Şimdi Ara

Turkcell Superbox incelemesi 'Evde 4.5G internet' (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
591
Cevap
7
Favori
83.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jakosez

Bayiye gidip bunu söylermisiniz?

Ben daha bayideyken randevu mesajı gelmişti.

Alıntıları Göster
    Siz nerde yaşıyorsunuz?

Ben İstanbul un göbeğinde Nişantaşı nda yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: notropil

Siz nerde yaşıyorsunuz?

Ben İstanbul un göbeğinde Nişantaşı nda yaşıyorum.

Alıntıları Göster
    İzmitteyim.

Bayiyi gidip bi basın bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İzmitteyim.

Bayiyi gidip bi basın bakalım.

Alıntıları Göster
    telefonla arıyorum e-mail atıyoruz diyor hep aynı terane...
  • Kaan terzioğlu. dışında başka tweet atacağım birini tanıyormusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: notropil

Kaan terzioğlu. dışında başka tweet atacağım birini tanıyormusunuz ?
    Maalesef

• quote:

Maalesef

Alıntıları Göster
    Teşekkürler.
  • Turkcell her zaman yaptığını yapıp sokak çingenesi gibi 3 kuruş için çamura yatıyor. Superbox denilen saçmalığı 'her şey dahil 99TL' olarak kampanya yapıyor, abone olunca 107 lira fatura geliyor. Arayıp sorunca da dalga geçer gibi o vergi, bizim fiyatımız vergi hariç diyor, iptal edeceğim deyince edin diyorlar. Tabi değneksiz sokakta it çok olur, bu ülke düzgün denetim olsa bu şark kurnazları böyle rahat rahat kazık atamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkaya -- 27 Ekim 2018; 14:32:7 >
  • kusura bakmayın ama haksızsınız, turkcelli günahım kadar sevmem, ensar vakfı olaylarından beri kullanmam ve çevreme kullandırmam ama siz vergi ile harç-haraç kavramını baya bir karıştırmışınız, tüm vergiler dahil denildiğinde turkcell hizmetine ilave edilen ötv ve kdv yi anlamanız gerekir, diğer ücretler vergi değildir devletin vatandaşından operatörler aracılıyla alınan sabit harçlar-haraçlardır. eğer ilk defa hat alıyorsanız, sizin adınıza operatör devlete her yıl değişen 60-70 tl civarında bir para öder sizleri hoş tutmak içinde sizlerden bunu 12 ay taksitle alır, bunun dışında aylık telsiz kullanım ücreti vardır buda her ay sabit 1.5-1.7 tl civarında bir rakam diye hatırlıyorum. Turkcell kesinlikle size yanlış bilgilendirmemektedir, siz dediğim gibi vergi harç farkını pek çözememişsiniz, bir yıl dolduğunda yeni hat haraçları bitince 99 tl + 1.5 tl telsiz kullanım haraçı ile toplam 100,5 tl civarı bir rakamla hizmetinizi kullanabilirsiniz.

Bu arada siz siz olun asla bir hattınızı iptal ettirmeyin, ihtiyacınız yoksa kontorluye cevirin numara yönünden sorun varsa numara değişimi yapın, iptal ederseniz ilk hat açılış haracınız yanar, ve yeni bir hat alırken bir daha ödersinniz. taşımlarda ve numara değişimlerinde ilk hat açılış haracı cebinizde kalır.

• Arkadaşlar size bikaç sorum olacak. Ben yaklaşık birbuçuk aydır net alamıyorum port olmadığı için dün süperonline dan aradılar superbox için. Dedilerki 24 ay taahhütünüze 119 tl ye(normalde 159)indirimli olarak 50 gb kotalı 100 mbit kotayı aşınca 32 mbite düşüyor dediler ve port açılınca herhangi bi ceza almadan iptal edip iistediğiniz tarifeye geçebilirainiz dediler bikaç kez başvurmuştum port olmadığı için net veremediklerinden port olana kadar netsiz kalmayayım diye böle bi teklif yaptılar.kullananlara soruyorum şu an kotayı aşınca kaça düşüyor hızınız ve gerçekten port geldiğinde ceza ödemeden uygun bi tarifeye geçebilecekmiyim birde 2019 girince ne olacak kota aşımında

• barbarbeku B kullanıcısına yanıt
    50gb bitince kota durmuyor mu ?
  • Bana dedikleri bu kotayı aşınca hız düşüyor durmuyor dedi kaça düşüyor dedim 32 mbit dedi normal netler 8 e düşüyor bu 32 ye dedi

bana kota duruyor dediler superbox 120tl 50gb olan paketten bahsediyoruz dimi
  • Evet normalde 159 tl o paket port olamdığı için 119 a sayıyor hız düşüşü zaten yok sitesinde 3 e düşüyor diyor kullananlar 8 e düşüyor diyorlar bana da arayan temsilci 32 ye düşüyor dedi yani her türlü durma yok ama 2019 girince ne olacağı belirsizmiş

Aynen şu an zaten düşüyor ama önemli olan 2019dan sonra ne olacak 24 ay 120tl sırf 50gb için verilmez beklemeli miyiz acaba
  • Şimdi bi senedir akn 2019 da kalkacak diyorlar.ben adamlar gelince tek tek soracam zaten port yk diye kabul ettim ama 24 taahhüdü bozmadan cezada almadan uygun bi tarifeye geçebiliyorsam port gelince sorun yok beniç için hani bi kaç ay idare edilir tabi hızda en az 8 e düşüyorsa ama eğer anlattıklarıyla olacak olan farklıysa kesinlikle kabul etmem 24 ay 120 tl 50 gb aptalıkl olur sabit net fiyatlarıyla 65 tl lik bir paket benim herşeyime yeter ben ancak cezasız geçiş yapabiliyorsam ve kota aşımında durmayıpta makul bi değere düşüyorsa kabul edicem tabi 2019 da dahil yoksa netsiz de yaşayabilirim

en iyisi 2019u beklemek
  • Belkide bakacaz acelemiz yok netsizde yaşayabiliriz eskiden internetmi vardı😀 eğer kafama yatacak olumlu teklifleri olursa düşünebilirim tabi 😎

quote:

Aylık paket kotası bittiğinde internet kullanımı durur. Hesabım, Turkcell Müşteri Hizmetleri, Turkcell Satış Noktaları üzerinden 30 gün geçerli 15 GB 20 TL ek paket alınarak devam edilir.
    31.12.2018 tarihine kadar Superbox müşterilerimizin kota sonrası duran hızları ücretsiz olarak 3 Mbps'ye çıkarılmıştır.

Sitedeki bilgi bu. Bence de en iyisi çok acil değilse 2019 u beklemek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya baksana adamların kendi sitesindeki bilgiler bile birbiriyle çelişiyor üst satırda durur diyor alt satırda 3 e düşer durmaz diyor kullananlar 8 e düşüyor diyorlar bana da arayan m temsicisi 32 ye düşüyor dedi aynı şekilde başka bi temsilciyi aradığımda durur diyor bi diğer temsizci durmaz hız düşer diyor ne yapacaz arkadaş türkcell çönce kendi bünyesindeki çelişkileri düzeltip kesin net bi bilgi aktarması lazım müşterilerine

telefondan ulaştığın müşteri hizmetleri taşeron şirket tüm detaylı bilgilere sahip değiller... o nedenle yanlış bilgi verebiliyorlar...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.