yok be okadar sert değil beyler galeyana gelmeyin her maçta olan hareketler sakin olun
maçı internetten izleyen varmı
HAYDİ SİVAAS BASTIR AH BE SİVASATA TABİ SERVET YOK OLSA
sivas atacak
quote:
Orjinalden alıntı: :TAM35:
yemin ederim bu TAM35 sendomenin fakei . çünkü oda bunun gibi anlamsız cümleler kuruyordu. oda bunun gibi büyük harflerle yazıyordu. onun bütün fakelerinde aynı avatar oluyor. TAM35in avatarından. daha bir sürü açıgını yakaladım adım gibi eminim
macı sivas 2-1 veya 3-1 alır
quote:
Orjinalden alıntı: _L@STM@N_
quote:
yemin ederim bu TAM35 sendomenin fakei . çünkü oda bunun gibi anlamsız cümleler kuruyordu. oda bunun gibi büyük harflerle yazıyordu. onun bütün fakelerinde aynı avatar oluyor. TAM35in avatarından. daha bir sürü açıgını yakaladım adım gibi eminim
BU İKİ ETTİ LAST BENLE URAŞCAĞINA BİRAZ DAHA EFENDİ OL İNANALRDAN SANANE KİM KİMSE BEN O DEDİĞİNŞAHIŞ DEİLİM NE OLMUŞ BURAYA SİVAS DİE YAZMUŞSAM ÇOKMU GÜCÜNE GİTİİ
Sivas fena bastirmaya basladi.Acilen 2. golu atmamiz lazim
geçmiş olsun anderletede elendik serdar oynayamaz volkanda her geleni alır
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: acimakarna
yarin ankaragucu ezecek sizi antep-besiktas berabere kalacak bizde alicagiz bu maci
quote:
Orjinalden alıntı: $ensiz_Olmuyor
quote:
Orjinalden alıntı: acimakarna
yarin ankaragucu ezecek sizi antep-besiktas berabere kalacak bizde alicagiz bu maci
ne güzel hayel kuruyon sen öle
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: _L@STM@N_
quote:
BU İKİ ETTİ LAST BENLE URAŞCAĞINA BİRAZ DAHA EFENDİ OL İNANALRDAN SANANE KİM KİMSE BEN O DEDİĞİNŞAHIŞ DEİLİM NE OLMUŞ BURAYA SİVAS DİE YAZMUŞSAM ÇOKMU GÜCÜNE GİTİİ
sivasla alakası yok. ben senin her zaman fakeini yakalıyorum. bunu böyle bil. sen sendomensin. adım gibi eminim. bak yine yazarken saçmalamışsın. hemde yine büyük harflerle yazmışsın