Şimdi Ara

Turkcell Şok Fiyatlar 22 Kasım Son Gün! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
43
Favori
53.299
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Migros çekinde alt limit üst limit varmı arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ruşenamcanınoğlusedat kullanıcısına yanıt

Bana göre cayma bedelini ödeyip geçmek mantıklı geliyor.. Nedeni daha böyle bir kampanya gelmez.. 53 gün sonra pişman bile olursun.. 12 Ay sonuçta.. Eşimin hattı da vodafoneda ve taahhüt ocakta bitiyor.. İptal edip geçiş yaptıracağım.. Cayma bedeli neyse ödeyceğiz artık fazlada çıkma durumu olacağını sanmıyorum. Bir de Turkcell kalitesi

• Arkadaşlar Turkcell uygulama üzerinden mi başvurdunuz yoksa internet sitesinden mi? Yoksa bayiden mi?
    Hangisi daha avantajlıdır bilgi almak isterim. Teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tkblack kullanıcısına yanıt
    Hocam buradaki 30+40 GB derken diyelim ki 40 Gb sosyal medya hakkımızı bitirdik, 30 GB internet hakkımızdan devam eder mi? Yoksa ikisi ayrı mı?

• Arkadaslar dun aksam bende basvurdum ve suan sıparısınız alındı aşamasında gorunuyor.

Sorum su; hattın bana ulasması 20 kasım sonrasına kalırsa yanı kampanya suresı bıttıgınde hat acılırsa kampanya kazanımım devam mı edecek ? Yoksa kampanya süresi bittiğinden yararlanamıyacagım mı?

• rushb R kullanıcısına yanıt

15'inde başvurdum bugün 17'sinde aktif olacağına dair bir sms geldi.

• Ben turkcelldeyim ama hattim faturali degil. Faydalanabiliyor muyum acaba faturaliya gecirsem?

• Anlık olarak Turkcell'deyim. Taahhütüm 4 güne bitiyor, Türk Telekom'a şu an başvuru yapsam geri dönüş dahil yetişir miyim sizce?

Bir de 4 günün geçiş bedeli kaç papel olur acaba

• Darth Vapor D kullanıcısına yanıt
    Uygulamadan faturalıya geçiş kısmından bakabilirsiniz. Olacağını sanmıyorum ama

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Son 1 ay cayma bedeli alınmaz ücretsiz geçiş yapabilirsiniz. Sormanız gereken 4 gün içinde Telekoma geçebilir miyim olmalı, geçtikten sonra numara taşıma kısmında tarifeyi seçip garantiye alıyorsunuz zaten

• furi kullanıcısına yanıt

Türk Telekom'u aradım bakalım hocam. 2 gün ona geçiş desek 19'unda ucundan yakalarım gibi

• rushb R kullanıcısına yanıt
    Evet 4 gün içinde

• Selamlar, paket ücretleri vergiler hariç bu fiyatlar sanıyorum , 20+20gb lık 195 tl olan paketin her şey dahil vergiler eklenmiş fatura fiyatını bilen var mı ?

• aslanaslan10 kullanıcısına yanıt
    Kuryeye güven olmaz. Bence siteden başvırıp aktivasyonu bayide yaptıracağım seçeneği en sağlamı. Başvuru online olursa ilk 4 ay ekstra internet hediyesi var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu paylaşan arkadaşa teşekkürler, Bimcell ile yolları ayırdık 3 gb datalı pakete 123 lira verene kadar 129 a turkcelden devam..

• E-devlet onayı ile hat taşımada, hat sahibi e-devletten onaylasa fakat SIM kartı hat kullanıcısı teslim alsa olur mu ki. Normal kargo ile geliyor galiba.

ekleme:

numara taşıma olmasına rağmen maile gelen sözleşmede telsiz ruhsat ve yeni tesis öiv görünüyor ki toplamda aylık 40TL vergi eklenecek demektir faturaya. telsiz kullanım dışındakiler sadece yeni hat alırken değil miydi, mevzuat mı değişti? öyle ise aktive etmeyeceğim

Turkcell Şok Fiyatlar 22 Kasım Son Gün!

Turkcell Şok Fiyatlar 22 Kasım Son Gün!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 16 Kasım 2023; 20:53:8 >

• 150 TL verip TT kullanırken bir arkadaşın tavsiyesi ile Turkcell'e geçtim. Gerçi tarifem yenilenmişti ama cayma bedeli 17 TL çıkınca direkt geçtim.

• Acaba aralikta tekrar yaparlarmiki

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Son ay cayma bedeli çıkmıyor. Avm den başvurun bugün yoksa yetişmez.

• Ryo41 kullanıcısına yanıt

Hocam şimdi siz 1 ay önce Turkcell faturalıya geldiniz faturanız da kesildi ve bayiye gidip halihazırda farklı bir pakette taahhütunuz varken 70 gb 250 tl olan pakete mi geçiş yaptınız doğru mu anladim ?

Bende Ekim ayı sonunda Turkcell 20+20 pakete geçtim Türk Telekom dan gelerek. 250 tl idi benim aldığım paket şimdi 195 tl ye düşmüş. Bende buna geçebilir miyim acaba?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.