Şimdi Ara

Turkcell Superonline 1000 Mbps hızında fiber internet hizmetini duyurdu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
1
Favori
74.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uA_liwe
    Bıraksın bunları yapsın Turkcell 1 mbit sınrsız 40 tl diye bir kampanya varya ne kadar ttnet üyesi varsa direk turkcelle geçer.Buna bende dahil.

alt yapı karşılamaz 1
    Telekom kuralları koyar 2
    Adil kullanım gerektirir 3
    Turkcell ucuz olmaz 4
    Liste uzayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim net şuan 0.20 yani 256kbps ttnet sunu bi 4000 falan yapsn ona bile razıyım not netlimitsiz paket abonesiyim 16 kere aradım duzeltemediler 6 kerede mail attım
  • türkcelin çekim gücü olmayacak bu konuda aradım bilgi aldım sadece sitelere veriyoruz dediler.turkcel den daha iyi bir giriş beklerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cait

1000mbit internet bağlatıyorsun. Kotayı aşınca 512kbit internetin oluyor. 2000kat daha yavaş. İntihar sebebi.

sesli güldüm haklı yorum

ama böyle olmuyor. hız 10 da birine düşüyor. mesela 50 mbit aldın 5 mbit e düşüyor. süperonline da böyle bildiğim kadarı ile. süper fiberde
  • 1000 TL ne ya, villa kiralarım o paraya
  • 1000mbps bağlatıp e-devlet'e girersiniz artık.
  • bütün yorumları üşenmedim tek tek okudum ve uydunet'den bahseden sadece 1 kişi olmuş. TTnet zaten uzun zamandır tekel olmaktan çıktı biraz araştırın. Ping'den dolayı oyunlardan atıldığını söyleyenler olmuş benim bağlantım 512kbps hiç ping sorunu yaşamadım (atılıcak kadar, yoksa delay/lag oluyor tabi hafiften). Kaç senedir kullanıyorum hatırlamıyorum bile internetim sadece 1 kere kesildi. Fiber optik imkanınız yoksa Uydu net'e geçin. Yok onlar TTnet'in alt yapısını kullanıyolar fasa fiso diyen olursa o adama "SALAK!" demekten başka bir şey gelmiyor aklıma. Kullanılan kablo farklı bi kere(tıpkı fiber'in farklı olduğu gibi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

Orijinalden alıntı: Cait

1000mbit internet bağlatıyorsun. Kotayı aşınca 512kbit internetin oluyor. 2000kat daha yavaş. İntihar sebebi.

sesli güldüm haklı yorum

ama böyle olmuyor. hız 10 da birine düşüyor. mesela 50 mbit aldın 5 mbit e düşüyor. süperonline da böyle bildiğim kadarı ile. süper fiberde

Ama böyle de olmuyor. Download hızı 1mbit'e düşüyor bütün paketler için, upload da 256k'ya.

http://www.superonline.net/yardim/adil.aspx
    "Ay içinde bu adil kullanım koşullarına tabi olacak kullanıcılarımızın, ilgili ay sonuna kadar download hızları 1024k, upload hızları 256k olarak sınırlandırılacaktır."

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

1000mbps fiyatı gayet iyiymiş. Küçük bir hesap yaparsak; 1 megabiti 1TL ye denk geliyor. Mevcut tarife üzerinen fiyat bindirerek bu tarifeyi oluşturmamışlar.

Büyük firmalar ve ofisler için makul bir çözüm olabilir.

1000mbps hızı bireysel abonelik için sadece. Dolayısıyla şirketler ve ofisler kullanamaz:
    "Turkcell Superonline bireysel hizmet abonelikleri, Turkcell Superonline tarafından hizmetin verildiği adreste ve bireysel kullanım için geçerlidir."

http://www.superonline.net/yardim/adil.aspx

• 22 Agustos'da hersey yasaklanacak olduktan sonra 1000 mbps hızı ne yapayım?
  • bence bu da Türkiye de bir gelişme.. ve bir gün inanıyorumki 1gigabit interneti herkes kulanabilecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: JonnieWalker

Superonline fiber kullanıcısıyım ayda 49 tl ye bu hız tavsiye ederim herkese müşteri hizmetleride baya kaliteli baya ilgileniyorlar bi sorun olduğunda.
    Buda ss ler hızla ilgili;

Turkcell Superonline 1000 Mbps hızında fiber internet hizmetini duyurdu

Turkcell Superonline 1000 Mbps hızında fiber internet hizmetini duyurdu

allah herkese nasip etsin böyle interneti yüce rabbim

• quote:

Orijinalden alıntı: Hermés

quote:

Orijinalden alıntı: selenga_68

İNANMAYYIN BÖYLE BOŞ PALAVRALARA BİZ BU ALT YAPIYLA 8 MB HIZI BİLE HER YERDE ALAMIYORUZ ODA İSTANBULDA YANLIŞ ANLAMAYIN KALDIKİ 1 GB DEN BAHSEDİOLAR TEK KELİMEYLE BOŞ KURUNTU SİZ BU HIZI 20 SENE SONRA ANCA GÖRÜRSÜNÜZ TÜRKİYEDE TTNET 8 MB E KADAR TARİFEYLE 1 MB HIZDA İNTERNETE GİRMEYE DEVAM BAŞA ÇAREMİ VAR

sen 8mbps hızı neyle alıyorsun? bakır kabloyla..

superonline 1gbps hızı neyle veriyor? fiber optik kabloyla..

sende nasıl bir mantık var ki 8mbps alamıyoruz 1gbpsyi alalım diyorsun? sanki 1gbpsyi ttnet verecek. bu 2 şirketin altyapılarının, kablolarının tamamen farklı olduğu hiç aklına gelmiyor mu?

bırak gözünü sevim sen bile inanmıorsun bizim gibi garibanlara ancak burda yorum yapmak düşer 1gb hızın tamamını alıcaksın sanki de konuşuosun o hız sana 500 mb bile gelmez boşuna heycan yapma bilader türk milletine atılan kazıkları görün artık

• quote:

quote:

quote:

İNANMAYYIN BÖYLE BOŞ PALAVRALARA BİZ BU ALT YAPIYLA 8 MB HIZI BİLE HER YERDE ALAMIYORUZ ODA İSTANBULDA YANLIŞ ANLAMAYIN KALDIKİ 1 GB DEN BAHSEDİOLAR TEK KELİMEYLE BOŞ KURUNTU SİZ BU HIZI 20 SENE SONRA ANCA GÖRÜRSÜNÜZ TÜRKİYEDE TTNET 8 MB E KADAR TARİFEYLE 1 MB HIZDA İNTERNETE GİRMEYE DEVAM BAŞA ÇAREMİ VAR

sende nasıl bir mantık var ki 8mbps alamıyoruz 1gbpsyi alalım diyorsun? sanki 1gbpsyi ttnet verecek. bu 2 şirketin altyapılarının, kablolarının tamamen farklı olduğu hiç aklına gelmiyor mu?

bırak gözünü sevim sen bile inanmıorsun bizim gibi garibanlara ancak burda yorum yapmak düşer 1gb hızın tamamını alıcaksın sanki de konuşuosun o hız sana 500 mb bile gelmez boşuna heycan yapma bilader türk milletine atılan kazıkları görün artık

BİZDE BİLİYORUZ İKİSİNİNDE ALT YAPISININ FARKLI OLDUĞUNU SEN SÜPERONLİNE DEN YARARLANIOSAN BİLMİORUM AMA BİZLER ALAMIORUZ BU HİZMETİ E BANA SAĞLANMAYAN HİZMETİ DESTEKLEMEMİ Mİ BEKLİCEKSİN SANKİ O HIZIN TAMAMINI SAĞLIYACAK BIRAKIN BU İŞLERİ ALLAH AŞKINA SİZİN GİBİ İNSANLAR OLDUĞU SÜRECE BUNLARIN TABİ ÖNÜNE GEÇİLMEZ BİZ ÇIKARIORUZ ADAMLAR NASILSA ALIOR DEYİP KAZIK KAZIK ÜSTÜNE ATIOLAR BEN 50 KİŞİYLE TTNETİN KAPISINA DAYANMIŞ ADAMIM 10 GÜN İP ALAMADI MODEMİM BU ÜLKEDE HİZMETTEN KALİTEDEN BAHSETMEYİN HOŞ GERÇİ SENDE ANLAŞILAN PARA ÇOK 1000 TL Yİ PARADAM SAYMIOSUN NEYSE ALLAH ISLAH ETSİN BİLADER

• Bizi unuttular şirket ve konut dışında apartmanlara böyle internet vermiyorlar. Şeytan diyor taşın Toki'nin yaptığı konutlardan birine kira öder gibi :@
  • çok güzel bir gelişme bu, rekabet ortamı içinde iyi olmuş, şurda bikaç sene önce 512k larla sürünüyoduk aynı parayı ödüyorduk

şimdi 8mb net limitsiz benim hiç net hızım düşmedi bu tarifeye geçtiğimden beri nede netim kesildi, tivibuyla beraber 31,25 lira ödüyoruz, genelde de 800-1000 arası çekiyorum ttnetten memnunum yıllardır
  • ttnet bu kampanyaya karsı sessız kalmaz gereken cevabı verır
    sonuçta elındekı muşterılerı öyle kolay kolay kaptırmaz
    beklemekte fayda var
  • quote:

quote:

quote:

quote:

BİZDE BİLİYORUZ İKİSİNİNDE ALT YAPISININ FARKLI OLDUĞUNU SEN SÜPERONLİNE DEN YARARLANIOSAN BİLMİORUM AMA BİZLER ALAMIORUZ BU HİZMETİ E BANA SAĞLANMAYAN HİZMETİ DESTEKLEMEMİ Mİ BEKLİCEKSİN SANKİ O HIZIN TAMAMINI SAĞLIYACAK BIRAKIN BU İŞLERİ ALLAH AŞKINA SİZİN GİBİ İNSANLAR OLDUĞU SÜRECE BUNLARIN TABİ ÖNÜNE GEÇİLMEZ BİZ ÇIKARIORUZ ADAMLAR NASILSA ALIOR DEYİP KAZIK KAZIK ÜSTÜNE ATIOLAR BEN 50 KİŞİYLE TTNETİN KAPISINA DAYANMIŞ ADAMIM 10 GÜN İP ALAMADI MODEMİM BU ÜLKEDE HİZMETTEN KALİTEDEN BAHSETMEYİN HOŞ GERÇİ SENDE ANLAŞILAN PARA ÇOK 1000 TL Yİ PARADAM SAYMIOSUN NEYSE ALLAH ISLAH ETSİN BİLADER

kazık üstüne kazığı kim atıyor birader? ttnet 8mbps ye kadar 49 liraya verirken süperonline aynı fiyata 20mbps veriyor. üstelik palavradan bir adil kullanım koşulu var o kadar. gblarca indiriyorum internetime bişey olmuyor. hızın tamamını sağlıyor internet. 10Mbps kullanıyorum 1250leri görüyorum torrentte.. şimdi arayıp 20Mbpsye geçişimi isticem 2.5MB indircem saniyede. 49 lira ödeyeceğim bunun için. sizse süperonline a kazık deyip 8mbpsye kadar olan internetle 6Mbps görünce sevinin

bu arada hala çoğu insan 8mbpsye kadar tarifesini net-kesin 8mbps sanıyor. 8mbpsye kadar ne demektir arkadaş? 0-8mbps arasında bir şey olacak internetin. 2mbpsde olabilir 5 de 7 de.. süperonline da 10mbps ye kadar diye bişey yok. kesin ve net 10Mbps sağlanıyor. bilmeden "o hız sağlanacak sanki" demeyi bırakın. ttnetle süperonline ı karıştırmayı veya bir tutmayı bırakın artık.

ayrıca 1gbps 1000 liraya pahalı diyorsunuz. sanki ttnet bu hizmeti doğru düzgün ve 500 liraya veriyor. hem bu internet tekil kullanıcılar için mi sanki? hayır. şirketler, büyük firmalar için. ve o şirketlere de bu para devede kulak.

son şey, fiberin her eve girebilmesi için her sokağı, her binayı kazmaları gerekir. türkiyede kaç sokak kaç tane apartman var. elbette bir anda gelmeyecek fiber internet kimseye. ayrıca neden site tercih ettiklerini, apartman veya müstakil ev tercih etmediklerini açıklayan bir post var yukarda lütfen okuyun onu.

• belki youtube un serveri eskisehirde degildir ondan öyle cikmasina ragmen o hizla gönderip alamadin youtube a ? :D
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.