< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell Süper Fırsat Paketler (Yeni Faturalı Müşteriler İçin) (3. sayfa)
-
-
Rica ederim hocam, şimdiden hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyw. Cok saol
Hocam neden Gnç pro yerine 20 GB 69 TL olan paket dediniz. -
Daha fazla interneti var, bence bir avantajı yok bana göre o paketin.
Adı üstünde Gençlere yönelik bir paket gibi. Sosyal Medyayı aktif kullanan için iyi gibi yoksa dediğin gibi Süper Fırsat 20GB Sosyal Medyayı az kullananlar için bir tık daha iyi. -
Söz konusu paketler 31.12.2021 tarihinde yeni müşteri alımına kapatılacaktır.
Konu güncellenmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 29 Eylül 2020; 9:21:14 >
Hocam konuyu yarın Güncelle bence. Akıllı 20GB Paketinide ilave et istersen. Bununla birlikte Yeni Paketler olacak.
Akıllı 20GB Paketi -
Vayyy bu paket iyiymiş, seneye de git gel ile geçiş yapabilirim
(Direk yeni konu açılmıştır yeni paketler için;
https://forum.donanimhaber.com/turkcell-in-2021-yilinda-yeni-faturasiz-dan-faturali-ya-gecis-paketleri-hazir--145792599#145792599 )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 30 Eylül 2020; 6:19:2 >
Selamlar, arkadaşlar evimi değiştirdim yeni evimde vodafone hızım 750 kbs,inanın çıldırıyorum. Canlı dersleri eşimin türk telekom hattından yapıyorum. Türkcelle geçmek niyetindeyim ama 10 gb falan az benim için. Hangi paketi önerirsiniz?
-
Selam hocam
Akıllı 20 GB paketini öneririm hocam, 20 GB 59 TL
Bu 20 GB internet her kullanım alanı için mi yoksa fizy,lifebox falan buna dahil mi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
20GB her yöne hocam. Lifebox, Fizy gibi servisler için ayrı GB'lar da veriliyor.
Her yöne hocam internetiniz. Fizy, Dergilik ve Lifebox gibi servisler için ayrıca internet verilmektedir.
Peki bu süper fırsat paketi nasıl? 10 lira daha pahalı sanırım,interneti her ay 20 GB onu da anlamadım zaten ama.
Ben Vodafonedan geçeceğim sanırım faydalanamıyorum.
Hocam biri direkt Faturaliya Geçiş paketi. Diğeri Turkcell Faturasıza Faturaliya geçişe özel bir paket. Akıllı paket olan Turkcell Faturasizdan Faturaliya geçişe özel bir paket ve normal Faturaliya Geçiş paketinden fiyatı daha uygun. Birinde direkt bayiye gidip bu pakete geçmek istiyorum dediğinizde geçerken akıllı pakette öncelikle Turkcell Faturasıza geçmeniz gerekmekte. Hat faturasız olarak açıldıktan sonra 532,Dijital Operatör uygulamasi üzerinden Akıllı paketlere geçiyorsunuz. Durum bu şekilde.
Evet daha pahalı hocam.
Farkları ise sadece; Süper Fırsat 20 GB Paketine direk numara taşıma yaparak geçiş yapabilirsiniz, ama Akıllı 20 GB Paketi Turkcell faturasız dan faturalı'ya geçişe özel bir pakettir.
Tamam hocam, öncelikle Turkcell Faturasiz'a gecin. Hattınız açıldıktan sonra bu pakete geçiş yapabilirsiniz. Sorun olmaz, geçebilirsiniz yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 14 Ekim 2020; 22:4:43 >
Bekleme süresi yok mu?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X