|
Turkcell şebekeleri kilitlendi, çağrı yapılamıyor (4. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3Hocam ben vodafone taraftarıyım, çoğu yerde 1 mbps veriyor ama yine geniş kapsaması var ve konuşturuyor. Zaten hattı alırken ne için alırsınız, iletişim konuşma için. Yine de düşük hızla olsada Vodafone fiyat performans operatörü.
Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom’a deprem cezası.
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, 26 Eylül 2019'daki İstanbul depreminde yaşanan iletişim kesintisi nedeniyle Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom'a toplamda 19 milyon 614 bin 295 TL'lik ceza verdi.
https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonomi/turkcell-vodafone-ve-turk-telekoma-deprem-cezasi-5637970/
-
quote:
Orijinalden alıntı: NitroNos
Türk Telekom'da deprem'de 1 gün boyunca iletişimsiz bıraktı onun izi kolay kolay geçmez.Depremde üç şebeke de sorun yaşandı. Bunu da bilerek konuşmak gerek. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, 26 Eylül 2019'daki İstanbul depreminde yaşanan iletişim kesintisi nedeniyle Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom'a toplamda 19 milyon 614 bin 295 TL'lik ceza verdi.
-
Bizim burada Vodafone hiç kesilmedi Türkcell 2-3 saat kesildi ve açıklama yapıldı Türk telekom 1 gün boyunca kesildi hiç açıklama yapılmadı baya bir tepki gelince açıklama geldi bölge bölge bu değişebilir bütün mobil operatörlere ceza verildi diye 1 günün hesabını telekom izah edemez.
-
Ya başta hepsi gitti. Gitmedi diyen yok. Fakat o gün Turkcell ve Vodafone en azından data sms servisini sağlayabilirken arama da 20 30 dk sonra yapılabilirken diğeri günlerce hizmet sağlayamadı. Nerdeyse bütün ülkede gitti arkadaş ya, altyapı çalışması yapıyoz ya diye yalan söylediler sus payı amaçlı 10 gb verdiler sen o günü unutsanda ben o günleri unutmadım henüz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız Vodafone en sorunlu hat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4gb ve 750 dk ya Aylık 70 tl ödeyip bi de böyle sorun yaşatıyor ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk Telekom'u denemediniz galiba. Vodafone'u mumla ararsınız
-
-
Turkcell her yerde çekiyor diye dolaşanların mum olduğunu görünce anlık : :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 12 Nisan 2021; 21:4:33 > -
Bankaların elinde olan Türk Telekom'dan ne beklersiniz. Kurtarırsa ülkenin altyapısını Türknet gibi sağlayıcı kurtarabilir. Adamların tek işi internet, kendi çapında küçük bir şirket ama bakın arı gibi çalışıyor.
TT direkt Türknet'e devir olsa kurtulabiliriz belki bu düşük internet hızlarından.
-
Hocam sizi harbi kümesteki tavuk gibi görmüş Turkcell. O pakete ben 25 lira anca veririm.
-
Aman gardınızı alın hocam. Turkcell'in emocanları gelir birazdan savunma yapmaya.
-
Adamlar direk Telekom yazarak savunmaya başlamışlar geç kaldınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LexcoYa başta hepsi gitti. Gitmedi diyen yok. Fakat o gün Turkcell ve Vodafone en azından data sms servisini sağlayabilirken arama da 20 30 dk sonra yapılabilirken diğeri günlerce hizmet sağlayamadı. Nerdeyse bütün ülkede gitti arkadaş ya, altyapı çalışması yapıyoz ya diye yalan söylediler sus payı amaçlı 10 gb verdiler sen o günü unutsanda ben o günleri unutmadım henüz.
Ne yani depremde insanlar aç bilaç perişan olsunlar diye bile isteye servislerini kapatıp halka zulüm mü ettiler diyorsun, bence fazla paranoyakça değil mi bu? Niye böyle bir şey yapsınlar ki yada niye bunun için depremi beklesinler?
-
Kafana silah mı dayıyorlar Türk Telekom kullanman için? Madem memnun değilsin iptal ettir. Ey Allahım ya!
-
Nick - eski nick - avatar ve mesaj uyumu.
-
Beğenemediniz mi?
-
BIMcell, Voda ile anlaşsa altyapısını kiralasa ne hoş olur. Bu Türk olan Telekom bitirdi bizi.
-
Valla dikkat etmemişim hocam. Bugün sıkı mesai yapıyorlar anlaşılan. Mesajların yarısı Türk Telekom şöyle de böyle de diye, bir kısmı da ban yemiş zaten. Ama ben asıl emocanları göremedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X