Şimdi Ara

Turkcell şebekeleri kilitlendi, çağrı yapılamıyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
11.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

ülke batmış durumda, şirketlerde batan geminin mallarını götürdü. su gelene kadar hizmet verecekler sonrası iş yaş benden söylemesi.

Konuyla ilgisi ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

🌝

Alıntıları Göster

• Turkcell şaşırtmıyor

• KazıkCell

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

• Vodafone'un bana tek katkısı reklamda bir şarkı oynatmıştı onu keşfettim çok güzel.

• sis651 kullanıcısına yanıt

Vallaha hocam hattın amacı o arama almak ve konuşmak :D ama ben çok yanlız olduğum için kimseyi aramıyorum aradıklarında da yanlış aradılar diyorum.

• Deprem'de benim vodafone taş gibiydi. Sanki hiçbirşey yokmuş gibi devam etti, bizim burdaki bazın sesi güçlü galiba

• İnsanın basıp gidesi geliyor 4X4 ile yurtdışına. Gerçekten yurtdışı çok güzel, evler çok güzel interneti çok güzel, yemekleri idare eder.

Yurtdışında adamlar tek katlı zemin eve fiber çekiyor bizimkiler öyle eve ADSL bile getirmezler.

Örnek video, VODAFONE FİBER ÇEKME

• ensarcı hükümet yalakaları şaşırtmadı gene!!

• Yatırım yapma ama durmadan zam yap millet birbirini söğüşlüyor artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 saate aşkın süredir aşkım ile konuşamıyorum aşk olsun Turkcell.
  • Lexco kullanıcısına yanıt

vodafone kullanıyorum, bazı android cihazlarda donma, mobil verinin kesilmesi ve yeniden başlatılana kadar tekrar bağlanmaması gibi sorunlar oluyor. en önemlisi çekmiyor, bir yere gidiyorsunuz herkesin hattı çatır çatır çekerken sizinki 1 diş geziyor.

geçen üsküdar beşiktaş dentur motorlarında vodafone'cu arkadaşlar anket yapıyorlardı, fiyatlardan memnun musun diye sordular evet dedim, ama çekmiyor onu ne yapacaz dediğimde verecekleri bir cevapları yoktu, kendileride biliyor galiba durumu.

bu arada XDA de telefon donması mobil hat kesilmesi gibi sorunları arattırıp diğer arkadaşlara sorduğumda, vodafone'nun bazı pek kullanılmayan mobil bantları kullandığı, bu bantlarıda her telefonun desteklemediğini öğrendim.

bir daha vodafone kullanmam şahsen.. 10-20 fazla verir turkcell kullanırım. önemli bir şey oluyor telefonuma ulaşılamıyor, şaka gibi resmen...

• Sorun yaşamayanlardan biri de benim. Burada yazanlar üstüne bir kaç kişiyi de aradım dün ama herhangi bir sorun yoktu.

• turkcell hökümetin mekanıdır bir sürü kişi hikayeden maaş alıyo

• tt ve turkcell kullaniyorum sikinti yok

• D-dostum bu Turkcell harika. 😀
    Hediye ne verdiler?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.