Sorun yaşamamanız için ayarlarını kurcalayıp yalnız 4g'ye zorlayın modemi, o zaman hiç bir şekilde 3g'ye düşmez. Arayüzü hatırlıyorum bir iki resim atabilirseniz size tarif ederim, ana ekranda hemen göz önünde < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 23 Temmuz 2024; 12:14:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (593. sayfa)
-
-
Arkadaşlar turkcell superbox alacam aylık 125 tl modem ücreti var müşteri hizmetlerine modemi kendim alıp fatura ücretini düşürelim dedim kabul etmediler bide turkcell go diye bi şey var yanında modemi tasiyabiliyorsunuz bu 2 modem arasında bi fark varmi hiz bakımdan filan bilgi verirseniz sevinirim iyi forumlar
-
Bende suan SuperBox var , TT Magnet yok, taahhüt bitiyor SuperBox'ın. Bitince yenilersem fiyat artışı olacak. TT Magnet daha uyguna paketleri var, ama bağlantı sorunları yaşarmıyım bilmiyorum. SuperBox 2 senedir 1 kere bile sorun çıkarmadı, memnunum fazlasıyla fakat fiyatlar uçmuş gitmiş :( Ama evden çalıştığım için mecbur taşınabilir kullanmam gerekiyor , alt yapı olmadığı için. O yüzden Magnet e geçmeye değermi sıkıntısız kullanırmıyım yoksa macera aramayıp mecburen SBox ile ile devam mı etmeliyim, bunun araştırmasını yapıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben henüz denemedim de yorumlarda apn ayarı yapılmadığı söyleniyor. Benim taahhütün bitmesine daha 3 ay var. Bende yenileme yapmam fiyatlar uçmuş durumda. Başka bir hatla deneme yaparım bulursam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sizde Superbox mı var?
Evet 250 gb kotalı 2. Yılında son aylar. Taahhüt yenileme yapmacağım eğer şaşırtıcı bir teklifte bulunmazlarsa.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
benimde 150 gb , Agustos 2 gibi bitiyor 2 yıllık sürem, ya devam ederim yada TT magnet bakarım diye düşünüyorum, fiyatlar daha makul olsaydı keşke
Merhaba, Zte MF286R model modemim var, anten girişlerine çubuk anten alan alıp kullanan mu?
Benimde superbox aboneliği bitecek cihaz bende kalacak. En uygun sadece data hattı olarak 150GB 750TL teklif var. Varmı önerisi olan teşekkürler.
Sadece kamerayı internete bağlama amaçlı kullanıyorum aylık 1-2 gb kullanımı geçmiyor.
-
Yeni taşındığım evde altyapı olmaması sebebiyle superbox almak istiyorum, turkcell in sınırsız bir paket göremedim, turkcell i aradığımda da sınırsız paketin olmadığını sadece 200 GB, 500 GB ve 1 TB paketlerin olduğunu söylediler, bu 15 mbps hala yeni abone alımına açık mı var mı bilgisi olan ?
200 GB - 1000 TL
500 GB - 1500 TL
1 TB - 2500 TL
-
Değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten eskilerin de taahhütü bitince abuk subuk bir fiyat çıkıyor. Benim fatura 1600 küsur oldu.
Yazdığınız 3 paket var sadece başka yok.
-
Hem vergi vermiyorlar hemde astronomik fiyatlar dayıyorlar ne guzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinkurt -- 8 Ağustos 2024; 0:7:45 > -
Türk telekom çekiyorsa faturasız Cep magnet iş görebilir 3/6 aylık paketleri de uyguna gelir ayda 10-20GB civarlarını aşan kullanım yoksa.
Not: Normal telefon hatlarının internet paketleri de bu modemlerle kullanılıyor öyle bir çözüm de iş görebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 9 Ağustos 2024; 5:12:34 >
quote:
Orijinalden alıntı: 55superxTürk telekom çekiyorsa faturasız Cep magnet iş görebilir 3/6 aylık paketleri de uyguna gelir ayda 10-20GB civarlarını aşan kullanım yoksa.
Not: Normal telefon hatlarının internet paketleri de bu modemlerle kullanılıyor öyle bir çözüm de iş görebilir.
Hocam mesajınız için teşekkürle 50gb 6 aylık 300tl baktım sımdı bana hayli hayli yeter. modemin modeline bakınca size yazsam magnete uygun olup olmadığı konusunda cevap verirseniz mutlu olurum.
Edit: ZTE model hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANLOVE -- 9 Ağustos 2024; 13:39:27 >
-
arkadaşlar merhaba bugün superbox satın aldım kurulumu yaptık kullanmaya başladım ama hızı 50-60mbps'lerde açıkçası daha hızlı bekliyordum, modem ZTE MF297D, bunun hızını arttırmak için ince ayar filan var mı ayrıca modeme yazılım güncellemesini nasıl yapabilirim ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Modemin uyumluluğu konusunda bir sorun yok zaten bu modemler içine rastgele bir hat takınca içindeki interneti veriyor direkt. Ama Superbox modemi olduğu için Turkcell buna yazılımsal bir kısıtlama koymuş mudur bilmiyorum, modemin içine başka operatörden bir sim kart takılıp denenebilir, içinde internet paketi olan her hatla çalışıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 15 Ağustos 2024; 19:7:47 >
Akşam yoğun saatlerde hız 40-50Mbps altına düşmüyorsa çok iyi değerler. Zaten kotalı internette daha fazlasına ne gerek var ki 😀
bu modemin yazılımını güncelleştirmek istiyorum siz daha önce denediniz mi upgrade ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X