Bunun adi biz abone istemiyoruz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (591. sayfa)

-
-
Aynı vahşiliği 12 aydan kısa sürede faturasız mobil paketlerde 4X olarak gerçekleştirdi Türkcell.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell istediği kadar kısıt koysun, apn ayarı değiştirerek 2 sene superbox reklamlı modem ile turktelekom data hattı kullandım.
Bulabilirsem link atayım size.
Düzenleme: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=Mq3Gocftm80
Buyrun buradan apn ekleyip diğer operatörleri kullanabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 22 Temmuz 2024; 23:1:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu iş gerçekten çığırından çıktı. Iletişim ve internet gibi temel ihtiyaç olan seyin fiyatının Fahis oranda artmasi resmen dusmanlik. Zaten BTK yönetim kurulunda bakın ne demek istediğimi anlarsiniz
Devam teklifi için kendi paketim olan 150gb, 250gb ve 300gb teklifler var. 150 olanı 250 liraya kullanıyordum 2 senedir. Şuan devam edersen 750 olcak yada 900 e 300 gb var. TT da modemsiz Magnet tarifeleri 200 gb 500 llira gibi bi fiyat verdiler. Kuzenim TT kullanıyomus şansa, denedim hemen , TT modemin oldugu yerde 3g zorluyor , 1 cubuk cekiyor. Cama yaklasınca 4G oluyor ve hızı 30lara yakın oluyor. Biraz oynayınca hemen düşüyor , yani modemi camın kenarına alsam çekermi? Yoksa kopukluk olurmu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TT hızı nasıl peki hocam?
Modemi 4g'ye zorlayarak 150 Mbps hız alabiliyordum, ben biraz değişik bir tarife kullandım piyasadaki tarifelerin dışında.
Paylaştığınız video'da zte mf286r için apn ayarların olmadığını söylemişler. Her modemle bu ayar yapılamıyor sanırım.
Sizinki mf286r mi? ben Huawei b535 için olanı paylaşmıştım, ama mf286r superbox reklamlı olduğu halde doğrudan bütün hatları kullanabiliyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 23 Temmuz 2024; 11:2:26 >
Şimdi TT kullanan tanıdığımın telefonuyla hız testi yaptım. Evin içinde 2 3 mbps falan genelde ve 3g çekiyor. Cam kenarında ise 4G oluyor hızda 30 lara çıkıyor ama biraz oynatınca yine düşme oluyor. TT modemle kullandığımdada benzer şeyler olur mu? Sürekli kopmalae yaşamak istemiyorum , evden çalısıyorum ve internet su kadar önemli benim için.
Sorun yaşamamanız için ayarlarını kurcalayıp yalnız 4g'ye zorlayın modemi, o zaman hiç bir şekilde 3g'ye düşmez. Arayüzü hatırlıyorum bir iki resim atabilirseniz size tarif ederim, ana ekranda hemen göz önünde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 23 Temmuz 2024; 12:14:49 >
Arkadaşlar turkcell superbox alacam aylık 125 tl modem ücreti var müşteri hizmetlerine modemi kendim alıp fatura ücretini düşürelim dedim kabul etmediler bide turkcell go diye bi şey var yanında modemi tasiyabiliyorsunuz bu 2 modem arasında bi fark varmi hiz bakımdan filan bilgi verirseniz sevinirim iyi forumlar
-
Bende suan SuperBox var , TT Magnet yok, taahhüt bitiyor SuperBox'ın. Bitince yenilersem fiyat artışı olacak. TT Magnet daha uyguna paketleri var, ama bağlantı sorunları yaşarmıyım bilmiyorum. SuperBox 2 senedir 1 kere bile sorun çıkarmadı, memnunum fazlasıyla fakat fiyatlar uçmuş gitmiş :( Ama evden çalıştığım için mecbur taşınabilir kullanmam gerekiyor , alt yapı olmadığı için. O yüzden Magnet e geçmeye değermi sıkıntısız kullanırmıyım yoksa macera aramayıp mecburen SBox ile ile devam mı etmeliyim, bunun araştırmasını yapıyorum.
Ben henüz denemedim de yorumlarda apn ayarı yapılmadığı söyleniyor. Benim taahhütün bitmesine daha 3 ay var. Bende yenileme yapmam fiyatlar uçmuş durumda. Başka bir hatla deneme yaparım bulursam.
sizde Superbox mı var?
Evet 250 gb kotalı 2. Yılında son aylar. Taahhüt yenileme yapmacağım eğer şaşırtıcı bir teklifte bulunmazlarsa.
benimde 150 gb , Agustos 2 gibi bitiyor 2 yıllık sürem, ya devam ederim yada TT magnet bakarım diye düşünüyorum, fiyatlar daha makul olsaydı keşke
Merhaba, Zte MF286R model modemim var, anten girişlerine çubuk anten alan alıp kullanan mu?
Benimde superbox aboneliği bitecek cihaz bende kalacak. En uygun sadece data hattı olarak 150GB 750TL teklif var. Varmı önerisi olan teşekkürler.
Sadece kamerayı internete bağlama amaçlı kullanıyorum aylık 1-2 gb kullanımı geçmiyor.
-
Yeni taşındığım evde altyapı olmaması sebebiyle superbox almak istiyorum, turkcell in sınırsız bir paket göremedim, turkcell i aradığımda da sınırsız paketin olmadığını sadece 200 GB, 500 GB ve 1 TB paketlerin olduğunu söylediler, bu 15 mbps hala yeni abone alımına açık mı var mı bilgisi olan ?
200 GB - 1000 TL
500 GB - 1500 TL
1 TB - 2500 TL
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X