O hepten ayrı kendi çapında öyle görselleri paylaşıp durur benim şehrin göbeğinde 2010 Beri kapsamayı beceremediği evim var diğer operatörlerin 100 üzeri hız verdiği kullanmazsın olur biter gelenler den bakıyom gelişme var mı diye sürünüyor hala buram buram kalitesini belli ediyor . şirket olarak kurtuldukta rahatladık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell şebekeleri kilitlendi, çağrı yapılamıyor (5. sayfa)
-
-
-
Off atışmalar başladı bekleyin kola çekirdek alıp geliyorum.
-
Abonesi olmadığın halde eleştir dur. Hollow kelimesi senin hayatının özetini ifade ediyor, sana hatırlatsın diye koydum. Bak hatırlatmışım da zaten. Hadi bloklandın, yazma. Gururlu ol azcık.
-
Senelerce Turkcell ve TT kullandım gayet iyi. Vodafone hala sim kart şarj sorunu , çekim sorunu, sistem sorunları gibi bir ton sorun varken TT ye daha sonra sıra gelir.
-
Ben TT taraftarı değilim. Kendim nicktatörcell kursam daha iyi çeker be ne bu rezillik, araştırdım ölen bir kadına fatura çıkarmış TT haberlere çıktı. Firma rezil olmasın diye sansürlemişler ama benden kaçar mı?
-
yok ben kullanmıyorum zaten, kullananlara acıyorum o manada
-
Anladım hocam. Şükür Emocanlar konuyu basmadı Allah korudu :D
Turkcell artık eski Turkcell değil.
-
yönetim kurulunca malumların olduğu bir oluşumda gayet normal olaylar, neden şaşırdınız anlamadım
-
haber editör bildirimleri almak istemiyorum ama sürekli gelip duruyor ? :) kapatıyorum ve hala geliyor. reklam görmek istemiyorum.
-
-
Hattını konuşmak için kullanan kaldı mı hala ya? :D
-
teknik bir arıza dolayısıyla faturayı ödemesek kol gibi cezayı yaslarlar kendileri yapınca anlayışınız için teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sis651Hattını konuşmak için kullanan kaldı mı hala ya? :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bastığınız an hata veriyorsa o vodafone kaynaklı yalnızquote:
Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3Bugün arıyorum birisini turkcell hatlı telefondan. Arama tuşuna bastığım an arama sonlandırıldı diyor ve otomatik kapatıyordu Volte açtım geçti.
quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~
Bastığınız an hata veriyorsa o vodafone kaynaklı yalnız
Alıntıları GösterVodafone çöp ya.
-
🌝quote:
Orijinalden alıntı: Stand AloneVodafone çöp ya.
Alıntıları Göster
ülke batmış durumda, şirketlerde batan geminin mallarını götürdü. su gelene kadar hizmet verecekler sonrası iş yaş benden söylemesi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X