sen böyle avatarları nerden buluyorsun anlamadım. banada tromsonun avatarını bulabilirmisin.
not:konuyu sapıtmayalım
boşver sen onları...
Ya biz ne zaman pazar günü maç oynacağız. Hiç sevmiyorum 3 büyükler içinde ilk maçı bizim oynamamızı. TV spor programları pazar günü o günkü son maç hangisiyse ona ağırlık veriyorlar cumartesi spor programlarına da bir türlü adapte olamıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: fıratkale
Ya biz ne zaman pazar günü maç oynacağız. Hiç sevmiyorum 3 büyükler içinde ilk maçı bizim oynamamızı. TV spor programları pazar günü o günkü son maç hangisiyse ona ağırlık veriyorlar cumartesi spor programlarına da bir türlü adapte olamıyorum.
Hafta içinde yılın en kritik maçlarından birine çıkıyorsunuz. Pazar günü olması daha mı iyi sence?
pazar olsa niçin pazar oldu derler yarım saat sonra başlıyor eğlence
bende Fenerbahçeliyim inşallah kazanırız :))
beyler macı nette nerden izleyebiliriz?
haydi sivas haydi sivas haydi tam zamanı tam zamanı şimdi
Insallah maci kazaniriz.Bir de 18 kisilik kadroda yok mu Deniz den baska oynayacak adam. Deki olmamak elde degil
Lugano kırmızı yicek gibi. Edu da yer belki de Lugano daha bi afacan
hakem golümüzü yedi evin ana
golu attik gume gitti. devre bitmeden atsak
carlos gol attı...
bu gol fırat aydınus mudur nedir ona armağan mı desem kapak mı desem
quote:
Orjinalden alıntı: just_ben
hakem golümüzü yedi evin ana
yanlıs anlama olmasın eski bir reklamdır bu haa evin ana vardı corba yapıyordu . bu arada goooooooooll geldi. fantezi futboldada rc yyi koymustum iyi puan getirecek
Nevet GOOOL
robeerrrrttooooooooooooo carlos 1 de 1
Carlosa bak kafa golü attı
Carlos guzel cakti kafayi helel sanaFenerbahce
quote:
Orjinalden alıntı: a_eagle
quote:
Orjinalden alıntı: akglsercan
quote:
Orjinalden alıntı: a_eagle
rüyamda 3-0 alıyodu fener insallah tersine cıkıcak
kabusunuz mu oluyoruz artık ?
sivası yeniyodunuz rüyamda bizi değil zaten bizi yendiğinizi rüyamda bile göremiyorm