Şimdi Ara

Turkcell platinum tarifesindeyim + sınırsız 1gb alsam önceliklendirilme ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar turkcell platinum tariesindeyim internetl bol ama internet çok kullanıyorum bittiğindede ek paket almak lstemiyorum acaba 1gb sınursız alsam önceliklendirilme nasıl olur? mesale platinum 6 gb olsa ve + 1 gb sınırsız alsam.. önce 6 gb bitse ardından otomatik 1gb sınırsız mı girer devreye yoksa tam tersiml olur ona göre biraz düsüneyim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dediğiniz şekilde olması lazım. Hız düşümlü 96 kbit devreye girerse bir anlamı kalmaz yoksa diğer paketin...
  • burak01_ kullanıcısına yanıt
    turkcell de önce mevcut paketin bitiyor. daha sonra diğer paketin devreye girer hocam. sistemleri o konuda daha iyi.
  • turkcellde iki cesit sınırsız var biri turbo 43mbit hız,digeri 7.2 mbit hangisini alırsanız 6 gb ınızı o hızda kullanırsız. yani diger paketide etkiliyor.mesela turkcell gecen 50mb asimsiz aylik verdi max hız 256kbit, 50mb ten sonra 5kbit e dusen paketti,paketi bitirdim ardindan bip ten hediye 1gb ı aldım hızım tekrar yükseldi ama max 256kbit e yükseldi, bip in aynı paketini daha öncede diger hazır kartıma almıstım max hızı 7.2 dü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone sınırsız paket
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.