Şimdi Ara

Turkcell Superonline 1000 Mbps hızında fiber internet hizmetini duyurdu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
1
Favori
74.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: syler23

bence bu da Türkiye de bir gelişme.. ve bir gün inanıyorumki 1gigabit interneti herkes kulanabilecek

aynen böyle

süperonline yakında costuracak bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

Orijinalden alıntı: Cait

1000mbit internet bağlatıyorsun. Kotayı aşınca 512kbit internetin oluyor. 2000kat daha yavaş. İntihar sebebi.

sesli güldüm haklı yorum

ama böyle olmuyor. hız 10 da birine düşüyor. mesela 50 mbit aldın 5 mbit e düşüyor. süperonline da böyle bildiğim kadarı ile. süper fiberde

Ama böyle de olmuyor. Download hızı 1mbit'e düşüyor bütün paketler için, upload da 256k'ya.

http://www.superonline.net/yardim/adil.aspx
    "Ay içinde bu adil kullanım koşullarına tabi olacak kullanıcılarımızın, ilgili ay sonuna kadar download hızları 1024k, upload hızları 256k olarak sınırlandırılacaktır."

hakikaten öyle ya

gerçi henüz gördüğüm tüm süperonline kullanıcıları hız düşmüyor kota aşsanda desede

çok riskli

ben ilk 50 mbit denicem. aşacam kotayı felan. hız düşerse 10 mbit e geçicem. 99 tl ayda hız düşmeyeni.

• quote:

Orijinalden alıntı: syler23
    bence bu da Türkiye de bir gelişme.. ve bir gün inanıyorumki 1gigabit interneti herkes kulanabilecek

bencede sene 2041 de herkes kullanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de büyük risk, özellikle eski adil kullanıma tabii olmayan kullanıcılar için.

Sonuçta adamlar yarın adil kullanıma başlasalar sözleşmelerinde adil kullanım olanlara kayacak ama bize bir
    şey olmayacak, olay bu. Bu riski almaya değmez bence. 10mbit sınırsızımla ben gayet mutluyum.
  • arkadaşlar btk başkanı sansur ile açıklama yapmış standart paket aynen şu anda kullandığımız durummuş herhangi bir extra filtre yokmuş. korkmaya gerek yok

BTK tarafından hazırlanan ve 23 Şubat 2011'de yayınlanan İnternetin Güvenli Kullanımı Yönetmeliği ile ilgili açıklamalarda bulunan Acarer, benzeri düzenlemelerin Avrupa ülkelerinde de bulunduğunu, bunun bir ''sansür'' olarak algılanmasına şaşırdıklarını belirtti.

Düzenlemeyle standart paket dışında aile, çocuk ve yurt içi paketleri oluşturulduğunu, yeni filtrelemelerin bu üç paket için geçerli olduğunu söyleyen Acarer, standart pakette mevcut uygulamadan farklı bir filtrenin söz konusu olmayacağını vurgulayarak, şöyle devam etti:

''Bir olay bu kadar çarpıtılır mı, pes diyorum. Şu anda herkes standart tarifede. Şimdi üç tane daha paket getiriliyor. Bu paketlerin de fiyatları farklı olsun deniyor. İnterneti sadece çocukların kullandığı abonelikler için belli bir filtrelemeyle hizmet verecek olan Çocuk paketi, biraz daha geniş alanda hizmet verecek Aile paketi ve erişime engelli sitelerin yüzde 99'unun yurt dışı kaynaklı olması gerçeğinden hareketle yurt içi paketi uygulamaya girecek.

Şimdi biz herkesi çocuk paketine alsak eleştirilere hak verirdim. Ancak bu uygulamayla zaten herkes standart paket içinde kalacak. Ancak isterse diğer paketler için başvuruda bulunacak. Bunun neresi sansür. Standart paket şu anda neyse aynen devam edecek. Şu ankinden farklı bir filtre koyulmayacak. Standart tarifede bir internet sitesinin içeriğinde bir suç varsa zaten erişime engelleniyor. Bunun dışında artı bir şeyler yapacak halimiz yok. Filtre diğer paketlere getiriliyor.''BTK tarafından hazırlanan ve 23 Şubat 2011'de yayınlanan İnternetin Güvenli Kullanımı Yönetmeliği ile ilgili açıklamalarda bulunan Acarer, benzeri düzenlemelerin Avrupa ülkelerinde de bulunduğunu, bunun bir ''sansür'' olarak algılanmasına şaşırdıklarını belirtti.

Düzenlemeyle standart paket dışında aile, çocuk ve yurt içi paketleri oluşturulduğunu, yeni filtrelemelerin bu üç paket için geçerli olduğunu söyleyen Acarer, standart pakette mevcut uygulamadan farklı bir filtrenin söz konusu olmayacağını vurgulayarak, şöyle devam etti:

''Bir olay bu kadar çarpıtılır mı, pes diyorum. Şu anda herkes standart tarifede. Şimdi üç tane daha paket getiriliyor. Bu paketlerin de fiyatları farklı olsun deniyor. İnterneti sadece çocukların kullandığı abonelikler için belli bir filtrelemeyle hizmet verecek olan Çocuk paketi, biraz daha geniş alanda hizmet verecek Aile paketi ve erişime engelli sitelerin yüzde 99'unun yurt dışı kaynaklı olması gerçeğinden hareketle yurt içi paketi uygulamaya girecek.

Şimdi biz herkesi çocuk paketine alsak eleştirilere hak verirdim. Ancak bu uygulamayla zaten herkes standart paket içinde kalacak. Ancak isterse diğer paketler için başvuruda bulunacak. Bunun neresi sansür. Standart paket şu anda neyse aynen devam edecek. Şu ankinden farklı bir filtre koyulmayacak. Standart tarifede bir internet sitesinin içeriğinde bir suç varsa zaten erişime engelleniyor. Bunun dışında artı bir şeyler yapacak halimiz yok. Filtre diğer paketlere getiriliyor.''

• quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzlukta

ttnet bu kampanyaya karsı sessız kalmaz gereken cevabı verır
    sonuçta elındekı muşterılerı öyle kolay kolay kaptırmaz
    beklemekte fayda var

Yeni üyelere yapar o güzelliği. Eski üyelere hava cıva sadece.

TTnet
  • ben istanbulun göbeğinde 2mbps yi göremiyorum. 1000mbps ne?
  • 1000 liraymış fiyatı.1MPS için 1 lira ödemiş oluyoruz bu pencereden güzel ama komple 1000 lira bireysel kullanıcılar için pek zannetmiyorum ki makul bir fiyat olsun.
  • 1gb hız olsa neye yarar İnternete vurlulacak darbeden sonra?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-KaoSee

1gb hız olsa neye yarar İnternete vurlulacak darbeden sonra?

adam yukarda açıklama yapmıs siz hala sansör diyorsunuz biraz okuyun ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1938

1000 liraymış fiyatı.1MPS için 1 lira ödemiş oluyoruz bu pencereden güzel ama komple 1000 lira bireysel kullanıcılar için pek zannetmiyorum ki makul bir fiyat olsun.

tabiki hemen alınabilir seviyeye gelecek diye bir olay yok

şimdi 1k tl olur 1 sene sonra 500 tl sonra 250 sonra 100
  • yav herkes takmış 1 gblik hıza. bizim gibi en fazla facebooktan video izleyenler içinmi sanki :D
    kocaa şirket için. arkadaşında dediği gibi 5 saniyede filimi dowload edicen 2 saatde izliycen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurguner -- 4 Mayıs 2011; 13:49:36 >
  • BEnim çocuğumu korumak devletemi düşmüş? eğer öyleyse gitsin doğudaki cocukları korusun taş attığı için yüksek yargı 25 yılla yargılamasın?

siz kullanıcalar cocuklarınızı düşünüyorsanız filtre programı yukleyin!.. böyle sacma bi uygulamaya gerek varmıdır?

böyle yap sonra cocuk gitsin dns-vpn sifreleri felan bunları arastırsın bulsun kırsın üçkağıtcılağa o yastan baslasın Yasakcı bi zihniyetle hiçbirşeyin onune gecilemeyeceğini herkes iyi biliyor..

avrupa diyo küba-iran-cin mi? avrupa ülkeleri?

İnternete dokunmasınlar ki dokunamıyacaklar da!..
  • 10mb sınırsız net var, şuanda 20 mb mi olmuş olması gerekiyo, anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..UnReaL..

10mb sınırsız net var, şuanda 20 mb mi olmuş olması gerekiyo, anlamadım

http://forum.donanimhaber.com/m_48713079/mpage_3/key_/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Valla ben Antalyalıyım 1 haftadır buralar full kazılıyor superonline tarafından kablo döşüyorlarmış.Yayılsın iyice bakarız.

orası neresi dostum ? bende lara - şirinyalı dayım. Buralar 1 sene önce kazıldı ama tık yok. En son geçen ay geldi superonline apartman imza topladık ve imza atıldı altyapıyı için. Hala tık yok bakalım.
  • telekomun alt yapısını kullandıktan sonra ne yapsalar telekomdan daha iyi yapamazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_genc6134

telekomun alt yapısını kullandıktan sonra ne yapsalar telekomdan daha iyi yapamazlar

Telekom'un alt yapısı derken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enochian.

Turkcell Superonline'ı satın mı almış yani ?. Yoksa zaten Turkcell'inmiydi Superonline ?.
    İkisi de Mehmet Emin Karamehmet kuruluşuydu, birleştiler.
    Bu birleşmeden sonra Turkcell'den nefret eden bana Superonline da itici gelmeye başladı maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

quote:

Orijinalden alıntı: ..UnReaL..

10mb sınırsız net var, şuanda 20 mb mi olmuş olması gerekiyo, anlamadım

http://forum.donanimhaber.com/m_48713079/mpage_3/key_/tm.htm

sitesinde 10mbit'ten başlıyor hala hızlar..

ben de anlamadım

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.