Hocam istanbulda'yım telekom kullanan bir çok arkadaşım sözleşmem bitse de çıksam diye bekliyor. Annem yazlıkta (Balıkesir- Akçay)' da anne balkona çıkmadan asla ulaşamıyoruz :) o yüzden telekoma büyük bir ön yargım var =) Vodafone'dan ehh işte zaman zaman saçmalıyor ama memnunmdum. Sadece fiyat politikası yüzünden uzaklaşmak istiyorum |
Turkcell Süper Fırsat Paketler (Yeni Faturalı Müşteriler İçin) (5. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3
Yeni Akıllı X GB, Yeni Akıllı Z GB diye 2022'de ucuza yüksek GB'li tarife çıkarsalar muazzam olur. Bende müstakbel müşterisi olma yolundayım o dönemde.
Ayrıca keşke Akıllı Paketler'e şöyle sınırsız whatsapp, facebook mesenger, twitter falan da kondursalar, aboneye doyarlar.aslında whatsapp önemli ya.. Bakıyorum da whatsapp baya gb harcamış. Hazırkarttan geçişlerde whatsapplı falan paket yok galiba bulamadım.
-
Vodafone'da faturasız da var hocam whatsapp sınırsız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben 2022'de kesinlikle Türk Telekom'da olmayacağım o kesin ama ya Vodafone ya Turkcell olacak.
*Ucuza bol GB
*Sınırsız ufak tefek uygulamalar
*Çekim gücü
bunlar olursa tutmayın beni
Olur inşallah, şimdiden hayırlısı olsun
Ben buradayım, her daim yardımcı olurum, tavsiyeler de bulunurum yine her zaman ki gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşte bu yüzden Yokizm
İyi ki varsın
Ne demek hocam, sizler de iyi ki varsınız var olun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20 GB nin halen uygun olduğunu düşünüyorum. 25 GB de eski ucuz akıllı paketler arasında sırıtıyordu ama şimdi o da fena değil.
Ben dümdüz adamım sosyal medya hesaplarım yok. Parama kaç gb alırım ona bakıyorum. Aşımsız paketleri de ayrıca seviyorum.
Turk Telekomun fiyatlarından 5 10 fazlaya benzer tarifeler alınabiliyor hala.
Bu türkcellin zamlarının nedeninin de turk telekomun saçma fiyatları olduğunu düşünüyorum.
Turk Telekom altyapısındaki alternatif hatlarda uygun tarifeler var hala. PTTCELL in hayat elması, teknosacell'in Transfer 35i veya faturasız 35 tllik bir pakedi var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X