Şimdi Ara

Turkcell Superbox incelemesi 'Evde 4.5G internet' (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
591
Cevap
7
Favori
83.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100dakika 1000sms 3mbps sınırsız Mobile 50TLye kim verirse hemen numaramı taşırim ya.

Şu Vodafone gani tarife yerine 1mbps sinirsiz verse çok müşteri kazanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 99 lük tarifeden kullanıyorum. Bize Ocak da ne olacak bilen var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkanbaba kullanıcısına yanıt
    Kotalı olucak ve 50 GB dolduğunda durucak net bilgidir turkcell e sordum.
  • Ben 99 TL den 2 ay önce bağlattım.Eğerki 50gb ve Sonrasında Duracaksa ocakta Anında iade.100-200 ceza çıkar.alsın başlarına çalsınlar
  • denizlion kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarı ile 10 mps hız ve kotasız olan pakete geçiş yapılabilicek kotalı kullananlar tam emin değilim böyle bir şey görmüştüm turkcell sayfasındaki yorumlarda.
  • Eğerki bizlere yani eski abonelerine öncelik tanıyarak 100 tl 110 tl gibi bir geçiş hakkı sağlayacaksa sınırsızlar için ozaman eyvallah.ama yok sende diğeleri gibi 106 tl bayılacaksın diyorsa havasını alır
  • Almayın dedim, illa şimdiden alayım da yılbaşında devam ederiz diyen bir tayfa vardı. 50 GB kotayla ya devam edecekler şimdi ya da daha fazla para verip kdv vergiler ve harçlar dahil 290 TL kazıklana kazıklana kullanırsınız. Düşünen varsa hayla beklesin derim ben. 26 gün kaldı. 1 Ocak 2019 da kararımı vereceğim bakalım. Olmazsa Türk telekom u arayıp bizim buraya alt yapı yapmalarını tekrar söyleyeceğim. Bizim burada şuan 0 mbit var. Eskiden 8 mbit iyi kötü vardı ama şimdi sökmüşler sanırım. Sokakta kimse kullanmıyor malesef. Herkeste mobil internet var.
  • limitsizeposta L kullanıcısına yanıt
    Hocam olayı sadece kazıklanmak olarak görme 50 mps upload veriyor bu yayıncılık yapıcaksan başka alternatifin yok fiberde bile 3-4 mps upload veriyor neyine yetecek.Ki 279 TL olan paket indirme üst sınırı 390 mps bu hızları alanlar var hangi firma bu fiyata bu hızları veriyor veren varsa söylede ondan sonra kazıklıyorlarde adamlar altyapıya gerek duymadan bu siztemi getirmiş ttnete muhtac kalmayın köle gibi altyapı port beklemeyin yıllarca diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revoir

Hocam olayı sadece kazıklanmak olarak görme 50 mps upload veriyor bu yayıncılık yapıcaksan başka alternatifin yok fiberde bile 3-4 mps upload veriyor neyine yetecek.Ki 279 TL olan paket indirme üst sınırı 390 mps bu hızları alanlar var hangi firma bu fiyata bu hızları veriyor veren varsa söylede ondan sonra kazıklıyorlarde adamlar altyapıya gerek duymadan bu siztemi getirmiş ttnete muhtac kalmayın köle gibi altyapı port beklemeyin yıllarca diye.
    Turkcell Superbox incelemesi 'Evde 4.5G internet'

Az önce Turkcell müşteri hizmetlerini aradım.Sordum SuperBox sınırsız internet paketi var mı, yok mu diye, sordum.Bana kotalı paketlerini tarif ettiler.Sitelerine girip bakıyorum.Sınırsız 4.5G paketi var.Valla fiber çıkalı kaç sene oldu hala ADSL kullanıyorum.Artık bıktım bunaldım.Superbox almayı düşünüyorum.En azından sınırsız paketi gözüme hoş geldi...

• Facebook üzerinden turkcell e yazın yardımcı oluyor bende o şekilde bağlatabildim paket yeni olduğu için bazı yerler bilgisiz paket yok diyorlar.
  • Buda benden gelsin o zaman. ;-)

4.5G Sınırsız Pakettir.

Turkcell Superbox incelemesi 'Evde 4.5G internet'[simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sithcem -- 8 Aralık 2018; 2:44:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revoir

Upload hız sınırı kaldırılacak zaten önümüzdeki birkaç ay içinde. Kaynak Türk Telekom. 70 liraya sınırsız upload hızı kullanmak varken buna 290 TL bayılmak pek hoşa gitmez. 159 olsa fiyat alınırdı belki. Yanında lifebox falan vermeleri lazım 2.5TB olanı

• limitsizeposta L kullanıcısına yanıt
    Vallaha hocam şöyle diyim aknyi bile kaldırmamak için binbir türlü takla atan 16 mps sınırsız internet için 100 lira fiyat çeken 100 mps aknsiz internet için 330 tl isteyen ttnetin 70 liraya sınırsız hızda upload vereceğini düşünmek saçmadır :) ki buna altyapısı yetmez faydalanacak kişiler santralin dibinde oturması gerekir ve bu hizmeti emin olun diğer her firmadan daha pahalıya satacaktır verse bile.
  • sithcem S kullanıcısına yanıt
    Şu hızı alabilecek olsaydım ben de bağlatıcaktım ah ahh. 100mbit üstü bir hız olursa okey dedim 50-60 mbit anca çıkıyor hız testlerinde. Bugün iptal ettik kurulumu. Nasıl stabil mi hızınız yoksa diplere iniyor mu?
  • sınırsız paket iyiymiş fakat fiyat çok yüksek 200 tl falan olsa düşünülebilirdi
  • 10 mbit kotasız pakette upload 10 mbit oluyor mu yoksa düşük mü? Bu paketi Kullanan varsa yazabilir mi?
    10 mbit upload ve 10 mbit download idare eder. Bizim burada 0 mbit altyapı var. İnternet bağlatamıyoruz. Bugün gittim yine Türk telekom merkeze. Bizim sokak için bir çalışma yokmuş. Çok sıkıntılı bir yer. El mahkum yılbaşında bunu alacağım.
    Çok kötü oldu ya.
  • 10 mps lik paketi kullanıyorum 12-13 mps download geliyor uploadda 5-6 mps kırsal bölgedeyim baz istasyonu uzak .Aynı pakette daha iyi çeken yerlerde 10 upload 10 download alan kişiler vardı geçmiş mesajlarda foto atmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revoir -- 8 Aralık 2018; 15:53:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thierry Henry 20

Şu hızı alabilecek olsaydım ben de bağlatıcaktım ah ahh. 100mbit üstü bir hız olursa okey dedim 50-60 mbit anca çıkıyor hız testlerinde. Bugün iptal ettik kurulumu. Nasıl stabil mi hızınız yoksa diplere iniyor mu?
    Diplere inmiyor hocam sabit sürekli hızım.
  • Mesut Cevik nekadar antipatik bi adamsin sen oyle !!
    200TL veriyorum ee kota bitti 8down 1up aslinda makul hizlar oylemi ???
    Reklam yapicam diye takla atma dusurdukce dusurdun kendini ..

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.