Şimdi Ara

Turkcell - Sarı Sürpriz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
6
Favori
11.624
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben bugün adana cinemaximum gittim defalarca kodu denememize rağmen sifre hatası aldım bunu yaşayan oldumu 2 farklı telefondan 2 farklı kod denedim..
  • Arkadaslar gelen kodu yanlislikla sildim yapilacak bisey varmidir acaba ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glamor

Arkadaslar gelen kodu yanlislikla sildim yapilacak bisey varmidir acaba ne dersiniz?

S:Hattıma gelen şifreyi kaybettim. Ne yapabilirim?
    C:444 0 532’yi arayarak yardım alabilir, şifrenizin tekrar gönderilmesini talep edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiritreader

quote:

Arkadaslar gelen kodu yanlislikla sildim yapilacak bisey varmidir acaba ne dersiniz?

C:444 0 532’yi arayarak yardım alabilir, şifrenizin tekrar gönderilmesini talep edebilirsiniz.

Cok sagol dostum aradim ve tekrar ilettiler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spiritreader

quote:

Cok sagol dostum aradim ve tekrar ilettiler

rica ederim

• ben de haftasonu imaxe gittim. imax geçmediğini söylediler ama biraz bastırınca aldım biletleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremus

ben de haftasonu imaxe gittim. imax geçmediğini söylediler ama biraz bastırınca aldım biletleri.

ben sorunsuz almıştım
  • aynen adana da bende aynı sorunu yasadımmmm
  • Bugun istanbul marmara pakta denedik sifre hatali dedi

• şifreler hatalı değil 31.10.2013 kadar geçerli olmasına rağmen kodları nedense talimat olmadan iptal etmişler şikayet bildirimi yapın size geri dönsünler internet sayfalarından

http://www.turkcell.com.tr/site/tr/bizeulasin/Sayfalar/turkcellhizmet/turkcellhizmet.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikosoft

ben bugün adana cinemaximum gittim defalarca kodu denememize rağmen sifre hatası aldım bunu yaşayan oldumu 2 farklı telefondan 2 farklı kod denedim..

şifreler hatalı değil 31.10.2013 kadar geçerli olmasına rağmen kodları nedense talimat olmadan iptal etmişler şikayet bildirimi yapın size geri dönsünler internet sayfalarından
  • ben iki kere denedim.ikisindede kabul etmedi.ilkinde olmayınca turkcelle yazdım.2 gün sonra mesaj geldi.sorun giderildi diye.geçen yine olmadıyine yazdım türkcell e. kullanılmıs diyor bu kodlar.yapabilecegimiz birsey yok dedi.bende ugrasmak istemedim kapattım.bi iş yapıyorlar keşke rezil etmeselerdi insanları
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitex

şifreler hatalı değil 31.10.2013 kadar geçerli olmasına rağmen kodları nedense talimat olmadan iptal etmişler şikayet bildirimi yapın size geri dönsünler internet sayfalarından

http://www.turkcell.com.tr/site/tr/bizeulasin/Sayfalar/turkcellhizmet/turkcellhizmet.aspx

Dün akşam marmara forum cinemaximum da şifremi kullanmak istediğimde aynı problemi yaşadım ardından müşteri temsilcisi ile uzun bir konuşma yaptık. Kendisi de bana kodların iptal olduğunu ve yeni kod gönderemediğini söyledi. Bunun üzerine şikayet kaydı bıraktım. En geç yarın dönmelerini bekliyorum. Yoksa mail ile kodu içeren mesajın ekran görüntüsüyle birlikte bir şikayet kaydı daha yapacağım. Turkcell'in bu sorunu çözeceğine inanıyorum.

• aradılar ya 300 iade edelim yada sinema bileti alın faturanızdan düşelim dediler bilginiz olsun
  • hitex kullanıcısına yanıt
    Bütün kodlar iptal mi? Sinemaya gidecekdim.

• Keşke önceden gitseydik.
  • bileti satan varsa alırım
  • Yakın zamanda sinemaya giden yok mu, kodlar iptal mi oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kotaless

Yakın zamanda sinemaya giden yok mu, kodlar iptal mi oldu?

bana kodlar aktif değil dediler bilet alın aldınız biletin fişini bize gönderin faturanızdan düşeceğiz dediler sizde arayıp bilgi alabilirsınız ilk önce online müşteri temsilcisinde kodun durup durmadığını öğrenin derim
  • http://www.turkcell.com.tr/site/tr/bizeulasin/Sayfalar/turkcellhizmet/turkcellhizmet.aspx linkten turkcell'e yazdım. aradılar kayıt oluşturdular bakalım ne sonuç çıkacak.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.