Şimdi Ara

Turkcell - Sarı Sürpriz (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
6
Favori
11.624
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 -4 gün önce sipariş geçmiştim sanırım bu gün itibari ile beyaz sony kulaklık geldi. Herhangi bir sorun sıkıntı da olmadı
  • 26 ekimde ankamall imax de kullandım, sorun yok. gişe görevlisiyle imax de geçip geçmeyeceği konusunda ufak bir konuşma yaptık sadece
  • hitex kullanıcısına yanıt
    Tam 1 hafta sonra cevap geldi. Şimdi aradılar sistemde genel bir problemin olduğunu ve problemin çözüldüğünü, artık kullanabileceğimi söylediler. 3 gün kaldı ama hiç yoktan iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 170x6fb

26 ekimde ankamall imax de kullandım, sorun yok. gişe görevlisiyle imax de geçip geçmeyeceği konusunda ufak bir konuşma yaptık sadece

Hocam aynı olayı bense şimdi yaşadım gravity e gidecektim imax geçmiyor sadece 35'm dedi gişedeki kız bence yeni girmiş işe bende internetteki yaZıyı gösterdim müdürünü aradı ama yok demiş bende kalabalık içinde tartışmamak için sonra kullanırım dedim.Siz müdürle mi tartıştınız
  • Kız arkadaşımla 4 gün önce gittik şifre geçersiz dediler. Sonuçta sinema için gelmişiz o kadar yolu kendi cebimizden ödedik girdik. MH'ye durumu ilettim, şifre iptal olmuş bugün mesaj geldi şifrenizle sinemaya gidebilirsiniz diye. Şifre aynı şifre yine ama sanırım aktifleştirmişler bu sefer. Bedava bilet alacaz diye zarar ettik bir sürü...
  • Bende pazar günü sinema gittik şifre geçersiz dediler bakalım sonuçu ne olacak .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kotaless

Tam 1 hafta sonra cevap geldi. Şimdi aradılar sistemde genel bir problemin olduğunu ve problemin çözüldüğünü, artık kullanabileceğimi söylediler. 3 gün kaldı ama hiç yoktan iyidir.

Benide aradılar, şifreyi kullanabileceğimi söylediler.

Şifreyi satın aldığım tarihten itibaren 3 ay içerisinde kullanabilirmişiz. 31 Ekim değilmiş yani.
  • Benim şifreye de geçersiz demişlerdi ama bugün bi daha deneyim dedim, kullanabildim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kotaless kullanıcısına yanıt
    Bu akşam aynı aramayı ben de aldım. Şifreleri düzeltmişler. Tabii 3 gün kalması kötü oldu.
  • arkadaşlar bende gidicem çift kişilik biletim var sarı kutudan önce arayıp aktif edin filan demem gereklimi orda rezil olmayalım :)
  • :SworD: kullanıcısına yanıt
    3 ay olduğunu nereden öğrendiniz? Alırken 31 Ekim olarak aldık.

• Bende şifre mağduruyum. Bugün ankamall da denedim kabul etmedi. Yarım saat kadar Türkcell Canlı Hizmetteki operatörle cebelleştim. Bana kampanyaya katılmadığımı söylüyor(!).
    Şifre herkes için mi düzeltilmiş bilginiz var mı? Bir de ilk gönderilen şifreyi mi kullanacağız yine @T0L6@ @Kotaless
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kotaless

3 ay olduğunu nereden öğrendiniz? Alırken 31 Ekim olarak aldık.

Musteri hizmetlerinden arayan bayan soyledi

• dün ankamall de IMAX için kullandım. telefona ilk gelen şifreyi verdim, bir sıkıntı olmadı. bilglerinize...
  • 3 aysa çok iyimiş THOR IMAX çıkarsa güzel olacak 55 tl yerine bedava
  • Arkadaşlar kadıköy nautilustte kullandım , sorun olmadı. 2 gün önce de kardeşim kulllanmıştı. Bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemocekko

quote:

26 ekimde ankamall imax de kullandım, sorun yok. gişe görevlisiyle imax de geçip geçmeyeceği konusunda ufak bir konuşma yaptık sadece

Hocam aynı olayı bense şimdi yaşadım gravity e gidecektim imax geçmiyor sadece 35'm dedi gişedeki kız bence yeni girmiş işe bende internetteki yaZıyı gösterdim müdürünü aradı ama yok demiş bende kalabalık içinde tartışmamak için sonra kullanırım dedim.Siz müdürle mi tartıştınız

gişedeki bayan sabah da denediğini imax de geçmediğini söyledi. ben de siz devam edin bu farklı bir kod, çok fazla kişide yok diğerleriyle kola v.s. karıştırmayın dedim. kararlı durunca peki deneyelim efendim dedi ve denedi. sonrasında aaa geçiyomuş özür dilerim efendim dedi çok fazla sayıda kanaldan (coca cola, turkcell v.s.) bilet bedava olunca kafalarının karışması normal bence.

• dün akşam benide aradılar, şifredeki sorunun giderildiğini ve aldığım tarihten itibaren 3 ay süresi olduğunu söylediler...
  • Oz! kullanıcısına yanıt
    Genel problemin duzeltildigini söyledi
    Şifreler aynı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemocekko

quote:

gişedeki bayan sabah da denediğini imax de geçmediğini söyledi. ben de siz devam edin bu farklı bir kod, çok fazla kişide yok diğerleriyle kola v.s. karıştırmayın dedim. kararlı durunca peki deneyelim efendim dedi ve denedi. sonrasında aaa geçiyomuş özür dilerim efendim dedi çok fazla sayıda kanaldan (coca cola, turkcell v.s.) bilet bedava olunca kafalarının karışması normal bence.

Tamam Gidip bir daha deneyeceğim

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.