Şimdi Ara

Turkcell Super Box sınırsız 279 tl hakkında bilgilendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternettede araştırdım aldığım hızın düşük olması üzerine ve sonuçlar genelde hep aynı... bir arkadaşın belirttiği bant değiştirme konusu olmasa o hızıda alamayacaktım...

1. Size vadedilen teorideki 375mgb hızı unutun. 100-150 bile çok nadir yerlerde görülüyor. Gelecek hız 35-65 mgb arası bir hızdır
    2.Hızınız düşükse forumda konuyu açmış bir arkadaş var gerekli dosyayı indirip bant aralığını değiştirin başta 7-8mgb olan hızım 55e cıktı bu sayede
    3.10mgb lik tarife en mantıklısı gibi 159 tl ye neden derseniz en azından hakikaten 10 verıyor. 375 gibi kandırma bir rakamla 50 leri zor görmüyor.

Konu altına türkcell superbox kullanan arkadaşlar bulundukları bölgeleri ve aldıkları hızları yazarsa sevinirim. Genel bir bilgilendirme olur

Pursaklar - 50 mgb

• merhaba, aldığınız hız çekim gücüne bağlı olarak değişiyor. siz düşük hız alıyorsunuz diye başkalarıda aynı hızı alacak diye genelleme yapmak yanlış. superbox almadan önce cep telefonundan hız testi yapmak daha mantıklı. boylece alabileceğiniz yaklaşık hızları görmüş olursunuz. işyerimizde sınırsız paket kullanıyoruz. baz istasyonuna yakınız sanırım sinyal gücü yüksek seviyede. 100mb altına pek düşmüyor. genelliklede 150-200 ve üzeri hızlar alıyoruz. uploadta 20-40 mb arası değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicey2 -- 8 Ocak 2019; 12:35:59 >
  • cicey2 C kullanıcısına yanıt
    zaten belirttiğim üzere çok nadir görürsünüz deme sebebim budur. Siz baz istasyonu yanındasınız ki ona rağmen 150-200 görüyoruz diyorsunuz. Kaç kişi bu şekilde bir hız alabilir? ayrıca ben modem arayüzünden kontrol ettiğimde 4,5 g full çekiyor görünüyor ama o bantta 7-8mbg hız alıyorum. 4g bandından 3 diş çekiyor görünüyor 50 mgb hız alıyorum. upload mevzunda ise 30 civarında alıyorum aynı şekilde.
  • max220 min 60-70 alıyorum ama genelde 100 civarında geziyor hızım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.