Arkadaşlar 3 ay geçerli olacak mı bu şifreler?3 aylık olursa güzel olur.
isviçreli bilim adamı
kullanıcısına yanıt
Bugün aradım yarın son olduğunu söylediler.Riske atmaya değmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Kasımdan sonra deneyen oldu mu, denildiği gibi 3 ay mı geçerli? Aksi halde 3 şifre elimde patladı
Kodları deneyen oldu mu geçiyor mu ?
Aynı soru için bende foruma girdim forumu öne çekeyim.Yarın gideceğim deneyen oldu mu ?
Bugün çocukları 3D Acemi Gladyatörler filmine götürdüm biletler hala geçerli .Bilginize
Ben geçen hafta 3d filme gitmek istediğimde görevli kodu girince ekranda bu pnr 3d de geçerli değil yazdı. Her türlü filmde geçmiyor muydu?
bende aynı şekilde 31ekimde gittim kullanmak için. ekranda bu pnr 3D filmlerde geçerli değil yazdı. turkcell batırdı resmen rezil oldum sayesinde 2 defa! arayıp sövsem haklıyım.
Sorun gişe görevlisinden kaynaklanıyor olabilir, kampanyalar arası kod girdikleri menüler farklı olabiliyor. Profesyoneller klubu ilk çıktığında görevli yarım saat uğraşmıştı başka bir görevli gelip yapmıştı, sarıkutu fazla bilinmediği için yapamamış olabilirler belki Ben henüz kodu kullanmadım önümüzdeki hafta şansımı deneyeceğim. Burdan sonucu bildiririm.
Kodun kullanılmasıyla ilgili böyle bi bilgi var;
Kampanya ile ilgili ayrıca bilinmesi gerekenler nelerdir? İlgili hediyeyi programa katılan ve yeterli Sarı Puanı olan aboneler alabilir. Hediyeyi almak için ilgili hediye kodunun 2222’ye gönderilmesi ve cep telefonuna gelecek şifrenin Cinemaximum gişesindeki Turkcell mobil POS cihazına girilerek, POS’tan çıkan kuponun Cinemaximum gişe görevlisine teslim edilmesi gereklidir. Cinemaximum gişe görevlisi kuponu teslim alarak ücretsiz sinema bileti yerine geçecek olan yer biletini verecektir. Hediyeler stoklarla sınırlıdır. Turkcell programın içeriğini ve hediyelerini değiştirme hakkını saklı tutar. Kampanya kapsamında ürünlerle ilgili yasal yükümlülüklerden marka sahibi firma sorumlu olup, Turkcell hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Az önce vialand cinemaximuda denedim elimde kalan sarıkutu kodunu turkcell pos cihazı pnr kodlarını verdi ancak cinemaximum ekranı pnr kodunu kabul etmedi. Görevli 2 farklı yerden denedi geçersiz istek gibi bir hata verdi.
Normalde 3d geçmiyor sistemsel sorun var ama 3 D filmde geçtiğini biliyor görevliler kesinlikle diretmek lazım
quote:
Orijinalden alıntı: odanedemek
Az önce vialand cinemaximuda denedim elimde kalan sarıkutu kodunu turkcell pos cihazı pnr kodlarını verdi ancak cinemaximum ekranı pnr kodunu kabul etmedi. Görevli 2 farklı yerden denedi geçersiz istek gibi bir hata verdi.
sizin durumu bilemiyeceğim sabah aldım ben bileti
Gidebilen oldu mu?
srdrvrlS
kullanıcısına yanıt
deneyen yok sanırım
Ben de denedim, kodlar geçerli. Hiçbir sorun da çıkmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: odanedemek
Ben Ekim ayı içerisinde gitmiştim. Görevli Mobil Pos cihazından kodları aldıktan sonra sisteme girerken önce hata verdi, sonrasında demekki fatura pnr koduymuş diyip farklı bir şekilde girdi ve biletlerimizi kesti. Belki sizin durumda aynı sebepten kaynaklanıyor olabilir bence tekrar deneyin ve olmazsa görevliye fatura pnr olarak dener misiniz diye rica edin.
hitex
kullanıcısına yanıt
bugun denedim oldu kullanmayan varsa şans devam ediyor
ben 3d filme gittim sorun cıkmadı
Son kullanma tarihi nedir şimdi hobbite yetişir miyiz doktor ?
yakın tarihte ankara tarafında kodları deneyen oldu mu acaba ?