< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (591. sayfa)
-
-
Bana türk telecom altyapısı demişlerdi. Cok detaylı sormamıştım.
Diğer bölgelerde de başka firmalar vardır diye düşünüyorum.
-
-
fiyatlar muazzam.2 sene once ıptal ettıgımde taahutsuz 10 mbit 300dü.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Taşındım Turkcell fiber yoktu gittiğim yerde 6 ay önce bana telefon ettiler sizi mağdur etmemek adına 15mb sınırsız superbox herşey dahil 250 tl dediler 6 aydır kullanıyorum ihtiyacımı karşılıyor
12 ay bitince bu rakam üzerinden çok bir artış yaparlar mı sizce ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dostlar merhaba,
Yazları 1-2 ay Eskişehir'in bir ilçesine gidip orada kalıyorum. Sokakta Türk Telekom altyapısı var ancak ev yeni olduğu için binaya kablo çekilmedi henüz. Max 2 ay kaldığım için ben de uğraşmadım ve internet almak istemedim. Gitmediğim zamanlar da internet abonelik ücreti ödemek istemiyorum.
Geçen sene mobil veri kullanarak halletmeye çalıştım işlerimi ancak tahminimden çok fazla harcadım. Şimdi bu tarz bi superbox almayı düşünüyorum ama ne kadar mantıklı emin olamıyorum. Başka alternatif hangi yolları deneyebilirim ? Yoksa Superbox alıp devam mı edeyim.
-
Hotspot paketlerine bakabilirsin pcde falan kullanacaksan interneti.
Faturasiz data hatti nasil alirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
normal faturasız hat cıkar ,
18 ayda 499 liradan 2500 liraya. 5x. Super!box!
-
Oha oha, internet bu ya nedir yani, biten bişey mi...
altyapı ve kablo sıkıntılarından dolayı superbox aldık bugün.
uygulama olarak turkcell uygulamasından mı takip ediyoruz internet kalan gb vb bilgilerini?
-
Herkese merhaba,
evliliğimden dolayı taşınacağım binada alt yapı bulunmuyor.(sözde en kısa sürede gelicek proje onaylanmış)
binada türktelekomun çekiş gücü instagramda reels açamayacak seviyede. Bu yüzden MagNet kafamda direkt eleniyor.
Türkcell güzel çekiyor ama 1500 tl ve 4 sene evvel üniversitede de aynı paketi kullanmıştım sürekli kopuşlar akşamları 1mbps inen hızlar vs bütün sorunları göze alarak evime internet bağlatmak istiyorum.
Oyun oynamayı geçtim en kötü hikayeli oyun oynarım yada film dizi izleriz kafasıyla alacağım.
sanırım bu 2 markadan başka böyle bir ürün yok ve bizim sorunumuzu çözecek bir şey bulunmuyor
1500 tl vereceğime mi yanayım 1500 tl vermeme rağmen neredeyse hiçbir işime yaramayacak ve beni çıldırtacak teknolojiye bu parayı vermek nerde bu yetkililer.
-
Bir süper box alalım dedik fiyatlar uçmuş.
Magnet ise türk telekom Bayileri bihaber.
Bende almayı düşünüyorum ama evimin olduğu bölgede türk telekom hiç çekmiyor desem yeridir geriye bir tek süperbox geliyor ama oda 1500 tl şuanda başka da çözüm yok sanırım
-
İstanbul Fatih’te kullanan var mı ? Online cod ve bf oynamayı düşünüyorum. Sınırsız 1500 olmuş. Şahlanıyoruz.
Denemek içim turkcell hatlı bir telden hotspot açsam aynı mantık olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34sem -- 19 Mayıs 2024; 16:4:37 >
superbox aylar önce almıştım. ve modemde verdiler. fatura ana hattıma yansıyor. ama modem ücreti yansımıyor sanki. faturaları ödüyorum . bir yanlışlık olabilir mi. daha sonradan borç çıkmasın. herşey tek faturada olmuyor mu
-
15 mbps sınırsız paket sahibiyim olduğum konumda genelde hep 15 sabit veriyor ama ping 35 40 dan aşşağıya inmiyor speed testte online oyun oynamak mümkün gibi gözükmüyor bu konuda araştırma yapıp olumlu sonuç alan arkadaşlar var mı acaba
-
35-40 pingle çoğu oyun rahat oynanır ama bu 4G den internet alan cihazlar ikinci bir kişi WhatsApp dan mesaj bile gönderse pingi uçuruyor. İnternete tek bağlı olan kişi olmak şart gibi yoksa ping 70-2000-400-60-70-5000 dalgalanmasında ilerleyip oyun zevki bırakmıyor.
Türkiye sunucusu olan bir oyunda evet kurtarıyor gibi ama sunucu yurt dışıysa ping 120 150 den aşşağıya inmiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X