Şimdi Ara

Turkcell Superbox Kampanyası var bilgilendireyim dedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Superbox Fırsat Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE
    https://www.superonline.net/kampanyalar/superbox-kampanyalari/superbox-firsat-kampanyasi

159 liralık paketi 100 lira yapmişlar 10 download 10 upload veriyor upload ihtiyacı olan ve altyapısı olmayanlar içni güzel bir fiyat 159 lirayada 20/20 paket var onada bakabilirsiniz görmeyen bilmeyen olabilir baz istasyonunuz iyi ise güzel değerler olacaktır

• Çok güzel fiyat.
  • Bayram degil seyran degil enistem beni niye optu 😂
  • 159 liraya turkcell de 20/20 paketi yok. Şu an verilen 20 download 5 upload.
    Daha önceden 159luk 10/10 abonelerine de hak kaybı olmaması için 20/10 yaptılar. Şu an isteseniz bile 20/10 satın alamıyorsunuz.
  • Enyalius E kullanıcısına yanıt
    upload'ın kaç olduğunu nereden öğrendiniz sitede göremedim
  • arkadaşlar sabahtır bu pakete bende bakıyorum.fakat taahhütnamelerinde 4 adet cihaz bağlanır ve 2 lokasyonda kullanılır yoksa ekstra ücret çıkar ibaresi varmış. bunu araştıralım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Data

upload'ın kaç olduğunu nereden öğrendiniz sitede göremedim
    * Superbox 20MBPS İnternet Paketi için indirme üst limit hızı 20 Mbps, yükleme(upload) üst limit hızı 5 Mbps'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enyalius -- 18 Mayıs 2019; 22:18:12 >

• gerçekten 4 cihaz mı bağlanıyor . ben göremedim o şartı ???
  • arkadaşlar müşteri hizmetlerini biraz önce aradım. 10 mbit olan pakette 4 cihaz olayı var. temsilci net ifadelerle söyledi.
    fakat 20 mbit alırsanız bu sınırlama yok dedi. o yüzden vazgeçtim. ekstra ücret gelecek diye net ifade kullandı. çok anlamsız olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.