Şimdi Ara

Turkcell şebekeleri kilitlendi, çağrı yapılamıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
11.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türk telekom'lu olmada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lexco kullanıcısına yanıt
    Yok yok bağımsızım 🤣
  • İşte bu yüzden vodafone, 0.1 mbps olasa da hattın amacı nedir ki sadece konuşmak. Bugün annem babam konuşamazken ben vodafone da bol bol konuştum. Turkcell ya birşeyler deniyor ya da altyapısal sorun

• Türk Telekom normalde de zaten çöp. Deprem de yoğunluk olunca baz istasyonunun patlaması lazım :D

• Lexco kullanıcısına yanıt

Hocam ben vodafone taraftarıyım, çoğu yerde 1 mbps veriyor ama yine geniş kapsaması var ve konuşturuyor. Zaten hattı alırken ne için alırsınız, iletişim konuşma için. Yine de düşük hızla olsada Vodafone fiyat performans operatörü.

• Superbox ve Redbox çıkarttılar şebekenin içine ettiler. Eğer böyle devam ederse Turkcell'de Vodafone gibi heryerde 4 mbps vermeye başlar.

• Millet deli gibi telefonda konuşuyor galiba. 10 saat 15 saat telefonda konuşanlar düşünsün.

Ben farketmedim bile. Ayrıca şimdi haberim oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafonun neresi fiyat performans fiyatları Turkcell ile yarışıyor.

• Bugün arıyorum birisini turkcell hatlı telefondan. Arama tuşuna bastığım an arama sonlandırıldı diyor ve otomatik kapatıyordu Volte açtım geçti.

• Hocam bir tık Turkcell'den düşük fiyatları. Ama artık hepsi aynı, TT kullanmayında ne kullanırsanız kullanın.

Hattınız TT 100 mbps mobil internet veriyor ama konuşamıyorsunuz ne anladım bu işten.

BIMcell Vodafone altyapısı üzerinden ya da Turkcell altyapısı üzerinden hizmet verse iyi olacak TT nereye kadar, bütün sanal opr. hepsi TT altyapısı kullanıyor.

• MaximillianFoe kullanıcısına yanıt
    Türkiye'deki operatörler arasında altyapı yatırımında ilk sırada yer alıyorTurkcell. Ancak bu yeterli mi? Son tahlilde, değil gibi görünüyor.
    Turkcell'e, Game+ ve bazı vakıflara yaptığı yatırımlar nedeniyle ben de tepkiliyim ama durum bu.

• Üç operatörde reklama, oyuna vs. yatırım yapacağına gidip altyapısına, omurgasına yatırım yapsa emin olun daha çok tercih edilir.

• "Medeni" dünyanın en pahalı hizmetini en berbat düzeyde veren "yerli ve milli" şirketlerden bıktık usanduk.

• İnsanların ücret karşılığı aldığı bir hizmeti sağlayamadı diye hizmet sağlayıcısını eleştirmesini eleştirmekte ne bileyim en naif tabir ile ahmaklık değildir de nedir, bilemedim?

Kaldı ki; hizmet alan olarak kendi çıkarını düşüneceğine hizmet sağlamakla mükellef ve bu mükellefiyetle tek amacı para kazamanmak (kâr) olan bir şirketi neden savunur insan onu da anlmaka mümkün değil ya. Neyse...

• Türkcelle bağlan hayata, tabi bağlanabilirsen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1C9B63C59 -- 12 Nisan 2021; 17:16:14 >
  • Her operatörün kendine has bir derdi var.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Turkcell trollü olabilir mi  

• Adında Türk varsa iki kez düşünmek lazım

• La amma abarttınız görüşmyiverin 2saat kız arkadaşınızla te allam ya

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.