Şimdi Ara

Turkcell T20 Başlangıçta Yeşil-Mavi-Kırmızı Ekran Sorunu ve Çözümü !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
14.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Turkcell T20 Başlangıçta Yeşil-Mavi-Kırmızı Ekran Sorunu ve Çözümü !!
    Turkcell T20 Sorunun Çözümü... !!

Başlıktanda anlaşılacağı gibi sorunumuz Turkcell T20'nin Başlangıçtaki Sorunu. Telefonu Yaklaşık Olarak 1 Ay Falan Önce Aldım Ve Oldukça Memnunum. Forumda Birkaç Arkadaş Telefonu Kötülemek İçin Elinden Geleni Yapmış.
    Telefonu İlk Aldığımda Turkcell Yazısı Çıkarak Telefon Başlıyordu. Bir Gün Elimde Merdivenlerden Çıkarken Elimden Düştü Ve 10 Basamak Falan Düştü. ( Merdivenler Mermerdi ve Telefonun Power Düğmesinin Olduğu Kısım Çarpa Çarpa Düştü.) Sonra Telefon Kendini Resetledi. Artık Turkcell Yazısı Değil Mavi- Yeşil- Kırmızı Ekran Çıkıyordu. Telefon Normal Başladı. Sonra 15 Gün Falan Öyle Kullandım. Arkadaşımda Aynı telefon Vardı Ve Onunda Öle Çıkıyordu. Onun 1 Hafta Sonra Falan Telefonu Bozuldu ve Servisine Gönderdi. Telefona Format Atmışlar. Format Demek Fabrika Ayarlarına Sıfırlamaktır. Yani Bu Ekranın Çözümü :

Menü>Ayarlar>Gizlilik>Fabrika verilerine sıfırla. ( Sıfırlarken SD Karttakiler Sakın Silmeyin. Tüm Fotoğraf - Müzik vs. Dosyalarınız Silinir. )

Telefonun Bu İşlemde 1 kaç kez yeniden başlatılıcak. ( Başlatılırkende Yeşil Ekran Olucak.) Sonra Telefon Kendine Geldikten Sonra Yeniden Başlattığınzda Telefonunuz İlk Aldığız Gün Gibi Olacaktır.

Okuduğunuz İçin Teşekkürler. :)

Eğer işinize yaramadıysa yada daha farklı bir sorun ise mesaj atabilirsiniz.

Turkcell T20 Başlangıçta Yeşil-Mavi-Kırmızı Ekran Sorunu ve Çözümü !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StevyJobs -- 29 Kasım 2011; 23:06:39 >

• Fabrıka resetıyle ugrasamam benımde geçen düştü yeşil kırmızı mavı renkler cıktı dedım telefon gıttı eyvah falan sonra androıd yazısı cıkınca rahatladım zaten kapatmıyorum telefonu genelde kapatıcak olursamda hızlı modda uykuya alıyorum
  • Benim telefon yere düşmediği halde bu sorun olmuştu Rom'u yeniden kurdum düzeldi. Önemli birşey değil. Takıntılı biri değilseniz öyle bile kullanırsınız. Sadece açılıştaki resim değişiyor gibi düşünün.
  • T20 hakkında bilginiz var sanırım burdayken ben size bir soru sorayım şimdi ben telefona CWM yükledim ve rom kurdum şimdi o romdan nasıl kurtulurum yada orjinal rom'a nasıl geri dönerim ? Not: Telefonda Ayarlar>Depolama>Hafıza Kartından Güncelleme seçeneği yok. :S Bulursanız sevinirim. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.