Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (592. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.911
Cevap
135
Favori
198.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 590591592593594
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Superbox ve Magnet'in alternatifi yok mu arkadaşlar? İnanılmaz fiyat çekiyorlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • realitych R kullanıcısına yanıt

Bu yazacağımı artılayın da herkes görsün. 5 6 ay öncesinde başvurdum. Hala kullanıyorum. Turkcell telefon faturalıda olunca dedim ki; bütün faturaları tek bir çatı altında toplayalım, ugrasmayayım. Tamam dediler. Superbox içinde tüm fiyatlar dahilmi dedim. Tabiki herşey dahil olacak diye de eklediler. Neyse, aradan 4 ay geçiyor, financell mesaj atıyor, borcunuz var , yoksa icralık olursunuz. Ben şok oldum. Bayiye gittim, çözüm sunmuyor. Müşteri hizmetlerini aradım, çözüm yok. Kime gitsem aynı durumda mağdur ediliyorum. Ki, bağlatırkende magdur edildim, farklı paket tanımladılar. Yanlışlarını bile kabul etmiyorlar. Turkcell ve e devletten de sikayet ettim. Birinci sorunu zor bela çözdüm derken ikinci sorun çıktı. Financell!Neyse fazla konuşmayayım. Meğer financell diye kredi otomatik adınıza açılan modem ücreti sadece TC kimlikle ayrı ödeniyormus. Faturaya dahil değilmiş. Toplu faizi ile ödedim bu aya kadar.

DIREK OKUMAK ISTEMEYENLER İÇİN : FINANCELL MODEM UCRETINI TAKSITLERI FATURAYA YANSIMIYOR. SIZLER TC KIMLIGINIZ ILE SORGULAYIP HER AY AYRI UCRET ODEMENIZ GEREKIYOR.BANKALARDAN VEYA FINANCELL SITESI UZERINDEN SORGULATIN. HERKESIN HABERI OLSUN. YOKSA FAIZLI GERIYE DONUK ALIYORLAR. HABERINIZ OLMAZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Temmuz 2024; 11:36:47 >

• HandK kullanıcısına yanıt
    Aynisi basima geldi 3k sapladilar durduk yere

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HandK kullanıcısına yanıt

yansıtmıyor derken? bende mayıs gibi bağlattım. t.c ile sorgulamada onay vermedi. ekip geldi imzaları attık bağlandı

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★
  • Arkadaşlar merhabalar, 2 yıllık sözleşmeli olarak Superbox 150GB kullanıcısıyım. 2 haftaya sözleşmem bitiyor ve fiyatı ciddi oranda artış mevcut. Evden çalışıyorum ve köyde olduğum için alt yapı vs. yok. Yani taşınabilir internete şuan için mecburum. Magnet dışında başka sağlayıcı bulamadım , uzun araştırmalarım sonucu. Mecbur Turkcellden devam mı etmeliyim, yoksa Magnet e geçmeye değer mi? Hız, bağlantı ve kopma gibi sorunlar yaşarmıyım? İşimi etkilememeli kesinlikle. Ucuz olmasının bi önemi kalmıyor yoksa. Turkcelli iptal edersem , yeniden aldığımda daha pahalı fiyattan vericekler bu seferde. Güncel olarak Magnet kullanan varmı benim gibi kırsal alanda kullanan varsa yorumunu almak isterim. Ayrıyetten Superbox ZTE modem sizin olacak dedi. Turk telekomda aynı modemi veriyor , benim modemde kullanabilirmiyim? Günlerdir kafam çok karışık :) Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, teşekkürler :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Elinizde modem kalacaksa Superbox Go ve Cep Magnet gibi düz data hatlarına da yönelebilirsiniz.

Magnetin ne kadar verimli olacağı ise bölgenizdeki Türk Telekom şebekesinin gücüne bağlı. Geçmeyi düşünürseniz mutlaka bölgede türk telekom kullanan bir hatla test yapın.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Turkcell ile görüştüğümde , data hattının Superbox ta çalışmayacağını söyledilir. Etrafımda TT hat kullanan da yok malesef, deneyebilseydim daha kolay karar verirdim sanırım. TT Magnet içinde olumsuz yorumda bir hayli fazla, hız ve kopma gibi durumlardan dolayı.

• Bende Vodafonenin verdiği bir Huawei 4G modem var telefon hattı dahil her şeyle çalışıyor kendisi ama Turkcell sizdeki modeme yazılımsal bir kısıt koyduysa onu bilemiyorum.

Magneti ben şahsen kullanmadım çünkü bölgemde 1 diş çekiyor. Turkcell ise komple çekmiyor zorlamak lazım ki cihaz sinyal alsın. Herkesin kötü dediği Vodafone ise çok stabil 100+ Mbps hızlar veriyor. Kısacası bölgeden bölgeye durumlar ciddi manada değişebiliyor, bölgede türk telekomun test imkanı yoksa iyi olduğu kesin dediğininz Superbox için olabildiğince ucuz bir devam teklifi kovalamaya çalışmanız mantıklı olabilir.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RhinoCO -- 22 Temmuz 2024; 19:19:6 >

• RhinoCO kullanıcısına yanıt

Bunun adi biz abone istemiyoruz

• RhinoCO kullanıcısına yanıt
    Aynı vahşiliği 12 aydan kısa sürede faturasız mobil paketlerde 4X olarak gerçekleştirdi Türkcell.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell istediği kadar kısıt koysun, apn ayarı değiştirerek 2 sene superbox reklamlı modem ile turktelekom data hattı kullandım.

Bulabilirsem link atayım size.

Düzenleme: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=Mq3Gocftm80

Buyrun buradan apn ekleyip diğer operatörleri kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 22 Temmuz 2024; 23:1:33 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Bu iş gerçekten çığırından çıktı. Iletişim ve internet gibi temel ihtiyaç olan seyin fiyatının Fahis oranda artmasi resmen dusmanlik. Zaten BTK yönetim kurulunda bakın ne demek istediğimi anlarsiniz

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Devam teklifi için kendi paketim olan 150gb, 250gb ve 300gb teklifler var. 150 olanı 250 liraya kullanıyordum 2 senedir. Şuan devam edersen 750 olcak yada 900 e 300 gb var. TT da modemsiz Magnet tarifeleri 200 gb 500 llira gibi bi fiyat verdiler. Kuzenim TT kullanıyomus şansa, denedim hemen , TT modemin oldugu yerde 3g zorluyor , 1 cubuk cekiyor. Cama yaklasınca 4G oluyor ve hızı 30lara yakın oluyor. Biraz oynayınca hemen düşüyor , yani modemi camın kenarına alsam çekermi? Yoksa kopukluk olurmu?

• zn_volkan Z kullanıcısına yanıt
    TT hızı nasıl peki hocam?

• Modemi 4g'ye zorlayarak 150 Mbps hız alabiliyordum, ben biraz değişik bir tarife kullandım piyasadaki tarifelerin dışında.

Paylaştığınız video'da zte mf286r için apn ayarların olmadığını söylemişler. Her modemle bu ayar yapılamıyor sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • redloves kullanıcısına yanıt

Sizinki mf286r mi? ben Huawei b535 için olanı paylaşmıştım, ama mf286r superbox reklamlı olduğu halde doğrudan bütün hatları kullanabiliyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 23 Temmuz 2024; 11:2:26 >
    Şimdi TT kullanan tanıdığımın telefonuyla hız testi yaptım. Evin içinde 2 3 mbps falan genelde ve 3g çekiyor. Cam kenarında ise 4G oluyor hızda 30 lara çıkıyor ama biraz oynatınca yine düşme oluyor. TT modemle kullandığımdada benzer şeyler olur mu? Sürekli kopmalae yaşamak istemiyorum , evden çalısıyorum ve internet su kadar önemli benim için.

• 
Sayfa: önceki 590591592593594
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.