Şimdi Ara

Turkcell şebekeleri kilitlendi, çağrı yapılamıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
11.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NitroNos

Türk Telekom'da deprem'de 1 gün boyunca iletişimsiz bıraktı onun izi kolay kolay geçmez.

olağanüstü hal de olması beklenen bir durum .

Bugün olağanüstü 1 durum yaşandı mı?

• Perioisis P kullanıcısına yanıt
    Aynen bir artçı deprem oluyor şebekeleri saatlerce iptal, habere konu olduğu gibi durduk yere hatlar kesiliyor falan bunlar iyi alt yapının göstergesi zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Ülkede kullanılacak operatör kalmadı.

Turkcell: elini attığı yeri kurutuyor game+ mıdır nedir onun içine etti, hediyelerin bir çoğu parayla.

Vodafone: telefon full çeker görünür 3-4 mbps hız verir, müşteri hizmetleri yok. Şuan kullandığım operatör.

TT: malum olaydaki rezillikten sonra numaramı taşıdım bir daha geçiş yapmam diye kendime söz verdim lakin bu sözü bozmak sorunda kalıcam sanırım baksana ülkede alternatif kalmadı.

Yani uzun lafın kısası en son telefon kullanmayı da bırakıp rahatlayacaz😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 12 Nisan 2021; 15:22:14 >
  • Arada bir olur fazla gerilmeye gerek yok.

• Burda hiç bir sıkıntı yok..
    Ama Bu ülke "Türk Telekom Operatörünün Rezilliğini Deprem de yaşadı..
    Birileri bunu unutmuş!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DanCake kullanıcısına yanıt
    Güzel mesaj

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Hayır ama deprem zamanında hiç bilgilendirme bile yapmayan saatler sonra bilgi veren bir operatörden bahsediyoruz ha şu anda baya bir altyapı yatırımı yapıldı.

Deprem zamanında bölgemde en kesintisiz en sorunsuz Vodafone'di ama Vodafone şu anda çok kötü hızları var 4G'de sıvadı resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 12 Nisan 2021; 16:23:31 >
  • Lexco kullanıcısına yanıt

Maalesef tabi o olay çok önemli hatta ben BTK'ya şikayetimi yaparken binanın altında kalsak 1 gün boyunca kimseye ulaşamadan öleceğiz demiştim.

Türk Telekom mobil tarafına baya ağırlık verdi.Tekrar yaşanacağını düşünmüyorum ama BTK'nın bu şikayetlere ceza kesmesi lazım hangi operatör olursa olsun.

• Ne 1 günü hocam, işe birlikte gittiğimiz bir yol arkadaşım vardı. 3 gün boyunca sinyal alamamıştı. Zor da olsa arama yönlendirme servisi ile Vodafone hattına yonlendiriyordu aramayı. İnterneti ise benden kullanıyordu. (Vodafone iş yerinde 2g çekiyor.)

Ben sıkıntısız bir şekilde arama yapıyorum, hatta sabahtan beridir Ziraat Müşteri hizmetleri ile boğuşma içindeyim. Hiçbir aksaklık yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 12 Nisan 2021; 16:37:33 >
  • Hocam vodafone müşteri hizmetleri bir insan olsa emin ol avatarındaki Fred Çakmaş ile aynı devirde yaşardılar

• Turkcell'i takıp denedim bir sorun yok, bölgesel sanırım.

• Bende hiç sorun yok, arama yapıyorum.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Kaynak bölümüne bakarsan anlarsın neler olduğunu :) Klasik webtekno.

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Hayır ama deprem zamanında hiç bilgilendirme bile yapmayan saatler sonra bilgi veren bir operatörden bahsediyoruz ha şu anda baya bir altyapı yatırımı yapıldı.

Deprem zamanında bölgemde en kesintisiz en sorunsuz Vodafone'di ama Vodafone şu anda çok kötü hızları var 4G'de sıvadı resmen.

Onu bahsetttiğinn durumun konusunda istediğin kadar bahsedebilirsin Konumuz o değil

Normal 1 günde sorunun yaşanması .

• O zaman trollerin gözü yaşlı hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Gittim Twitter'da okudum biraz, 3-4 kişi arama yapılmıyor diye tweet atmış. Biri kuyuya taş atmış olayı hocam

• Badem bıyığın girdiği heryerde böyle şeyler normal.

Liyakat falan hak getire, kimbilir kimin vasıfsız çocukları hangi pozisyonlardadır.

• Allahtan Turkcell değilim, ilk defa böyle bir duruma seviniyorum 😮
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.