Şimdi Ara

turkcell superonline fiber internet dolandırılıcığı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 07.02.2014 tarihinde Ankara Eryaman şubesi aracılığıyla halihazırda ttnet abonesiyken super online 50 megabit gece kuşu tarifesi aldım.Şahsım interneti faal olarak download için kullanıyorum ve eryaman bayisi müdürü kadir bey çok fazla övdü şöyle hızlı böyle hızlı akabinde internet hizmeti aldım.Lakin 1 hafta boyunca download hızım 3 ie 8 megabit arasında gerçekleşti.Gerek internet üzerinden gerek telefondan müşteri hizmetlerinden gerekse de bayi ile defalarca görüştüm.Teknik serviste geldi onlarda bulamadı sorunu.Akabinde 14.02.2014 tarihinde tüm üyeliklerimi iptal ederek modemi ve envanterini eryaman bayisine teslim ettim.Tarafıma 215 tl ceza yansıtıldı.Bu haksızlıktır.Sözleşmeden doğan yükümlülüklerini yerine getirmeyen bu şirket ama cezasını neden ben ödüyorum.Bir hafta boyunca sorunum çözülmedi benim sistemlerimdede sorun yok.Çünkü o zaman diliminde ttnet fiber internetimde aktifdi.Her ikisindende denedim.Superonline teknik servisi sadecewww.hizinitestet.com üzerinden test yapıyor ve normal diyor.Ben bu siteyi kıstas almam çünkü download serverlarla alakalı sizin sitenizde sorun olmayabilir.İstisnalar kaideyi bozmaz.bizzat teknik servisde gördü download hızının sorunlu olduğunu ayrıca müşteri temsilcisi beni aradığında kendileride maksimum 8 megabiti görebileceğimi söyledi.Bu görüşmeler sistemleride kayıtlı .Tüketicinin korunması hakkında kanuna md.13 e göre tarafıma ayıplı bir hizmet verildi.Ve yine aynı kanunun md.15 e göre sözleşmeden dönme seçimlik hakkımı kullandım.Buna göre şahsıma yansıtılan ceza için mahkemeye başvuracağımı olayın takipcisi olacağımı bildirmek isterim.Ayrıca teknik servis sitemizde birçok kişinin ttnet hattını kablodan kesmiştir.Bunların resimleri telekom servis elemanlarında mevcuttur.Yine ayrıca yine aynı kanun md.52 abonelik sözleşmeleri başlığı altında düzenlemeye göre Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir.Kanun maddeleri açık.Aylardır abone değilim sadece 1 hafta oldu ve bu hafta boyunca sürekli ben uğraştım karşı taraf hiç yardımcı olmadılar burada sözleşme yükümlülüklerini yerine getirmeyen superonline.Arkadaşlar bunu anlayamıyorum hakikaten kanunsuzluk,iş bilmezlik , aymazlık bu kurumların silahı olmuş, her 100 kişiden 70'i hakkını aramaz ise bu paralar bunlarda kalacak , ne güzel sistem kurmuşlar devlette takip etmiyor, şimdi tüketici hakem heyetine vereceğiz ve aylarca sonucunu bekleyeceğiz paramız bu süre zarfında cebimizden çıkmış olacak sağlığımız bozulacak, yazıklar olsun diyorum hakkımı da helal etmiyorum bu kişilere....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.