Şimdi Ara

Turkcell Superonline 1000 Mbps hızında fiber internet hizmetini duyurdu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
1
Favori
74.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • coook para cook adamları köse yaptık birlik olup tepki verelim bakın nasıl duser fiyatlar HERŞEY GİBİ İNTERNET DE COOK PAHA BU ULKEDE
  • arkadaşlar bırakın eleştiriyide geçin süperonlineye...
    yeterrrr demenin zamanı gelmedi ttnet'e
    hep bir rakip istiyorduk,tekellikten bıktık diyorduk şimdi ise bazı arkadaşlarımız hala eleştiri yapıyor anlamış değilim sizleri.
    superonline 10tl fazla olsun,hızı düşük olsun genede geçin.zaten şuanki kullandığınız internet vaad edeni veremiyor.
    burada önemli olan tüketici olarak ttnet'e ders vermek yaptıklarının cezasız kalmayacağını göstermek....
  • bence turkcell ttneti devirebilecek güçte.. demedi demeyin beyler önümüzde ki 5 yılda dengeler değişir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydindril -- 4 Mayıs 2011; 17:27:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

quote:

Orijinalden alıntı: Enochian.

Turkcell Superonline'ı satın mı almış yani ?. Yoksa zaten Turkcell'inmiydi Superonline ?.
    İkisi de Mehmet Emin Karamehmet kuruluşuydu, birleştiler.
    Bu birleşmeden sonra Turkcell'den nefret eden bana Superonline da itici gelmeye başladı maalesef.

Karamehmet'in kurulusu degiller. Turkcell'in cogunluk hissesi yabancilarin elinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hermés

ayrıca 1gbps 1000 liraya pahalı diyorsunuz. sanki ttnet bu hizmeti doğru düzgün ve 500 liraya veriyor. hem bu internet tekil kullanıcılar için mi sanki? hayır. şirketler, büyük firmalar için. ve o şirketlere de bu para devede kulak.

1gbit tarifesi adil kullanima tabi. Ayrica adil kullanim sozlesmesinde, sadece bireysel kullanicilar tarafindan kullanabilecegi yaziyor. Dolayisiyla sirketler kullanamaz.

http://www.superonline.net/bireysel/ucretlendirme/superfiber-double.aspx
    http://www.superonline.net/yardim/adil.aspx

`Turkcell Superonline bireysel hizmet abonelikleri, Turkcell Superonline tarafından hizmetin verildiği adreste ve bireysel kullanım için geçerlidir.`

• Zengin işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

bence turkcell ttneti devirebilecek güçte.. demedi demeyin beyler önümüzde ki 5 yılda dengeler değişir

TTnet gibi devlet desteğini el altından anlaşmalarla sağlamış bir kuruluş asla devrilmez.Çünkü altyapı tamamiyle onlara ait.Emin ol amaçları iyi hizmet verip para kazanmak olsaydı çoktan fiberle online a düşük ping değerleriyle akıyıor olurduk ama amaçları az iş çok para olduğu için ve tamamiyle vergiye dayalı bir devlet yapımız olduğundan bugün yarın daima bu insanlar ne ucuza birşey alabilir ne de kullanabilir.

Bu işin çözümü devletin vergi sistemini gözden geçirmesi ve özelleştirdiği kurumlara peşkeş çekmemesidir.Ama malesef peşkeş her zaman çekiliyor adam senin devletini si........... bile.Anlaşmaları sağlam.

Fiberle uğraşcaklarına 3g denilen zırtapozu adam akıllı fiyatlarla sunsalardı şu anda ttnet çok kullanıcı kaybederdi.

• Ne saçma adam bunlar ya fiber ile kota koyuyorlar, ayrıca fiyatlar da yüksek diğer fiber internet hizmeti verenlere göre.
  • ARKADAŞLAR FİBER TEKNOLOJİSİNDEN BAHSEDİYORUZ KİMSİ SAĞLANAMAZ BU HIZ FALAN DİLİN KEMİĞİ YOK GİBİ SAÇMA SAPAN YORUMLAR YAPMIŞ YAPILAN BU YENİLİĞİN İÇİNDE OLMASAM BUNA BENDE İNANMAZDIM AMA İNANIN BANA GERÇEK HERŞEY AMA HERŞEY GERÇEK 1000 MBPS SAĞLANAMAZSA O HİZMETİ ALACAK BÜYÜK ŞİRKETLER AYAĞA KALKMAZ MI SANIYORSUNUZ YADA REKABET KURUMUNUN BU OLAYA İZİN VERECEĞİNİ Mİ SANIYORSUNUZ BİR MANTIKLI DÜŞÜNÜN TÜRK ZİHNİYETİ DİYE BİRŞEY ATMIŞSINIZ ORTAYA KENDİ KAFANIZI TÜRK ZİHNİYETİ ZANNEDİYORSUNUZ SİZİN TEZİNİZE GÖRE GİDERSEK BUNDA 100 SENE ÖNCE PADİŞAHLIK SİSTEMİNDEYDİ OSMANLI HİÇ KİMSE BU ÜLKEDE DEMOKRASİNİN OLMAYACAĞINI OLSA BİLE ÇOOOK UZUN ZAMAN ALACAĞINI FALAN DÜŞÜNÜYORDU AMA ÇOK KISA Bİ SÜREDE ÇOOOK BÜYÜK REFORMLAR SAYESİNDE BU GÜNLERE GELDİK BUDA ONUN GİBİ BİŞİ GERÇİ BUNDAN SONRA KENDİMİZİ YIRTMAYA GEREK YOK İNANAN ALIR FİBER İNTERNETİ HIZLI HIZLI KULLANIR İNANMAYANA TAKILIR KALIR ADSL DE BU SİZE KALMIŞ BİRŞEY BUNCA KULLANAN HIZINDA BİR PROBLEM OLADIĞINI SÖYLÜYOR Kİ BENDE SÖYLÜYORUM BUNU HIZDA HERHANGİ BİR PROBLEM YOK YALANMI SÖYLÜYORUZ SİZE YALANA BORCUMUZ MU VAR BUNU BİR DÜŞÜNÜN ONA GÖRE KARAR VERİN BİRDE SİTE APARTMAN MEVZUSU ARKADAŞLAR ŞUNU AÇIKÇA SÖYLMELİYİM Kİ ŞU AN HAKLI GİBİ GÖRÜNÜYORSUNUZ AMA DEİLSİNİZ SÜPERONLİNE NIN SAHİBİ OLSANIZ SİZDE AYNI STRATEJİYİ UYGULARSINIZ PEKİ STRATEJİ NE : STRATEJİ ŞİMDİLİK ÇOK SAYIDA ABONE OLABİLECEK BÜYÜK KOMPLEKSLERE GİRİLİYOR YAPILAN YATIRIMIN HEMEN OLMASADA MÜMKÜN OLAN EN KISA SÜREDE KENDİNİ AMORTİ ETMESİ SAĞLANIYOR TABİ BU HEP BÖYLE SÜRMEYECEK SÜPERONLİNE HER AN YAYILIYOR BÜYÜK KOMPLEKSLER BİTTİĞİNDE İLLAKİ SIRA APARTMANLARADA GELECEK VE BU ÇOK KISA SÜREDE OLACAĞINA EMİNİM ÖNÜMÜZDE Kİ 2 YADA 3 YIL İÇERSİNDE HERKES SÜPERONLİNE FİBER İNTERNET KULLANACAK

• Mesajları küçük harflerle yazalım, okuması ve takip etmesi daha kolay olsun ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydogdu1453

quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

bence turkcell ttneti devirebilecek güçte.. demedi demeyin beyler önümüzde ki 5 yılda dengeler değişir

TTnet gibi devlet desteğini el altından anlaşmalarla sağlamış bir kuruluş asla devrilmez.Çünkü altyapı tamamiyle onlara ait.Emin ol amaçları iyi hizmet verip para kazanmak olsaydı çoktan fiberle online a düşük ping değerleriyle akıyıor olurduk ama amaçları az iş çok para olduğu için ve tamamiyle vergiye dayalı bir devlet yapımız olduğundan bugün yarın daima bu insanlar ne ucuza birşey alabilir ne de kullanabilir.

Bu işin çözümü devletin vergi sistemini gözden geçirmesi ve özelleştirdiği kurumlara peşkeş çekmemesidir.Ama malesef peşkeş her zaman çekiliyor adam senin devletini si........... bile.Anlaşmaları sağlam.

Fiberle uğraşcaklarına 3g denilen zırtapozu adam akıllı fiyatlarla sunsalardı şu anda ttnet çok kullanıcı kaybederdi.

Birisinin ortağı arap, ötekinin rus
    al birini vur ötekine
    tüketici devrilmesin de

• bu süperciler akıllı sembolik 2 siteye kurar şimdi 1gbyi tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

@jonnie walker
    hocam sen yeni üye oldun galiba. ben 10mibt kullanıısyım 20 mbite geçirmediler bize bilgi verilmedi dediler. sen yeni üye misin ?

Otomatik geçmiyor arayıp söylemen lazım 20 mbite geçmek istiyorum diye Hat kimin üstüneyse onun onayını aldıktan sonra aynı ücretle 20 mbit e geçiyosun.

quote:

Orijinalden alıntı: spaydix

herzamanki gibi sadece zenginlerin bulunduğu sitelere özel artık halka açılın ya o kadar sinir oluyorumki

Ne sadece zengin sitesi hocam bizim sitedede var ama hiçte zengin bi site değiliz annem devlette memur Toplu katılım olan sitelere gidiyolar şahsi istekle kurmuyorlar ucuz bişeymi sanıyosun fiber alt yapıyı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufo

quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

quote:

Orijinalden alıntı: ..UnReaL..

10mb sınırsız net var, şuanda 20 mb mi olmuş olması gerekiyo, anlamadım

http://forum.donanimhaber.com/m_48713079/mpage_3/key_/tm.htm

sitesinde 10mbit'ten başlıyor hala hızlar..

ben de anlamadım

artik 10 mbit satmiyorlarmis

bende 1 saat kadar once basvuru yaptım

yarın gelip bağlıyorlar inşAllah

http://forum.donanimhaber.com/m_48785002/mpage_1/f_/key_//tm.htm

bu arada zengin işi diyen arkadaşa

20 mbit 49 tl 24 ay boyunca sabit

ve sabit telefon ucreti odemiyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 4 Mayıs 2011; 20:34:16 >

• arkadaslar superonline fatihte varmi ve varssa sınırsız 8mbit ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

Orijinalden alıntı: ufo

quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

quote:

Orijinalden alıntı: ..UnReaL..

10mb sınırsız net var, şuanda 20 mb mi olmuş olması gerekiyo, anlamadım

http://forum.donanimhaber.com/m_48713079/mpage_3/key_/tm.htm

sitesinde 10mbit'ten başlıyor hala hızlar..

ben de anlamadım

artik 10 mbit satmiyorlarmis

bende 1 saat kadar once basvuru yaptım

yarın gelip bağlıyorlar inşAllah

http://forum.donanimhaber.com/m_48785002/mpage_1/f_/key_//tm.htm

bu arada zengin işi diyen arkadaşa

20 mbit 49 tl 24 ay boyunca sabit

ve sabit telefon ucreti odemiyorsunuz

sınırsız derken 20 mbit 199 tl yazıyor seninki kotalı sınırsız sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Hermés

quote:

Orijinalden alıntı: selenga_68 İNANMAYYIN BÖYLE BOŞ PALAVRALARA BİZ BU ALT YAPIYLA 8 MB HIZI BİLE HER YERDE ALAMIYORUZ ODA İSTANBULDA YANLIŞ ANLAMAYIN KALDIKİ 1 GB DEN BAHSEDİOLAR TEK KELİMEYLE BOŞ KURUNTU SİZ BU HIZI 20 SENE SONRA ANCA GÖRÜRSÜNÜZ TÜRKİYEDE TTNET 8 MB E KADAR TARİFEYLE 1 MB HIZDA İNTERNETE GİRMEYE DEVAM BAŞA ÇAREMİ VAR
    sen 8mbps hızı neyle alıyorsun? bakır kabloyla.. superonline 1gbps hızı neyle veriyor? fiber optik kabloyla.. sende nasıl bir mantık var ki 8mbps alamıyoruz 1gbpsyi alalım diyorsun? sanki 1gbpsyi ttnet verecek. bu 2 şirketin altyapılarının, kablolarının tamamen farklı olduğu hiç aklına gelmiyor mu?

ya 3g ile nete baglanıyorum ttnet den aldıgım 4 mb dan fazla verimliklik alıyorum su artık gsm sırketlerıde sınırsız muhabbetıne gecse sırf ttnete ınat gsm den alıcam netı bırde hanı ınanmayın dıolar ya daha okumadan yorumcular turuyor buralarda yenılıklere acık olmassak boyle alt yapılara bahane bulursun on kısı bırlesıp alıcaksın sırket olmaya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: JonnieWalker

quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

@jonnie walker
    hocam sen yeni üye oldun galiba. ben 10mibt kullanıısyım 20 mbite geçirmediler bize bilgi verilmedi dediler. sen yeni üye misin ?

Otomatik geçmiyor arayıp söylemen lazım 20 mbite geçmek istiyorum diye Hat kimin üstüneyse onun onayını aldıktan sonra aynı ücretle 20 mbit e geçiyosun.

quote:

Orijinalden alıntı: spaydix

herzamanki gibi sadece zenginlerin bulunduğu sitelere özel artık halka açılın ya o kadar sinir oluyorumki

Ne sadece zengin sitesi hocam bizim sitedede var ama hiçte zengin bi site değiliz annem devlette memur Toplu katılım olan sitelere gidiyolar şahsi istekle kurmuyorlar ucuz bişeymi sanıyosun fiber alt yapıyı.

Hocam zaten otomatik geçirmediklerini bliyorum. dün aradım söyledim ama ücretsiz geçirmiyoruz dediler. kampanyadan yararlanmak isteidgimizi belirtecekmişiz sanırım.

• aramızda çok akıllı arkadaşlarımız var 1 Gbps ye 4 TB kota gülünç derecede az deilmiymişte 8 Mbps ile bile ay 2 TB indirilirmişte bilmem ne arkadaşım bunu sen düşünüyosunda süperonlinenın hiç bir adamı düşünemiyormu fiberi binalarınza kadar getiren 20Mbps ile 1Gbps Arasında Hız Veren Bir Firmanın Mühendisleri Beyinleri Senin Düşündüğünü Düşünemiyorlar mı sanıyorsun Yada Adam Kafasına Göre mi kota koyuyor zannediyosun rekabet kurumu denen bişi var ki diğer firmalar güçlü olan karşısında ezilmesin oda kazansın oda üretsin istiyorlar ki haklılar bu kotayı tamamen rekabet kurumu koymuştur ama uygulanmıyor ben hiç bir zaman görmedim uygulandığını bırakın beni o kadar çok fiber kullanan tanıyorum ki yaklaşık 2000 aile tanıyorum fiber kullanan ve hiç birisinden böyle bişi duymadım anlatıyorum adamlara fiber öyle kolaymı sanıyorsunuz diyorum altyapıyı kurmak o kadar basit bişimi diyorum sen sana ait tapulu tarlanı bile kazarken devlet denetimindesin ki adamlar şehrin göbeğini kazmaktan başka çağreleri yok bide şöyle bi yorum okudum "yok bu gibi şirketler devlete yakın olurlarmış yok hallederlermiş aslındada halletmiyorlarmış Ankarada Meli GÖKÇEK kazı yasağı getirdi Hadi kaz kazabiliyosan çöz çöze biliyosan ama yakında onunda çözüleceği kesindir belli bi yere kadar engel olabilir ama yinede engeldir yani herkes fiber interneti kullanmaya başladığında o hızı gördüğünde bu olumsuz eleştrileri yapanlar umarım kendilerinden utanırlar bu sadece zenginlere verilen bir hizmet deil emin olun ne aileler tanıyorum evlerini kıt kanaat geçindiripte sırf çocuklarım okuyor onllar ders çalışsın die alanı nie fiber alıyorlar peki açıklayayım

1 Sabit hatta ihtiyaç yok yani telefon almak zorunda deilsin aylık tt ye ödediğin sabit ücret cebine kalıyor ki bu aylık 12 ila 20 lira arasında
    2 Aynı fiyata hatta daha düşük fiyata (ki tt de sınırsız 55 lira süperonline da 49 lira (6 liraya adam evine 3 4 günlük ekmeğini alır ))internet alırsın
    3 Sabit tel Kullancam diyosan ev telefonunu süperonline taşırsın sabit ücreti olmaz %40 indirimle kullanırsın
    4 Dünya Teknolojisini yakalarsın (ki bunun en iyi PS3 te online ve yabancı sitelerde farkını anlıyorsun)
    5 Ayrıyeten tt de taahütün varsa bile onuda karşılıyorlar
    6 Yakında İPTV ile televizyon kanalı verecekleride söyleniyorlar

Yuhhhh diyorum adamların bi para veripte alın bunuda kendinize bişiler alın demediği kaldı beaaa :D:D:D:D:D

• Sayın 10 Mbps kullanan arkadaşlar 20Mbps ye ücretsiz geçiriyorlar sadece yapmanız Gereken bir şey var Müşteri hizmetlerini arayıp Taahüt vermek veya taahütünüz varsa yenilemek olay bu kadar basit
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.