Şimdi Ara

Turkcell - Sarı Sürpriz (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
6
Favori
11.624
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler kodu ben 13 ekımde cevahır cınemaxımumda kullandım daha dogrusu akrdesıme verdım orda kullandıgını soyledı sorun yasamamıs. benım tel nuamramı ve sıfreyı soylemıs
  • Bende bu hafta sonu kodu kullanmayı düşünüyordum, son zamanda deneyen varsa bilgi verirse sevinirim.
  • Bugün denendi ve şifre geçersiz.
    Turkcell müşteri hizmetleri şifrenin alındığı ay sonuna kadar geçerli olacağını söylüyor.En azından bundan sonra öyleymiş.Neye lazımsa 300 puanı geri iade edeceklermiş mesajda 31 ekim yazdığı için.
    Bunların ipiyle kuyuya mı inilir arkadaş.
  • geçerli değil mi yani kodlar?
  • 2 çift kişilik kod vardı h.sonu gidecektik bayram vs girdi araya bastırmak gerek coca cola gibi
  • var mı yakında kullanan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: waybe

var mı yakında kullanan?

Bugün istinyede şifre hatalıdır dedi.Müşteri memnuniyeti diye 2 bilet verdiler ama herkes bu sorunu yaşıyor.Bu konunun peşini bırakmayalım arkadaşlar
  • turkcellin yaptığı iş bu kadar olur iptal etmişler kodları müşteri hizmetlerini aradım geçmiş kampanya bişey yapamayız dediler
  • ben de bugün sinemaya gittim kodlar hatalı dedi online destekten yazdım kodunuz bilmem ne tarihinde iptal edilmiş dedi. neden iptal edildiğini sordum bilmiyorum dedi ne saçma iş ya
  • 300 puanı iade ederek bizi kandırmaya çalışıyorlar.
  • arkadaşlar kodu geçerli olupta bugünlerde kullanabilen var mı?

tcell'e mesaj attım, kodlar geçersiz diye duydum, bu doğru mu diye; "böyle şikayetler geliyor, siz sinemaya gidip deneyin geçersizse ilgili birime iletiriz, sizin kodun geçerli olup olmadığını buradan göremiyoruz" dediler...
  • şifreyi kaybettiysek geri almanın bır yolu var mı acaba
  • Kodlar hakkında bi gelişme var mı?
    Elimizde patladılar galiba
  • Ekström kullanıcısına yanıt
    Yazmadığım yer kalmadı ama kimse ilgili davranmıyor.Yok puan iade edelim yok şunu yapalım.Bütün ailemden almıştım elimde 4 5 tane kod var.Hepsini iptal etmişler ne diyeyim bunlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkys

Yazmadığım yer kalmadı ama kimse ilgili davranmıyor.Yok puan iade edelim yok şunu yapalım.Bütün ailemden almıştım elimde 4 5 tane kod var.Hepsini iptal etmişler ne diyeyim bunlara

kayıt açmışlardı fakat aradan 4 5 gun geçti aramadılar daha
  • :SworD: kullanıcısına yanıt
    Benide aramadılar.Şikayetvara da yazdım araştırılıyor diye mesaj yolladılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkys

Benide aramadılar.Şikayetvara da yazdım araştırılıyor diye mesaj yolladılar.

30 31 ekim i geecek zaten onlar donene kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün kodları denemek için gittim, 2 hattıma gelen kodlardan ilkine geçersiz dedi, ikincisini kabul etti ve (Gravity - 3D) izledim. gözlük için ayrıca para alınabileceğini duymuştum ama onuda ücretsiz verdiler. gişedeki görevli önce sarı kutu 3D'de geçerli değil dedi ama sonra iyice kontrol edince geçerliymiş diyerek 2 kişilik bileti verdi...
  • mahmuz kullanıcısına yanıt
    Benim tum sifrelerime gecersiz dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben de aynı sorunu yaşıyorum. 1 hafta önce turkcell'e şikayet bıraktım geri dönüş olmadı, cumartesi tekrar bıraktım gene bir dönüş olmadı. Şikayetim 5 gündür de inceleniyormuş müşteri hizmetlerinden aldığım bilgiye göre.

Son olarak BTK den şikayet gönderdim. Size de tavsiye ederim, hem dikkat çekici bir şikayetse btk da soruşturabiliyormuş.
    Not: Hat sahibinin tc no'su ile giriş yapmalısınız.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.