıları Göster
    Turkcell'i 13 aydır kullanıyorum.

Data hattına ek aldığım modem var (400 tl ve hala ödüyorum) , o önümü kesmiş olabilir mi?

Her ay 125 lira verdiğim vodafone 6000 küsür tl kredi verirken, minimum 350 ödediğim Turkcell'in 2390 tl kredi vermesi beni sinir etti vallahi. Vodafone'dan kopmak istedikçe ona yöneliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 4 Şubat 2019; 18:52:18 >

• quote:

Turkcell'i 13 aydır kullanıyorum.

Data hattına ek aldığım modem var (400 tl ve hala ödüyorum) , o önümü kesmiş olabilir mi?

Her ay 125 lira verdiğim vodafone 6000 küsür tl kredi verirken, minimum 350 ödediğim Turkcell'in 2390 tl kredi vermesi beni sinir etti vallahi. Vodafone'dan kopmak istedikçe ona yöneliyorum.

Alıntıları Göster
    Tarifeye ek bir şeyler aldığınız zaman limitiniz de orantılı olarak düşüyor. İnternette gördüğüm kadarıyla tek günlük fatura gecikmeleri bile ciddi düşmelere sebep oluyor Turkcell'de

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkDmrc

Tarifeye ek bir şeyler aldığınız zaman limitiniz de orantılı olarak düşüyor. İnternette gördüğüm kadarıyla tek günlük fatura gecikmeleri bile ciddi düşmelere sebep oluyor Turkcell'de

Alıntıları Göster
    Modem baya etkiliyor o halde. Ocakta bitecek taksidi, bakalım o zaman ne verecekler.

• Hocam ekleyebilirsiniz Platinum 25 ( black )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taal32 -- 4 Şubat 2019; 20:38:32 >
  • Yeni black paketi kullananlar önümüzdeki hafta salla kazandan ne kazandıklarını buradan belirtse çok iyi olur.

Eski 35 ile yeni 40 arasında kaldım valla. Saçma sapan hediyeler veriyorsa haybeye zarar etmeyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 4 Şubat 2019; 20:36:32 >
  • Cinemaximum kampanyası iptal oldu beyler 😟😟😟😟

• quote:

Orijinalden alıntı: fehmarnbeltlink

Cinemaximum kampanyası iptal oldu beyler 😟😟😟😟
    İptal olmadı, anlaşmanın süresi bitti belli ki ve yeniliyorlar. Bi süre sonra eklerler, zaten verdikleri 3-5 avantajdan birisiydi. Buda giderse vay hallerine.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Bitirdik diyemeyecekleri için öyle yazmışlar. en iyi özelliği bitirdiler, yazık oldu.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Yeni sinema kanununu görünce aklıma ilk bu gelmişti.Bu kampanyaya biraz düzenleme gelebilir hocam.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.