Şimdi Ara

Turkcell ses sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Özellikle Turk Telekom yönüne doğru yaptığım telefon görüşmelerinde ses çok patırtılı geliyor. Karşı tarafın hattı 3g modundaysa ses bozukluğu daha bariz hale geliyor. Bu sorun telefondan ya da operatör kaynakla mı çözemedim. Buna benzer sorun sizde yaşıyor musunuz arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorun evde yaşanıyorsa 0532 532 00 00 müşteri hizmetlerinden kayıt açtırıp VoWifi ile idare edin hocam. Ama sorun genel olarak her yerde yaşanıyorsa ya telefonda ya simkart'da bir sorun vardır. Benim bir de bildiğim kadarıyla Turk Telekom-Turkcell arası görüşmeler sorunlu oluyor.

Bilerek mi kasıtlı mı yapılıyor anlamadım, ama Vodafone-Vodafone, Turkcell-Turkcell, Turk Telekom-Turk Telekom arası görüşmeler cam gibi sorunsuz. Sadece Turkcell-Turk Telekom arası iki firma sorunlu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ayni sorun hemen hemen herkezde var TT yönüne doğru aramalarda. TT nin ses kalitesi çok kötü bazen kelimeler anlaşılmıyor. Vdf kullanıyorum ve trcell tarafına yaptığım aramalarda ses gerçekten çok kaliteli berrak aynı şekilde vdf şebeke içi ses kalitesi de bir o kadar çok iyi ama gel gelelim TT abonesi ise ve birde karış tarafda volte yoksa ne ses kalitesi berbat derece kötü oluyor çoğu zaman anlaşılmıyor volte varsa bir nebze daha iyi ama yinede boğuk ve sanki ses borudan geliyormuş gibi kötü.

• Yok sadece TT- Turkcell arası değil tt-vdf arası ses kalitesi de berbat derecede kötü. Ama diğer dediklerinizde haklısınız diğerleri şebeke içi ve birbirleriyle aramalarda ses kalitesi çok çok iyi.

• kardia K kullanıcısına yanıt
    O kadar Vodafone'u sövmekten beter ediyorlar, geçtim ses kalitesi mükemmel sanki konuştuğum kişi yanımda. Hangi operatörden birini arasam kaliteli görüşme yapıyorum.

VoLTE'de ses çok berrak ve rahat, VoLTE'siz de öyle. Hani Vodafone'un 3G'si, Türk Telekom'un VoLTE'sinden daha iyi bile diyebilirim.

Kısaca Vodafone 3G Ses > Türk Telekom 4.5G VoLTE Ses

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 14 Aralık 2021; 22:6:32 >
  • Haklısın Vodafone ses konusunda çok çok iyi TT ye göre

• kardia K kullanıcısına yanıt
    TT'nin ses kalitesi zabıta telsizi, polis telsizi gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone Ahize Ses Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vodafone görüşmeleri süper. Ses kalitesinin hakkını fazlasıyla veriyor. Vowifi görüşmelerinde de aynı turk telekom yönüne sıkıntılı müşteri hizmetlerine yazdım bakalım cevap bekliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.