Şimdi Ara

Turkcell Süper Fırsat Paketler (Yeni Faturalı Müşteriler İçin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
5.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11 Eylül de çıkan bu paketler den Numara taşıma ile Turkcell'e gelmek isteyenler faydalanabilir.

5 GB TV+ paketi bulunmaktadır.

34 TL. (İlk ay 10 GB hediyesi bulunmaktadır)

39 TL. (İlk ay 10 GB hediyesi bulunmaktadır)

44 TL. (İlk ay 10 GB hediyesi bulunmaktadır)

54 TL. (İlk ay 20 GB hediyesi bulunmaktadır)

64 TL. (İlk ay 20 GB hediyesi bulunmaktadır)

Paycell’e özel günlük 1 GB değerinde 1000 Paycell Puan kazanın!

* 4TL'lik Paycell üyelik ücreti kampanya fiyatına dahildir.

69 TL. (İlk ay 20 GB hediyesi bulunmaktadır)

31.12.2021 tarihinde paketler yeni müşteri alımına kapatılacaktır.

Yorumlarınızı bekliyorum

Güncelleme: Süper Fırsat 12 GB Paketi yeni müşteri alımına kapatılmış, yerine Süper Fırsat 15 GB Paketi gelmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 23 Aralık 2020; 13:32:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fatirasiz hatta gecerim 1 ay kulkanir fatirali maksi plus agecerim 39 tl ye beyin bedava goruyorsun

• Çöp

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hımm. Bu yeni paketler demek oluyor ki Maksi Plus 10 GB 39TL kampanyası ya sonlandırıldı ya yakında sonlandırılacak. Çünkü aynı kategoride aynı amaçlı paketler.
    Zamlı fiyatlar bütün operatörlerde çıta yükselerek yerini alıyor.

• Evet hocam dediğiniz paket 31 Aralık'ta sona eriyor, eski müşteriler taahhüt bitimine kadar devam edecek.

• https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/konusma/platinum-plus-black-super-paketi

bu pakete gecip rahatca telefon kullanalim artik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın Sınırsız Tarife çıkarma iyimi Turkcell. Aman sonra batarsın falan..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turkcell çok kez 31 Aralıkta yada 31 Haziranda bitecek dediği kampanyaları tak diye aylar önce bitirdi. Kampanyaları istediği zaman sonlandırabilir..Daha önce taahhut yapanlar etkilenmez o ayrı.

• kampanya sayfasına gittiğimde yıllık ve aylık diye iki fiyat var. bir yıl taahhüt sonrası aylık olan fiyat mı devreye giriyor? 8-10gb interneti olan uzun süre değişiklik yapmadan bir tarife arıyorum 60-70tl ye kadar süper fırsat 8gb paketi işimi görür mü? önerilerinize açığım. hat taşıma yapacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waldeinsamkeit -- 14 Eylül 2020; 15:1:54 >
  • waldeinsamkeit kullanıcısına yanıt
    Yok hocam başka pakete aktarıyorlar sizi taahhüt bitince, tabi eğer başka pakete geçmezsiniz yapıyorlar.

Turkcell kullanıyorsanız ve taahhüt bitimine geldiyseniz hocam Bol paketlere bakabilirsiniz, Hazır kart kullanıyorsanız Faturalı Maksi Plus önerebilirim 10 GB 39 TL, yoksa en son çare Süper Fırsat 8 GB iyidir hocam diğer tekliflere göre tavsiyelerim bundan ibaret

• hattı taşıyacağım ama bir yıllık bu paketler hep sonrasında yine hattı taşımama neden oluyor. sürekli turkcellde kalmak için illa fazla ödeme mi yapmak lazım. şu an türk telekom kullanıyorum arada net gidiyor vs sıkıntılar var. geçinde bir daha uğraştırmayacak ömrümün sonuna kadar turkcellde kalmalık faturalı/faturasız farketmez 8gb interneti olan 70-80tl yi geçmeyecek paket/tarife öneriniz var mı?
    Hocam git gel yaparsanız her sene.

Ben de öyle yapmaya başladım bu seneden itibaren, öbür türlü taahhüt sonu teklifler biraz pahalı gelebilir.

Şimdi size önerebileceğim paket hocam Faturalı Maksi Plus paketi, bunda 10 GB, 1000 SMS/MMS ve 1000 Dakika bulunmakta.

(Bu pakete geçmek için öncelikle Turkcell faturasız'a geçiş yapmanız gerek)

İlk ay 10 GB, Salla Kazan dan Haftalık 2 GB, Doğa'yı koruma adı altında Haftalık 2 GB ve Hediye Havuzun dan hediye seçenekleriniz olacaktır.

Fiyatı ise 39 TL vergiler dahil 42 TL ödüyorsunuz, hat açılınca sekreter servisini kapatın ki her ay boşa ek 3 TL daha vermeyin.

10 GB yetmez derseniz eğer bu paketin üstüne birde Yeşil Beyaz paket alabilirsiniz, her hafta futbol ile aranız iyi ise rahat 5-6 GB internet alabilirsiniz.

İkisinin toplamı 48 TL ödersiniz hocam, ben de bu 2 paketi kullanıyorum memnunum yani pişmanlık duymadım

• işte o gitgelden sıkıldım artık :) şansıma hep kötü zamanlarda denk geldi o hat taşıma zamanları sonrasında hep bankalarla uğraş vs bir yerden hep sorun çıkıyor. o yüzden pahalı da olsa(fazlada olmasın tabi) fazla vereyim ama ne zaman bitiyordu neye taşıyacağımdı uğraşmak istemiyorum daha fazla. bu 8gb lik pakete aylık tarife üzerinden kayıt olsak yine maks 12 ay mı kullandırıyor bilginiz var mı?
    Evet hocam, 12 ay boyunca aynı fiyattan kullanabilirsiniz, zam gelse dahi taahhüt'ü olan müşteriler etkilenmeyecektir.

• Maxiplus tarifelere falan ne oldu aralikda vodafone taahhutu bitince gececekdim bitti mi onlaaaarrrrrr

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Yok bitmedi 31 Aralığa kadar devam

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Devam ediyorlar hocam, sene sonuna kadar hayla geçerli

• La bunların nesi süper fırsat

Turkcell diğerlerinden cesareti almış beli ki. 20'şer lira da mevcut müşterilere zam geliyor gibi.. Allah'tan mevcut taahhütleri yenilemiştim.

Mobil kullanımı artık iyice lüks olmaya başladı.

• Konu güncellenmiştir, Süper Fırsat 20 GB paketi gelmiştir.

Biraz daha üste çıkabilirseniz Faturalı Maksi Plus'tan sonra da başka uygun bir paket bu olabilir.

• 20GB olan gayet iyi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.