Valla ben de rüyamda gördüm. Golleri Alex ve Kezman atıyodu. Allah hayır etsin. Gündüz niyetine
quote:
Orjinalden alıntı: karalı
akşam fb tve'de idmanı izledim..zico takımı ikiye bölmüştü...çift kale maç vardı...g.antep maçının kadrosuna karşı, as takım...selçuğu da as takıma koymuş aurelio'nun yerine...deivid yine sağ kanatta...galiba sivas maçında aynı tas aynı hamam kadro gelicek önümüze...
bari colin kazım'ı alsa takıma ya...
ben devam edeyim yerine
of zico offff
büyük olasılıkla ilk haftaki kadro aynen sahada olacak selçukda aurelionun yerinde oynayacak aniz izledigin idman daki takım sahada olacak.
bu adam hem bizim kanatları kullanmamızı engelliyor hemde deivid i resmen bitiriyor. ortanın sağında gökhan veya ali bilgin kullanılmalı.
hem hücum hem pres yaparlar ortasaada rahatlar ileri top da çıkartırlar...
hiçbir zaman forma hakedenin olmadı bu yüzden anadoludan gelen yetenekler eriyip gidiyor idmanlarda nekadar yırtarsanız yırtın bir yere varamıyorsunuz ya türübün ya yedek klübesi.
up
Antuda okuduğuma göre orta saha şöyle
tümer-deniz-selcuk-deivid
yaa sabııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
quote:
Orjinalden alıntı: header
fener ALIR
zuhahaha helal.header
İns fenerbahcemiz kazanır ama bana gore 2 tane handikabımız var
1-macın ilk yarısının gunduz olması(ve hava gercekten cok sıcak) 2-orta sahada hem deniz hem de selcugun oynaması
allah bize sabır varsin
quote:
Orjinalden alıntı: akglsercan
quote:
Orjinalden alıntı: a_eagle
rüyamda 3-0 alıyodu fener insallah tersine cıkıcak
kabusunuz mu oluyoruz artık ?
sivası yeniyodunuz rüyamda bizi değil zaten bizi yendiğinizi rüyamda bile göremiyorm
Sivasa başarılar
Hakeden kazansın
madem öyle burdayız sivasa başarılar
Sivasspor'da puan hesapları
Bülent Uygun, Fenerbahçe maçının zorluk derecesinin bilincinde olduklarını söyledi. Uygun, "Hiçbir Fenerbahçe maçı rakip takımlar için kolay değildir. Bu nedenle bizi çok zor bir maçın beklediğini biliyoruz. Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri ve çok iyi bir kadrosu var. Biz de iyi bir takımız ve çıktığımız her maçta mücadeleci bir futbol sergilemeye çalışıyoruz. Fenerbahçe karşısında da öncelikle iyi bir mücadele ve iyi bir oyun hedefliyoruz. Elbetteki puan veya puanlar ile dönme arzusundayız" diye konuştu.
Fener erken gol bulursa rahat alır maçı.
quote:
Orjinalden alıntı: cémo
Fener erken gol bulursa rahat alır maçı.
yok abi ilk fenerbahçemiz yiyecek golü, sonradan aklımız başımıza geliyo yeniyoruz
maç 3-1 bitecek goller deivid,kazım,alex,sivaslı1i
3-0 alırız
Sivasspor'a başarılar.
quote:
Orjinalden alıntı: acgur
Sivasspor'a başarılar.
quote:
Orjinalden alıntı: _L@STM@N_
quote:
Sivasspor'a başarılar.
Beğendiysen kullanabilirsin.
Sivas'a başarılar.
Kim hak ederse etsin Sivas kazansın
quote:
Orjinalden alıntı: GunsL1ngeR
Sivas'a başarılar.
Kim hak ederse etsin Sivas kazansın
İşte bu sözün altına imzamı atarım.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: _L@STM@N_
quote:
Sivasspor'a başarılar.
Beğendiysen kullanabilirsin.
sen böyle avatarları nerden buluyorsun anlamadım. banada tromsonun avatarını bulabilirmisin.