Şimdi Ara

Turkcell rahat hattayim paket yuklemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell rahat hatta gectim en son gecen 2020 yilinin eylul ayinda 28 tl lik faturam var tekrarsiz paketti ve paket yapmiyorum hic nedeni ie bip kullaniyorum oradan 1 gb internet geliyor salla kazan yapiyorum hem internet hem bipten her yone 500dk geliyor her hafta gollercepteden mac oynayip internet yapiyorum her hafta ve

Paket yapmama para harcamama gerek kalmiyor ve 6 aydirda yapmadim faturam suan 3tl 16 kurus oda vergi falandir . Ben paket yapmazsam rahat paketlerde hat kapaniyormu belli bir sure sonra ?

Yoksa faturali gibi oldugu icin devam edermi boyle çünkü bugun 532 den dakika basi ariyorlar sanirim paket satmaya :D en son 30 cagri vardi oto engellemistim acmiyorum Turkcell rahat hattayim paket yuklemiyorum 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yani 6 ayda bir paket almanız gerekiyor faturasız hatlara göre. Turkcell hediye anlamında en bonkör operatör.

• Paket almaniz gerekmiyor. 1.5 seneden fazladir paket almiyorum...

• Pakete gerek yok aylık vergiler var. Devam :)
  • Dimi bencede oyle ama adamlar isyan etmis olacak ki dun 30 den fazla aradilar Turkcell rahat hattayim paket yuklemiyorum Turkcell rahat hattayim paket yuklemiyorum  paketsiz bir sene daha gider boyle ozaman sonra ayip olmasin diye bi 25 30liralik dusukten yaparim bir aylik

Turkcell rahat hattayim paket yuklemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1DE90C88 -- 23 Ocak 2021; 10:50:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TLC de aşırı pintiler programına katılmalısınız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.