Şimdi Ara

Turkcell SuperBox ile 3202 TL 'lik FATURA tecrübem. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vakit ayırdığınız için teşekkürler ancak yanlış anlamışsınız. Avukat aradığında o borcu direkt olarak ödedim zaten ekstra masraf vs çıkmasın icraya takibe düşmesin diye. Kızdığım nokta, belgelerimi uygun görüp onay verdikleri cayma bedelini tekrar çıkarmaları bunu 1 ay sonra bana, artık bana ait olmayan adrese göndermeleri. Daha bir ay önce 21 ocakta sms olarak atılan son fatura tutarını yazdıkları sms ‘i, şubat ayında göndermemeleri bunun yerine adresime posta göndermelerini mantıksız ve işgüzar buldum.

Çünkü zaten ben kendilerine adresimi değiştirdiğim için başvuruda bulunmuşum…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • donmakaveli kullanıcısına yanıt

Yok, ben sizi anladım. Diyorum ki, avukat aradığında turkcellin internet sitesinden ana bakiye borcunu ödeyebilirdiniz, böylece av. Masrafı adı altında haksız kazanç sağlanmamış olurdu. Açılmamış bir dosyanın masrafını isteyemez avukat. Şu aşamada, turkcelle ücretin haksız alındığına yönelik dava açın derim.

Ben sizin yerinizde olsam, koyun icraya derdim, itiraz edip takibi durdururdum. Indan sonra icra mahkemesinde elimdeki belgelerle kendimi savunurdum.

Neyse, paranızı kurtarmanızın yolu var halen. Bu işi iyi bilen bir hukukçu ile paranızı kurtarabilirsiniz gibi görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle size geçmiş olsun.

SOÇ akımı olduğu için normaldir. (SOÇ açılımını merak eden forum üyesi arkadaşlar, profilimdeki cevapladığım konular kısmından açılımını rahatlıkla görebilirler)

https://forum.donanimhaber.com/superonline-500mbps-199tl-1000mbps-249tl-12-ay-taahhut-wifi6-modem-turkcell-platinum--152911936-4#152931549

bu konudaki 500Mbs heves ettim, geçeyim dedim. şu an 50Mbps kullanıyorum, en azından hızlı olur biraz daha para veririm dedim.(hep öyle diyerek başlanır zaten, te Allahım ya...)

bir mutlulukla aradım, dedim böyle böyle geçmek istiyorum, size 200 küsür(sanırım 249), neden dedim, 199 yazıyor, siz de box (mıdır nedir şu tv zımbırtısı) var.

ya dedim onu ilk geldiğinde getirdi arkadaşlar seyretmiyorum tüplü tv var bağlamadım...

(4k cihazı tüplüye bağlayıp(bir şekilde) 1080p izleyecem güya, zaten tv 720p gösteriyor istersen 16k çözünürlük bağla)

dedim iptal edin, taahhüt var 600-700 mü ne ödersiniz, dedim tamam bırak böyle(dağınık) kalsın...

işte SOÇ akımı böyle bir şey...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.