Şimdi Ara

Turkcell sürekli zam yapıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sureki zam geliyor. Bugün gelen mesaj. Zaten yakın zamanda 255 yaptılar simdi 331 olacak diyor. Kimse bu duruma dur diyemiyor mu?

Edit: 2023 haziranda 124,40 tl imiş 2024 Haziran 331 tl

Her yone 16GB internet, her yone 1250 dakika ve her yone 1250 SMS iceren Rahat Efsane Avantaj 16GB paketiniz 02.06.2024 14:33 tarihinde 331 TL ye yenilenecektir. Iptal etmek icin IPTAL RAHAT EFSANE AVANTAJ16GB yazip 2200'a gonderebilirsiniz. B002

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokrates60 -- 30 Mayıs 2024; 22:30:3 >

• 2004-2017 yılları Turkcell kullandım, baktım fiyatlar uçuyor hattımı taşıdım kafam rahat. 16 GB paket mi olur yav ?

• türkerrr kullanıcısına yanıt

Hangi operatörü kullanıyorsunuz şu an?

• 2017 den beri Türk Telekom kullanıyorum, memnunum.

• türkerrr kullanıcısına yanıt

Yaşadığım şehirde tüm operatörleri denedim. Turkcell dışındakiler ya işyerinde çekmiyor ya internete girmiyor ya da yavaş giriyor. İlla bir sorun çıktı. Şehirden şehire çok fark oluyor. Eğer diğer seçenekler iyi olsaydı Turkcell ile işim olmazdı.

• Vodafone da aşağı kalır değil. Leş gibi hizmet kalitesi var ama 6 ayda %80 zam yaptılar faturasız tarifelere.
  • Operatorler kendi aralarinda anlasmis gibi resmen. Ulkede kazanclar kenya fiyatlar luksemburg
  • Operatörler hepsi kurnaz. Vatandaşı düdüklüyorlar. Btk zaten Allaha emanet hiç bir operatöre bu zamlardan dolayi olsun baska seyler olsun yaptırımı yok. Devir namissizlik devri agam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.