Şimdi Ara

Turkcell - Sarı Sürpriz (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
6
Favori
11.624
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tugi7

dün ankamall de IMAX için kullandım. telefona ilk gelen şifreyi verdim, bir sıkıntı olmadı. bilglerinize...

Hangi sinema ankaradaki mi istanbul mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben şikayet etmemiştim henüz. sadece edenleri düzeltmemişlerdir umarım. arayıp yada kayıt bırakıp şikayet etmeyenlerden giden biri yazabilirmi şifrenin kabul edilip edilmedigini. yoksa arayıp mh ile kavga etmek şartmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: STND

ben şikayet etmemiştim henüz. sadece edenleri düzeltmemişlerdir umarım. arayıp yada kayıt bırakıp şikayet etmeyenlerden giden biri yazabilirmi şifrenin kabul edilip edilmedigini. yoksa arayıp mh ile kavga etmek şartmıdır?

Simdi kullandim ben dun kabul etmemisti ama biraz once kabul etti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanılıyor mu kod ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oz!

quote:

Orijinalden alıntı: STND

ben şikayet etmemiştim henüz. sadece edenleri düzeltmemişlerdir umarım. arayıp yada kayıt bırakıp şikayet etmeyenlerden giden biri yazabilirmi şifrenin kabul edilip edilmedigini. yoksa arayıp mh ile kavga etmek şartmıdır?

Simdi kullandim ben dun kabul etmemisti ama biraz once kabul etti

Sagol hocam bende deneyecegim
  • istinyede Kullandım kabul ettı
  • geçen hafta kullanamadigim kodu bugun istinye park ta imax de kullandim hiç bir şikayet kaydı oluşturmadım kodları olanlara duyurulur.

• işe bak. thor 1 ocakta gösterime giriyor. bizim biletler 31 ekim de son buluyor.
  • sistem hatası düzeltilmiş kullanabilirsınız 31 ekime kadar kodları
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmuz

dün akşam benide aradılar, şifredeki sorunun giderildiğini ve aldığım tarihten itibaren 3 ay süresi olduğunu söylediler...

3 ay uzama olayı doğru mu? kim söyledi. 2 adet şifre var yarın son gün ona göre kullanacağım
  • evet şu 3ay olayını bi doğrulatabilsek güzel olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veziroglu

quote:

Orijinalden alıntı: mahmuz

dün akşam benide aradılar, şifredeki sorunun giderildiğini ve aldığım tarihten itibaren 3 ay süresi olduğunu söylediler...

3 ay uzama olayı doğru mu? kim söyledi. 2 adet şifre var yarın son gün ona göre kullanacağım

şifrem geçersiz diye internet üzerinden mesaj atmıştım, birkaç saat sonra ilgileneceklerini söylemek için aradılar, daha sonra yine tcell müşteri hizmetlerinden arayan kişi sorunun çözüldüğünü ve geçerlilik süresini söyledi, kesin mi dedim, "aldığımız bilgi o yönde, zaten konuşmalarımız kayıt altında, şifreyi aldığınız tarihten itibaren 3 ay içinde kullanabilirsiniz" dedi... bende bir sorun olursa aramak için görüştüğüm kişinin adını ve görüşme saatini not aldım...

bence yinede müşteri hizmetlerine internet üzerinden mesaj gönderip herkes için bu durumun geçerli olup olmadığını sorun...

• 31'ide dahildir değil mi?
  • odanedemek kullanıcısına yanıt
    Evet 31Ekim 23:59da biter

• Merhaba,

Talebinizle ilgili inceleme sağladığımda şifrenizi 3 ay boyunca kullanabileceğinizi iletmek isterim.Eğer şifreyi unutduysanız tekrar gönderimini sağlayabileceğimizi belirtmek isterim.

Aklınıza takılan başka bir konu varsa size yardımcı olmak için buradayız.

Saygılarımızla,
    Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

• 3 ay çok iyi oldu acaba şifreyi aldığımız günden itibaren 3 ay mı geçerli? Yani 20.09.2013-20.12.2013 arası mı yoksa 31.12.2013'e kadar mı? Ona göre Hobbit'e saklayacağım.
  • mahmuz kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam birde ben mail atayım bakalım ne diyecekler.
  • Canlı yardımla konuştum. Son kullanma tarihi 31.10 dedi

• Kotaless kullanıcısına yanıt
    aldığınızdan itibaren 3 ay dediler, yani 20.12.2013
  • 1aymı 3aymı hadi bakalım. her mh farklı konuşuyor sanırım :/
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.