merhaba arkadaşlar ben türkcell simkartımı(hazırkart) kaybettim.şhop a gidip ne kadara alıyoruz.turkcelle mail çeksem bana simkartı eve kargolarlar mı?arayıp seri numarasını söylesem aktif etseler böyle bir şansımız var mı?
Hat sahibi sizseniz Turkcell yetkili noktalarından alabilirsiniz Hat sahibi olmayanların Online İşlemlerden alıp alamayacağınıı bilemiyorum.Belki Kargo görevlisi kapıda kimlik teyidi yapabilir.Sorun olabilir. Hat sahibi siz iseniz zaten hiç bir sorun yok
quote:
SIM kartınız kaybolur, çalınır veya bozulursa numaranızı değiştirmeden size en yakın Turkcell İletişim Merkezi’nden yedek SIM Kart’ınızı alabilirsiniz. Üstelik kontörlü hat kullanıyorsanız kalan kontörlerinizi de Yedek SIM kartınızı aldığınızda kullanmaya devam edebilirsiniz.
Hattınız sizin adınıza kayıtlıysa; Kimlik belgenizle bir Turkcell İletişim Merkezi’ne başvurmanız ya da Turkcell Müşteri Hizmetleri’ni (444 0 532 ve 444 0 535) aramanız yeterli. Turkcell İletişim Merkezi’ne başvurduğunuzda yedek SIM kartınızı hemen alabilir, Turkcell Müşteri Hizmetleri’ni aradığınızda yedek SIM kartınızın evinize kurye ile gönderilmesini isteyebilirsiniz (bu hizmet sadece İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya illeri için geçerlidir). Eğer hattınız başkası adına kayıtlıysa; Hattın üzerine kayıtlı olduğu kişinin vekâlet belgesi ve kendi kimliğinizle bir Turkcell İletişim Merkezi’ne başvurduğunuzda da yedek SIM kartınızı alabilirsiniz.
Yedek SIM kart hizmeti, faturalı ve kontörlü hatlar için KDV dahil 8,5 TL olarak ücretlendirilmektedir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme